Режим, НЕрежим, ние си се веселим, даже и тъжим - 90ДД и още нещо 70

• 32 508
  • 428
  •   1
Отговори
# 375
  • Targovishte
Точно тъй, ИРИНИТА- клан недоклан Simple Smile
Инджи - надявам се октомври да се озъбя и да почна да хапя.

Тези чорбалаци направо ме убиват....

Приятна вечер,  бандитки такива.

# 376
  • София
Някакво оживление е настанало!  
Да взема и аз да се похваля с един нетипичен маникюр за мен. 😉 Веганството е тотален крах, килограмите са нагоре, хормоните ми също и мисля да се завръщам към диетуване след морето, което е след две седмици. Имам да се похваля и с това, че се сдобихме със селска къща в Земен, така че с единия крак и аз съм в Пернишката област. 😁 На който му се разхожда през уикендите е добре дошъл. Има много работа и по къщата и по двора, но ще стане живот и здраве.
Целувки на цялата банда!

Последна редакция: вт, 02 юли 2024, 19:10 от жгмъц

# 377
Жгмъци, честита придобивка! Ще си създадете уют, браво!🥰
П.С. Пак изчезнахте, но аз ще ви покажа последното си творение

Последна редакция: сб, 06 юли 2024, 19:21 от zanata

# 378
  • Калифорния, САЩ

Добро утро, бандюги, с моето последно кафе от България. Днес ще се наслаждавам на макс на домашния уют, празнувайки поредната годинка на милата ми майчица ❤❤❤. Утре сутрин рано-рано излитаме и лудницата ще е пълна от понеделник. Искаше ми се да имам повече време през тези няколко седмици и за вас, да ви събуждам с кафенца, но аз самата спях до 10:30-11 всяка сутрин и наистина се отпуснах и си починах у дома. Догодина отново, живот и здраве.
За кг. не искам да говоря, не съм била на тези НИКОГА!!! А обещах на моята докторка през април, че до октомври ще сваля 7-8-9 кг. Ама как, с това мое ядене??? От вторник наистина се взимам в ръце и ще трябва да направя нещо за себе си и за здравето си. Знам, че Мимето, Жгмъцката  и другата Иринка държат фронта с килцата, евала ви, момичета. А останалите?

Редактирам: ей го последното кафе, за следобед го слагам.

Последна редакция: сб, 27 юли 2024, 13:15 от ir74

# 379
Ир, знаеш ли горе-долу от кои храни пълнееш?

# 380
  • Калифорния, САЩ
Ир, знаеш ли горе-долу от кои храни пълнееш?

Труден въпрос, Балкай. Хормони и възраст е едното, много ме спъват тестените храни и различните видове млечни (сирена и подобни). А и на работата ми храната ми е на разположение през целия ден, все нещо хапвам, ей така, по навик. Но ще трябва да се променят нещата. Няма как.
Ха добро утро за мен и хубав следобед за вас. След 28 часа път снощи късно се прибрахме и сега в 5 станах. Ще оправям багажи и ще пазарувам днес, ще сготвя и от утре на работа пак. Моят мъж вече закусва и отива да се труди 😊. Иван ще е две седмици сам и от 12 август започва новата учебна година. Животът продължава, но килограмите няма как.
Лека седмица, бандичка. До скоро писане, надявам се.

Вчера - Лондон, сниман от самолета.

Лос Анджелес.

Последна редакция: пн, 29 юли 2024, 15:24 от ir74

# 381
  • София
Ирка, 🥰
И аз малко поизпуснах фронта. Хормони и възраст, същите дертове.
Здраве да е.
Прегръдки за теб и Ванко! 💓
Обичам кадри от самолет!

---------------------------------------
ЕХОООО!
14.08

Последна редакция: ср, 14 авг 2024, 21:59 от жгмъц

# 382
  • Бургас
Чук-чук!
Подвизава ли се още някой тук? Sad

# 383
Влез, влез, добре си си дошла у дома Hug

# 384
  • Targovishte
Да - винаги следя. Аз съм в Истанбул - последен /надявам се/ етап от зъболечението и зъбо-слагането. В момента съм с разбита уста , но... трай дядо за хубост.

Последна редакция: пн, 30 сеп 2024, 18:16 от КУРДОВ

# 385
  • София
Тук съм ❤️
Друго си е къщичката ни да се оживи ❤️

# 386
  • Русе
Май си е празничка къщичката ни ...
Дано всички сте добре и здрави!
Аз се справям. Натоварването отива все на повече, но сама си го причиних.
Няма да се жалвам, но ми липсва компанията тук Heart

# 387
Юхууу, привет и аз тук! Но с нови мацки се залисвам. Как сте банда, надявам се здрави и добре!
Утре отивам в Турция, на Мраморно море, само за три дни! Wink

# 388
  • Targovishte
mimi - и аз съм на мрамоорното море, но довечера си тръгвам. Надявам се с нови зъби...

# 389
  • София
Охо, мислех, че сме я закрили след всичките ми опити, които бяха глас в пустиня...

Общи условия

Активация на акаунт