Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 38

• 52 958
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
  • Вестерос
Още не съм го гледала аз. Наваксвам с последния сезон на Nancy Drew  и мисля да гледам Вещерът последния.

# 586
Пуснах втори сезон на and just like that,  на втори епизод съм-допада ми една идея повече от първи , но като цяло ми идва доста слаб и безинтересен.

# 587
  • София
Има ли теми или някой, който гледа "The sandman"?
"The sandman" го започнах вчера и съм едва на 3 епизод, но въпреки че му липсва нещо на този сериал, главния актьор -Tom Sturridge ме държи да го гледам Relaxed

Добър е.
Ревюто ми:
https://bg-mam.ma/p/1403796/45490992

# 588
Изгледах "Shining Girls", адаптация по едноименния роман на Лорън Бюкс от 2013 г.
Продуценти са Елизабет Мос, която играе главната героиня в сериала, и Леонардо Ди Каприо.
Може да се гледа по Apple TV, предполагам е качен и по торентите.
Години, след като преживява брутално нападение, Кърби Мазрачи научава,
че скорошно убийство е свързано с нападението ѝ.
Тя се обединява с ветеран репортер,
за да разбере непрекъснато променящото се настояще и да се изправи срещу миналото си.
На моменти сценарият издиша, въпреки това сериалът държи в напрежение до самия край.

Започнах "HiJack" с Идрис Елба. Винаги е удоволствие да го гледаш Grin
Наличен в платформата на Apple TV, предполагам и по торентите.
Самолет, който лети от Дубай до Лондон, е отвлечен по време на 7-часов полет,
докато властите на земята се опитват да разберат какво и защо се случва.
Интересен факт е, че за снимките са построили еърбъс А330 в реални размери и с действащ кокпит.
Засега не е нещо впечатлително, но гледам сериите с интерес.

За феновете на испанските сериали, снощи видях,
че е качен трети сезон на "Бронзовата градина" на платформата на HBO Max.

# 589
  • София
Скрит текст:
Изгледах "Shining Girls", адаптация по едноименния роман на Лорън Бюкс от 2013 г.
Продуценти са Елизабет Мос, която играе главната героиня в сериала, и Леонардо Ди Каприо.
Може да се гледа по Apple TV, предполагам е качен и по торентите.
Години, след като преживява брутално нападение, Кърби Мазрачи научава,
че скорошно убийство е свързано с нападението ѝ.
Тя се обединява с ветеран репортер,
за да разбере непрекъснато променящото се настояще и да се изправи срещу миналото си.
На моменти сценарият издиша, въпреки това сериалът държи в напрежение до самия край.

Започнах "HiJack" с Идрис Елба. Винаги е удоволствие да го гледаш Grin
Наличен в платформата на Apple TV, предполагам и по торентите.
Самолет, който лети от Дубай до Лондон, е отвлечен по време на 7-часов полет,
докато властите на земята се опитват да разберат какво и защо се случва.
Интересен факт е, че за снимките са построили еърбъс А330 в реални размери и с действащ кокпит.
Засега не е нещо впечатлително, но гледам сериите с интерес.

За феновете на испанските сериали, снощи видях,
че е качен трети сезон на "Бронзовата градина" на платформата на HBO Max.

𝐌𝐚𝐧𝐢𝐪𝐮𝐞 - Много благодаря за идеята за Бронзовата градина - фен съм и веднага го подхващам. Гледам, че са качени всички епизоди от сезон 3 в HBOMAX.

# 590
Здравейте, съвсем случайно попаднах на сериала на HBO Love and Death  https://www.imdb.com/title/tt14586350/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_8_nm_0_q_love%2520and , а после се оказа, че Hulu също са рилийзвали сериал със същата тематика и почти същия (нa 90 % ) сюжет   https://www.imdb.com/title/tt13729648/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_5_nm_3_q_Candy. Изгледах и двата мини сериала от любопитство за сравнение и ще ми бъде интересно дали някой от вас ги е изгледал и може да каже кой му е допаднал повече. За мен Love and Death e много по-силен и по-добре художествено пресъздаден, но пък Candy е по-...политкоректен.
ПП: Става въпрос за семейна драма, убийство и т.н. през 80-те по действителен случай.

