Режим, НЕрежим, ние си се веселим, даже и тъжим - 90ДД и още нещо 70

• 32 529
  • 428
  •   1
Отговори
# 390
Няма закриване, а само преоткриване. Как е къщичката? Направихте ли я своя?
Аз оставих на морето малко кг и ми е много приятно,  викам си ако стоя една година там сигурно ще се съсухря, та се прибрах Joy
Курдов,  как си, наред ли е всичко? Друго си е на Средиземно море... ще ти пиша на лс тези дни.
Деси, Ничия Hug
 Мимчо, блазя ти!
Бъдете здрави и си елате.

# 391
Сладък уикенд в Такирдаг!

# 392
  • София
Няма закриване, а само преоткриване. Как е къщичката? Направихте ли я своя?
Аз оставих на морето малко кг и ми е много приятно,  викам си ако стоя една година там сигурно ще се съсухря, та се прибрах Joy
Курдов,  как си, наред ли е всичко? Друго си е на Средиземно море... ще ти пиша на лс тези дни.
Деси, Ничия Hug
 Мимчо, блазя ти!
Бъдете здрави и си елате.

Да, но още сме в безкраен ремонт...
Килограмите са при мен, не ги мисли.

# 393
  • Бургас
"Коледа е там,
където
някой бърза да ти отвори вратата,
за да те посрещне.
Там, където те чакат
да се прибереш от всички пътища.
Там, където не трябва да си силен,
нито да се бориш.
Само да си там.
Да си ти. Да си себе си.
Там, където усмивките са всичко, и където подаръците не са важни,
а столовете около масата.
Коледа е прегръдката на любимите хора,
в която намираш топлината
на празника
и цялия му смисъл.
Някой те чака вкъщи, да те запрегръща от вратата.
Там винаги те чакат. "

Честита коледа, бандичка!

Време е да поразбутаме жарта. Сигурна съм, че някъде тлее въгленче...в сърцата ни! Да разпалим отново огънчето на нашата къщичка Two Hearts

Вярвам, че всимки сте добре, както и семействата ви! За килограмите няма да питам Wink
На кратко какво се случва около мен: В работен план - много напрежение с едно преустройство, но му се вижда края. В личен - имахме доста притеснение около здравето на ЛО и то точно този месец. Слава на Бога, всичко е наред, та имаме спокойни Коледни празници.
Имаме нов четириног член на семейството - йорки на 2 месеца. Невероятен сладур и обичливко.
Официални зетьове нямам, както и изгледи за внуци Thinking

Та, хайде сега, драснете и вие по някой ред, да се разтъжим Sparkling Heart

# 394
Честита Коледа прекрасни! С повечето се виждаме по фейсбука и знаем кой как е!
И при мен нищо ново! Днес на тръстиката, и по Нова Година пак. По празниците бях на Павел Баня. Гост беше Тони Дачева. Счупихме дансинга!

# 395
  • Стара Загора
Честита Коледа прекрасни! Обичайте се и се радвайте на живота. Иринитко точно това искам да кажа. При мен също няма изгледи за кандидат снахи и зетьове, съответно внуци, нищо здрави да сме. Хубави празници!

# 396
  • Targovishte
ЧЕСТИТА КОЛЕДА и от мен, банда!

При мен всичко е горе-долу добре. През октомври загубихме тъщата, съпругата ми се поболя - отключи припадъци, астма и др, но вече всичко е установено и сега се лекуваме.... Сега сме поели ангажимент около тъста - готвене, чистене и т.н. Ходим у тях всеки ден, вечеряме и/или обядваме заедно, с оглед да не го изтървем и него, че доста трудно го преживява, а не е здрав...

Иначе, аз си дебелея, закръглям се отвсякъде. Та затова имам идея след празниците пак да се захвана с познатата ни 90 ДД, но ... поживьом - увидим.

На 24-ти т.м. направих един бърз тур до Истанбул - за около 30 часа отидох до там, ремонтираха ми зъбите и се върнах. Единият ми имплант се оказа че не се е захванал, та една трета от горната челюст ще се прави наново. Но поне имам гаранция и не плащам. Сега ми сложиха нови два импланта на това място и след три месеца ще сложат и зъбите там.

Дано следващата 2025-та бъде по-добра, по-щедра и по-късметлийска за всички ни!

# 397
  • София
Честита Коледа, бандичка! Здраве, здраве и само здраве да имате! 🍀🍀🍀
И при мен нищо ново, но пък май е по- добре така, че нямаме сътресения 😄.  Килограмите няма да ги коментирам, че ме е срам 😒.  И аз чакам снаха и зет, но все още си нямам.
Курдов, съболезнования! Дано скоро се похвалиш, че е по- добре съпругата ти!

# 398
  • Русе
Бандюги, ❤

Нищо ново и при мен. Не помня, кога писах последно, но не знам споменавала ли съм-и ние имаме домашно фъркато-папагал, порода Лори❤. Голямо шоу е с него, защото имитира всичко, което чуе, та си имаме и котка, и куче, и жаба…Казва си името Рио, казва “ела”, “ела, шошо”…😁, много е сладък.

