Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 38

• 52 963
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
  • Вестерос
Някой гледа ли Джо Пикет? Как е?

СПРЕНИ
Sex Education с 4-ти сезон
A Black Lady Sketch Show
Single Drunk Female
 The Watchful Eye

# 571
  • Mediterraneo
Най- после стигнах до Манифест. Намирам някакви дупки в сюжета, не е много изпипан, но е зарибяващ.

# 572
СПРЕНИ
Sex Education с 4-ти сезон
A Black Lady Sketch Show
Single Drunk Female
 The Watchful Eye

Неее Sex Education! Не се ли снимаше 5ти сезон вече? Жалко...

# 573
  • София
Сега ще излезне последния сезон на Секс education, пуснаха тийзър и е за септември. И мен ще ми липсва много!

# 574
  • Варна
Най- после стигнах до Манифест. Намирам някакви дупки в сюжета, не е много изпипан, но е зарибяващ.
 И аз го почнах, на еп.5 съм, засега ми е интересен. А всяка вечер, с моят тийн син, гледаме ,,Експеримент-
ът"/,, Fringe"- харесва ни.

# 575
Искам да благодаря за един пост преди няколко седмици, препоръчващ сериала Billions. Малко му се дърпах, понеже ми изглеждаше много "мъжки" сериал, ноо след като изгледах вече 1ви сезон, мога да кажа, че много ме грабна и ще си го продължа с кеф. Първите 1-2 епизода ми бяха малко объркващи, докато запомня кой кой е, но после става много интересно и те кара да се замисляш.

# 576
Неееее как Sex education!!! жалко
From само първи епизод има малко страшно и кръв. Даже мен не ме е страх изобщо.

# 577
  • София
Искам да благодаря за един пост преди няколко седмици, препоръчващ сериала Billions. Малко му се дърпах, понеже ми изглеждаше много "мъжки" сериал, ноо след като изгледах вече 1ви сезон, мога да кажа, че много ме грабна и ще си го продължа с кеф. Първите 1-2 епизода ми бяха малко объркващи, докато запомня кой кой е, но после става много интересно и те кара да се замисляш.

Диалозите между персонажите са един път, за мен демонстрацията на толкова smart thinking е за пример...като пинг понг между хора с остри умове - имам предвид диалозите между Деймиън Луис и особено репликите на Джо Диамати в първите сезони. Велики mastermind-ове просто!

В по-нататъшните сезони фаворит ми е Тейлър - особняк, но за сметка това впечатляващо мислене и знания!

# 578
  • София
Да, обаче стана поредният сериал съсипан заради алчни продуценти. Преди два сезона трябваше да свърши. Сега дори и не си направих труда да го догледам.

# 579
  • София
Абсолютно подкрепям!

# 580
Гледам и аз Scenes From a Marriage. През цялото време така ми идва да и отвъртя един на тая Мира. Егати егоцентричната лигла.

# 581
Аз вероятно съм била с поста за Billions, другите май отдавна са го гледали Grinning На мен ми влиза в топ любими корпоративни сериали, даже повече от Suits. Достигнах 6-ти сезон, по-слаб е, но въпреки това и 5-ти и 6-ти си ми допадат, не споделям твърде критичните мнения за последните два сезона. Въобще много добро попадение ми е, което бях подминавала досега. Радвам се, че съм успяла да убедя още някой, който не го е гледал да го започне. Чакам с нетътпение завършека със 7-ми сезон.

За Тейлър в началото се дразнех, че трябва да вкарат по новадата мода неидентифициран обект Grinning, но някак си много добре изградиха образа и го доразвиха и мога да кажа, че от днешна гледна точка не ме дразни изобщо неговия/нейния образ.

# 582
Има ли теми или някой, който гледа "You" и  "The sandman"?
Приключих 4 сезон на You наскоро и нямам търпение да дойде последния -5ти догодина. Да видим най-накрая на Джо ще му свършат ли животите? Satisfied
"The sandman" го започнах вчера и съм едва на 3 епизод, но въпреки че му липсва нещо на този сериал, главния актьор -Tom Sturridge ме държи да го гледам Relaxed

# 583
Ами освен пак аз да се включа, тъй като съм по гледане на сериали със закъснение Grinning Точно свърших 4-ти сезон на You. Преди това доста четох колко слаб бил сезона, на мен ми беше различен и пак ми хареса. За Джо оттук нататък и в 5-ти сезон като последен смятам, че остават два варианта:

Скрит текст:
убиват го или отива в затвора. Тъй като вторият вариант е доста прозаичен, мисля, че ще е вариант едно. И трябва да намерят персонаж, който да го завърти в някаква въртележка и да го направи smart. Смятам, че има такъв персонаж и вероятно това ще е Кейт. Като може да го извъртят някак накрая, че го е направила за добро или друг вариант - Кейт да стане новия злодей и да замести Джо така да се каже и да приключи по този начин.

# 584
  • София
Много слаб ми беше последния сезон на You, едвам го догледах, даже не ми държеше никакъв интерес историята, то беше смесица от Midsummer murders до Fight club... Предния сезон според мен можеше да е финала на сериала, толкова силен край, имаше самоунищожението между него и Love, абе не знам, много ми въздейства и песента която бяха добавили на края Taylor Swift Exile

Общи условия

Активация на акаунт