Да почерпя и аз скромно за вчерашната ни месечинка и днешната именничка

Днес времето беше страхотно и просто не ми остана време да сготвя повече

Честито на всички останали именници днес, както и на месечинковците

Честити месечинки на малките палавници ,че са множко на този ден.Да бъдат винаги усмихнати и много здравички дечица 
чЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ МАЛКИ И ГАЛЕМИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС
и умната с пийването,че после
И аз сега се връщам от празнуване ама като сте сложили масата ще взема да се почерпя,пък после ще му мисля за килцата,че само като си помисля
ужас.

Нямам време да чета сега, не знам какви са темите, искам само да поздравя всички родени преди точно 5 м, особено Дари и Ангелчо, защото тях ги познавам, а също и всички празнуващи имен ден днес. (Ние дълго се кобелаехме дали Ивчо има, но решихме че да.) Желая на сладурковците да бъдат здравички, весели, да папкат и се "озъбват" без проблеми.

, хем си имаме най-много именници 

, а дето казваш на детето ръцете са целите в устата му постоянно, да не би да му ги стерилизирам тях 
Радвам се, че си при нас 

започва да ме боли гърлото и ме е заразил мъжо 

Тъкмо след банята като се обличахме и хоп се обърна. Досега само си местеше дупето като му слагах памперса,че хич не иска да го обличам. И сега трябва да внимавам къде го оставям да не се търкули от спалнята.
Както някои мами са писали и ние спим малко неспокойно от известно време,но аз го отдавам на зъбоникненето.
Среща ще има на Софийските мами и бебчета, на 11-ти, 13.00часа в МОЛ-а на Стамболийски (най-вероятно)
така, че те чакаме