Режим, НЕрежим, ние си се веселим, даже и тъжим - 90ДД и още нещо 70

• 32 529
  • 428
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Привет,

Деси, честита да ти е, да ти служи вярно дълго време.

Аз изкарах една седмица на череши, но проблемите с конете и цикъл в точно този момент ми пречат да отчета верен резултат. Сега мисля да продължа с веганство, може би седмица да видим как ще потръгне.

Хайде чаЛ. Simple Smile

# 361
  • София
Десинко, безаварийно и със здраве да ти служи новата придобивка! 😘😘😘

# 362
  • Русе
Бандичка, ❤

Защу съм ви изпуснала нящу? Уж си ви следя, а сума ти отговори не съм видяла. Thinking

Дескооо, честито! 🍀Леко и безаварийно! 🥰

Аз вече превключих на график ваканция. Тоест следобедни часове на раута, понякога с детето, понякога без.
Нищо ново при мен. Чакам гарги към средата на месеца. 😎

Мнооого целувки на всички, доскоро, ❤❤❤

# 363
Отпуската свърши при мен, мрън. Поне бях на Панаира на книгата и си говорих с издатели за книги. Няма да казвам колко накупих, че ме е срам.

# 364
Аз съм на полето, взимаме проби за ДНК анализ. Подариха ми букетче лавандула! Wink

# 365
  • Targovishte
Здравейте, банда!
Деси - честито и безаварийно!
Мими - красота. Даже ми лъхна от екрана Simple Smile

Аз приключвам днес с отпуската и от утре почвам работа. Същевременно действам по подновяването на ченето. Последно май ще ползвам оферта в Турция. Излиза поне две пъти по евтино от тук. А дават гаранции и то доста добри.

Приятен ден, бандитки!

# 366
Деси, честита придобивка, браво за смелостта и куража!Безаварийно шофиране!🤗
Жгмъци, не ти ли липсва месцето, имаш ли сили?💋
Балкайче, хубаво е, че си си доставила радост на душата, честити книги!🤗
Курдов, ще придобиеш ослепителна усмивка, честито!
Джулка, събирай сили да изтърпиш гаргите🤭🥰
Ние изкарахме три дена в Сандански и открих сезона на плажуването
🎶🎵 ☀, сега чакам морета 😃

Маникюристката, при която ходех, се върна от майчинство и аз възобнових ходенетона маникюр😊 Малко по-семпло за начало

Последна редакция: пт, 07 юни 2024, 18:07 от zanata

# 367
  • София
Здрасти,

месце не. Яйца и сирене, да. Обаче проблемите с конете се задълбочиха и не знам... Май ще диря друг режим.

И аз ходих на Панаира, имам автограф от Георги Бърдаров върху  любимата ми книга.
Не можах да разгледам щото небето се отвори и...
Лекааа!

# 368
  • Targovishte
Здравейте, банда! Къде сте?

Аз съм в Инстанбул на зъболечение. С извадени зъби от горната челюст. Фъфля като 100-годишен старец. Затова пиша Simple Smile
Днес, на третия ден, успях да на правя разходка.  Пращам ви поздрави от брега на Мраморно море

На този етап утре приключвам с лечението и ще се върна след три месеца - на 30 септември. Тогава ще ме довършат окончателно.
След вчерашната закуска,  която умишлено беше обилна, все още не съм ял, карам на кафе,  вода и ... цигари, които докторът ми забрани поне за две седмици (засрамено човече). Довечера ще пробвам да хапна крем супа. Това поне ще е добре дошло за да отдлабна - три месеца на течна храна. Ха, дано!

Приятен следобед, скъпи бандитки!

П.п Много съм доволен от денталната клиника, специалисти са, а обслужването е абсолютно цялостно, включително и разходката на брега.