# 591
Да, писали сме за сериала в темата.

# 592
Да, писали сме за сериала в темата.
Ще се върна да чета в такъв случай, благодаря!

# 593
Almond12 и на мен ми хареса сезона. Не знам защо на повечето не им харесва този сезон. Да, Любов я нямаше, но пък "съжителството" с Рис ми беше интересно. Забежката с Кейт беше нишката, която е типична за останалите сезони. Всъщност...Може би за това не се е харесал сезона - защото не се бяха фокусирали върху връзката на Джо с Кейт.
В следващият сезон, според мен Мериен и Надя ще погнат Джо за да му отмъстят за всчико, което им причини. Нямам идея дали ще го убият или не, но и твоят вариант е възможен - Кейт да е новият злодей. Тя няколко пъти му казва на Джо, че не е толкова мила за колкото я мисли.

Мацето и аз се изкефих на песента на Тейлър

Diavolo Допълвам към ревюто ти: Изгледах 4 епизод и съм разочарована. Направо е подигравка да сложат жена и то руса за ролята на Луцифер. WFT? Нали и двата сериала са на WB, защо например не сложиха Том Елис за Луцифер и Лесли-Ан за Мейз?
Разбрах вече какво му липсва на сериала - качествен каст и детайлите по фектите и историята като цяло. Та героите в Луцифер, когато бяха в страшните си версии, бяха много по-добре направени от тукашните.
Оставям на страна хомо изпълненията, те са вече на всякъде и не се впечатлявам.
Ще стигна до 6 епизод и ще видя как ще е. Дано не продължи да ме разочарова тази продукция.Че и втори сезон гласят.

# 594
_Dee_Dee_, това, че не са акцентирали толкова върху връзката между Кейт и Джо, доколкото четох е по желание на актьора. Не искал Пен Баджли да снима повече секс и любовни сцени (то не че са нещо кой знае какво) Grinning, за да не тормозел жена си и даже се чудел дали да актьорства повече или да се изявява зад кадър в нова роля в кариерата си.

# 595
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Покрай вас ще изгледам и аз YOU.
Това,което ме дразни е,че има вече 4 сезона,което са много епизоди за гледане и ще ги влача поне месец,два.
Харесвам сериали с по 3 до 4 сезона,защото по статистика,те са винаги най-силните и смислени.След това става точене на локуми и сценарийно безсилие в повече случаи.

# 596
Най-силен е сезонът с Love (така се казва героинята, за който не го е гледал Grinning). Много силна игра, обрати си имаше, всичко. Мисля, че 3-ти сезом спокойно можеше да е финален, то някак завърши всичко. Но не беше. След него трудно да надградят. Затова и предполагам на повечето зрители не се хареса следващия. На мен пак казвам ми допадна, но и не бях тръгнала да ги сравнявам, първите две серии ми бяха скучни, после ми потръгна, след средата стана интересен.

# 597
  • София
Adoralova гледай, заслужава си, ама и трябва силен корем на моменти хахах

# 598
  • Вестерос
С Лов са втори и трети. И двата ставаха.

# 599
Almond12 Това не го знаех за Пен. Честно казано не съм от хората, които като се запалят по някой сериал и започват да търсят и четат де що има за него и актьорите. (Ето например, онзи ден гугълнах Пен, щото взе визуално да ми става симпатичен да го видя аджеба коя зодия е и хоп - изненада! Той бил на моята дата и месец! Smile) Нямам толкова време Laughing Самите епизоди ми вземат достатъчно от времето. Имам дете на 1,8 и едва от няколко месеца насам се върнах към тази моя стара любов - сериалите. Изпуснала съм някой друг сезон за едната година, в която малката беше бебе, ама сега наваксвам лека -полека. Отклоних се.. Laughing

Мацето Като човек, който е гледал всички части на "Пъзела", сцените в You са ми направо скучни Smile

Иначе като приключа "The sandman" започвам "Dexter", че там са 9 сезона. Ще ме държат поне 2-3 месеца. Стар сериал е и в Ютуб четох под коментар на видео за You, как сериалът напомнял на Dexter и си казах че ще го гледам.

Общи условия

Активация на акаунт