Курдов, съболезнования! 🤗
Иринита, радвам се, че всичко с ЛО е наред сега. 🥰🍀

По празниците сме вкъщи, но аз така исках, да усетя максимално почивката. Сега пиша от дивана, сгушена с одеялото.

Весело посрещане на Новата година на всички, дано донесе много здраве и любов!✨✨✨
Целувки, 😘😘😘

# 399
  • Калифорния, САЩ
Привет и от мен, бандичка.
Почивам тази седмица, по зъболекари ходим с малкия голям мъж (след двайсетина дни става официален тийнейджър), брекети за него, аз почистване и разни други неприятни неща. Килограмите не ми се коментират, след още три и ще съм на тези, при които отидох да раждам преди тринайсет години. ЕГН-то си е ЕГН, промяната в хормоните и всичко друго си оказват влияние. И много други фактори.
Курдов, съжалявам за загубата ви. И ММ загуби брат си това лято, и аз помагам с храна на свекъра, поддържаме го емоционално, ремонти се правят.
Вангобче, казваш млади хора в семейството чакаш, от това по-хубаво няма. Да идват скоро, пожелавам от сърце.
Иринитко, ТО да се оправя, все такива ти ги спретва той по никое време на годината.
Мимко, ти си хубавееш и младееш - много ти се радвам като качиш някоя снимчица у фейсо.
Танко, да се похвалиш като имаш нови дечица, мойто нали е още малко и това не го мисля.
Джулс, вие зоологическа градина май ще правите, с? На колко стана твоята принцеса, скоро беше на три, ако не се лъжа 🤪🤪🤪. В кой клас стана тя, този път сериозно питам?

Спокойни почивни дни за всички ни. Приятно посрещане на Новата година, да бъде изпълнена с радост, здраве, спокойствие и късмет.

Последна редакция: сб, 28 дек 2024, 18:57 от ir74

# 400
Мале Ииииир, страхотни сте! Heart Eyes

# 401
  • Русе
Ир, страхотни сте! 🥰
Малката стана на 10 г., четвърти клас. 🤪 УжасТ! Не знам, кога мина това време….
Иначе да, благодарение на Рио имаме зоопарк. 😁 Забравих да кажа, че имитира и коза. 😁

Целувки на всички! ❤

# 402
Ох, Джулс, много се смях с тоя папагал..
И въобще целия зоопарк! Целувки на моята чаровница! 😍

# 403
  • София
Ооооо, банда! Здравейте Heart

Не пиша, защото нямам с какво да се похваля, освен с качените килограми Blush . Изкарах лятото 2 месеца-август и септември- на някаква комбинация от витамини и минерали, заради очите.......как качих килограми от тях не ми се говори, а се старах да не прекалявам с храната.
По болници и данъчни проверки. Така ми мина годината. Два път влиза синковеца за чистене на киста и мама 2 пъти заради образувания на слюнчестата жлеза. На 23-ти ѝ свалиха конците. Хубаво е, че резултатите от хистологията са добри. Изморена съм.......
Курдов, съжалявам за загубата ви. Бъдете си опора един на друг и времето........лекувало, така казват. Аз мога да ти бъда дружка в 90ДД. От 1-ви обаче няма да мога да стартирам, но във втората ти четворка ще се включа.
Джулс , Hug Радвам се на всички, които имате животинки в къщи. 10 годишна е вече госпожицата. Юбилей празнувахте ли? Моята стана миналата седмица на 11, в 5 клас е. Всеки ден от седмицата се е записала на извънкласно занимание /математика, рисуване, творческо писане, народни танци, английски език/. А и в Ученическият съвет на училището участва. Каква енергия има това дете! Рождените дни си ги изживява 2-3 дни преди датата и след това и на самият ден. Страхотна емоция ѝ е. Аз да му мисля, че все се чудя какво да организирам, за да ѝ е интересно. Удържам фронта засега относно домашните любимци.
Танко, Иринита, Вангоби, скоро да си получите снахите и зетьовете  и да ви се пълни къщичката Hug
Ир, почивка ли е като се ходи на зъболекар Grinning - Джулс , това не се отнася за теб. При теб е удоволствие посещението Heart - Ир Още ли вършиш хиляди неща или разреди ангажиментите?
Мими, Жгмъц Hug държа ви под око във фейса Grinning

Приятна почивка, банда и нека празниците ви донесат много усмивки и топли моменти с любимите хора.

# 404
  • Targovishte
milensky'' - Аз също няма да започвам на 01.01. Когато свърши яденето, останало от ЧНГ, тогава ще го мисля....

Иначе ми се прииска да имам такъв папагал, като на Juls14 . Че ни е много тихо вкъщи, а ние сме свикнали на пълна къща.

ir74 - големи сте ми хубавци!!! Heartpulse

Весело посрещане, банда!!!

Общи условия

Активация на акаунт