Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 38

• 53 006
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
  • Бургас
В Wayward Pines имаше гора и мутирали същества, но капсули не помня.

# 556
  • Вестерос
Нищо не ми говори, явно не съм го гледала

# 557
Да, точно Wayward Pines е! Препоръчвам обаче само първият сезон...

# 558
  • Вестерос
Ама какви капсули там? Бяха си в град

# 559
Мутантите са от там,но капсулите явно от друг сериал и съм ги омешала.И все пак капсулите откъде са,от толкова фантастика съм позабравила вече.Ще питам утре в другата тема,благодаря 😊.

# 560
  • Вестерос
По принцип в УП ги замразяват и държат в капсули май и след стотици години ги пускат в града. Това от резюме на книгите знам. Капсули имаше в предпоследния сезон на 100-те.

# 561
  • София
Да, точно в капсули ги държаха замразени. Сериала го спряха недовършен, но някой чел ли е трите книги? Те поне имат ли край. Много ме беше яд, че го спряха. Как е възможно да има толкова нисък рейтинг, че да не го довършат, при всички глупости, които дават от по 6-7-8 сезона.

# 562
По принцип в УП ги замразяват и държат в капсули май и след стотици години ги пускат в града. Това от резюме на книгите знам. Капсули имаше в предпоследния сезон на 100-те.
Кой сериал е УП?

# 563
Той е да,тъкмо доглеждам първи сезон.Там са и капсулите,гледам е от преди 8 години,та нищо чудно че съм позабравила.Не знаех за книгите,ще видя дали ще ми допаднат.

# 564
  • Вестерос
УП=Уейуърд Пайнс

# 565
  • София
Изгледах две анимации.
И двете са добри, едната повече. И двете са на Нетфликс. Препоръчвам ги, особено Пасифик Рим. 😊

Pacific Rim: The Black
https://www.imdb.com/title/tt9288848/

Ще се хареса на малко по-големите деца, нищо че има насилие и смърт. Даже може и на по-малките ако им се обяснява както трябва...
-
8

Dota: Dragon's Blood
https://www.imdb.com/title/tt14069590/

Този е по-хард, не е за малки деца.
Малко е сложен, въпреки че е анимация. Трябва да се гледа внимателно и без големи паузи...
-
7.0 / 6.5

# 566
Изгледах Silo по ваши препоръки и много ми хареса. Едва познах сър Джора от Игра на тронове. Grinning Не очаквах такъв финал, но не съм чела книгата, така че нормално.

Следващият планирам да е From, но искам да знам колко е страшен. Кървища и гадории не ми пречат, но мразя изскачащи, внезапни неща. Не мога да ги гледам сама. Този такъв ли е?

Последна редакция: нд, 09 юли 2023, 01:59 от Reddish Brown

# 567
  • София
Няма такива неща. И да има са много малко и честно казано не се сещам за такива. Макс един, два такива моменти да има. Ако изобщо има.
Ужасните създания в сериала се движат много бавно, но това за мен ги прави още по-ужасяващи...

# 568
Като цяло няма изскачащи същества.Няма го този момент ,в който не си сигурен какво и кога ще излезне.  Концепцията на сериала е ясно да ти покаже,че идват и може да се случи нещо.Както е написал Diavolo,съществата се движат бавно,но само до момента в който се озоват на правилното място и трябва да стигнат до плячката си.Тогава са доста бързи.

# 569
Мен From много ме напрегна (в кофти смисъл) и спрях да го гледам. Ако не те откаже още първата серия, продължавай нататък.Grinning
Иначе замисълът и актьорската игра са супер.

Общи условия

Активация на акаунт