# 369
Браво Курдов! Зъбите са важно нещо. Не бива да се занемаряват. И аз бях малко на ремонт, утре живот и здраве ще ме пуснат!
Дано другите са добре и в добра кондиция! Wink

# 370
Привет! Тука сме Blush
Курдов, ама не ти ли сложиха нещо временно?
 И аз тръгнах по зъболекари Disappointed Relieved ама няма как. Пиши ми на лс за подробности, ако имаш време, моля.
Мимчо, от къде ще те пуснат, да не си в болница?
Аз гледам да премахна, доколкото е възможно, въглехидратите, ама да видим. Определено ми пречат.
Хайде връщайте се в къщичката ни, много тихо стана.
Тук вали и гърми, и святка, бррр.

# 371
Не можете да си представите, когато видях , че имам пропуснати писанки , колко се зарадвах 😊 Уж проверявам редовно - а не съм видяла 🙃Изчетох ви с удоволствие!
Курдов радвам се, че си се озъбил 😅 Зъбите са много важни!
Жгмъц с веганството не е толкова трудно - а за млечните има доста добри попадения веган - купувайки за децата, когато са тук ги опитвам и някои ми харесват много.
Морска вълничка на моренцето ли си вече? 😘
Деси честита да ти е придобивката - безаварийно да си я ползваш с кеф!
Джулс ваканционно работно време имаш 😘
Заната бях замалко в Радомир - из твоите географски ширини 😘
Аз си посрещнах децата  , дойдоха си, ходихме до Гърция на прекрасно местенце, добре си изкарахаме, но и после и децата се прибраха и сега ми липсват много - но вече мечтая и кроя планове за следващата ни среща ❤
Лятото тази година започна навреме - топло е , прекрасно е!
Чудесно лято ви пожелавам , банда и нека ни има - много ми липсвахте! 🤗😘❤

# 372
Привет бандюшки!
Ще се разписваме ли, какво ще правим? Wink
Аз след ремонта съм вкъщи, още не към се развихрила да шетам, но и това ще стане!
Инджи звучиш много щастлива и доволна!
Чакаме Ир, скоро ще се появи!

Последна редакция: вт, 02 юли 2024, 14:23 от mimi.7299

# 373
Ах, сладури сладки🥰
Инджи, радвам се, че писа и, че душата ти е пълна🥰
Курдов, чакаме снимка с най-хубавата усмивка, която имаш🥰 Самочувствието е друго когато оправиш зъбаците🍀
Деси, как върви трупането на шофьорски стаж? Как е твоята бабина принцеса🥰
Мимчо, след ремонт има много чистене, но пък е голям кеф след това🥰
 Мамексче, къде си- едни маникюри за теб

Морска вълничка, кой е като теб- морска сирена цяло лято🥰
Джулиетка, гаргите долетяха ли, как се справяш с предизвикателството🤭, няма да им се даваш!!!🥰
Жгмъци, как върви веганството?🥰
Аз от 15 юли съм по нашето море за почти две седмици- Приморско и Созопол, ако има оферти за среща, бих се радвала🥰

# 374
  • Бургас
Появявам се и аз.
Така ме е завъртяла работната шайба, че не ми остана време за темата. Ха, днес, ха утре.....
Стана като в онзи виц, когато попитали един човек, който убил жена си
 "Защо след 25 годишен брак убихте съпругата си?"
"Ами, господин съдия, ха, днес, ха, утре и се извъртяха годинките"
Още малко и би трябвало да страртираме едни проект, който ми изпива мозъка...най-много мразя теткане и отлагане, а тоно това ми се случва и като за крак има краен срок....т.е. ще има "дай газ на джета...."Grin
Около мен нищо ново. Всички домашни са на лице, нямаме нови попълнения и така...
До края на юни режимът ви беше 2 пъти седмично танци и 2 пъти фитнес. Но от началото на този месец остана само фитнеса. На есен пак.
Не си мислете, че съм се вталила...Хич. Но поне не съм се окръглила.

Деско, честита придобивка. Очаквам да я видя по крайбрежието.
Мимчо, свири сбор и да се виждаме вече.
Занатка, може да изимислим нещо за нЕкоя срещичка
Курдов, нещо като почнат и недовършен ли си Laughing
Свате, Джулс, Жгмъци, Инджи, Балки, ni4iq и всички надничащи Two Hearts

Общи условия

Активация на акаунт