АВГУСТовските ни слънчица се „озъбват” в студа!

• 9 593
  • 303
  •   1
Отговори
# 30
  • София
   Пепър, мерси и аз за обяснението.   bouquet
   Да почерпя и аз скромно за вчерашната ни месечинка и днешната именничка  Simple Smile

Днес времето беше страхотно и просто не ми остана време да сготвя повече  Wink
   Честито на всички останали именници днес, както и на месечинковците  Simple Smile

# 31
Привет и от нас Party

smile3525Честити месечинки на малките палавници ,че са множко на този ден.Да бъдат винаги усмихнати и много здравички дечица  bouquet
       Flowers Rose  party006чЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ МАЛКИ И ГАЛЕМИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС Heart Eyesи умната с пийването,че после SickИ аз сега се връщам от празнуване ама като сте сложили масата ще взема да се почерпя,пък после ще му мисля за килцата,че само като си помисля ooooh!ужас.
        Отивам да се чипкаме с бебо,че сме самички тази вечер.

love001  love001  love001

# 32
Честити месечинки и имени дни на всички малки и големи празнуващи човечета!
Абе що си мисля, че се пише с единично -н, нали идва от думата имен, а не именен? Може и да греша Mr. Green
А на Ивелин имен ден някой празнуват и на Цветница, тъй като считат, че идва от "ива" - което е ракита, върба. И Ивайловците - тоже. Ама разни хора - разни празници. Голяма софра, брао. Мимс ко напрай бре жена, как издържаш на тоз маратон, добре че ти е кротичко детето и помощ имаш. Пепър, хубаво захранване си съчетала и аз се ориентирам към нещо подобно и ще се водя по детенцето. Днес наистина беше прекрасно време и тук и направихме един тур до вилата. Норка беше в добро настроение в унисон с времето. Отивам да я къпя и ще ви чета пак.

# 33
  • София
Привет и от мен!  Hug
Мале, колко сте изписали!  ooooh! Нямам време да чета сега, не знам какви са темите, искам само да поздравя всички родени преди точно 5 м, особено Дари и Ангелчо, защото тях ги познавам, а също и всички празнуващи имен ден днес. (Ние дълго се кобелаехме дали Ивчо има, но решихме че да.) Желая на сладурковците да бъдат здравички, весели, да папкат и се "озъбват" без проблеми.  Hug  bouquet Heart Eyes
До утре, отивам да лягам, че... Heart Eyes
Лека нощ и на вас!

# 34
Мнооого ми хареса темичката:)
Имаме си още един Дани на мама Eli ym
Честити ви именнициNa Nana,Иван на Maria,Ваня на Aila,Иван на Didonski,на двамата с името Ивелин на Gvendolin/много хубави и топли думи/,Йоан на mamajeni,на Бубчето мъж й-татито на Velina/дали пък и тя няма днес имен ден?
Pepper,много хубаво си го обяснила за кашичката/ние така почнахме с по 20мл по рекабско предписание и един вид се захранихме/
Бубче, моля те напиши ми как стават вмъкването на тези почерпки-имам да черпя от Дани, а и една мама ме питаако са ми обяснили да й кажа и на нея  bouquet
Днес се разхождахме много навън с мойте племеннички.Баба се прибра с по голямата да папкат и спинкат, а пък ние със систър купихме пюрета и нали от два дни замених обедното и се класирахме за папане навън.Хареса му на слънчице

# 35
Да почерпя на патерица за Йордановден/моята майка е Йорданка/ и днес за племенничката ми Ивайла и зет ми Ивайло.Да има много весели и грейнали личица,здраве и разбирателство beer Popcorn cook  love001
/като не знам как се слага софрата-черпя така, абе важното е купон да има/

# 36
Днас май е деня с най-много празнуващи  Laughing
Хем 7– ми [/b]е най-плодотворния ден  luvbed , хем си имаме най-много именници   Tada

Нека всички именяри и всички месечинковци да бъдат живи и здрави  newsm51

Ейй Бубе и Айла, к'ви са тия софри бе слънца  Mr. Green  Нали сте си слабички и не ви пука за останалите и дай да ни нахраните хубаво с калорични вкусотийки   Grinning

Dreams, и аз се чудя мила що ме е избило на такава стерилизация, като една луда съм станала  Crazy, а дето казваш на детето ръцете са целите в устата му постоянно, да не би да му ги стерилизирам тях  Joy

Pepper, абе душко ти си готов педиатър бе...направо всичкото ти инфо е супер полезно и вярно  Peace  Радвам се, че си при нас  Hug
По тоя повод искам да се възползвам от теб и да те питам нещо  Sunglasses
Още не съм заместила изцяло обедното хранене със зеленчуково пюре, та мисълта ми е както давам ХИП - 125 мл. зеленчук само едно бурканче ще и е достатъчно ли да замести обедното хранене? Вижда ми се малко, но пък като се има предвид, че тя на 1 хранене само с АМ не успява да изяде и 120 мл.  Rolling Eyes

И сега да ви се оплача ще се разболявам  Sad  започва да ме боли гърлото и ме е заразил мъжо  Twisted Evil Той беше болен и още е, но му минава. Дано Али да е силна и да и се размине  Praynig

Ох, какъв куп дрехи ме чакат да ги гладя, а така ме мързи  Embarassed Но май ще трябва да им обърна внимание, че иначе все утре, утре и камарата - расте ли, расте  Rolling Eyes

Хайде милички цунки и сладки сънища  Heart Eyes

# 37
  • София
Добър вечер! Едва сега успях да се добера до компа, че много гости имахме... Laughing А Калоян превъзбуден от цялата олелия заспа едва преди 10 минути.

Мадонче - права си, че именник идва от имен и по правилото би трябвало да е с 1 н, ама не. Защото по едно друго правило производни на думи, окончаващи на "н" се пишат с двойно "н" - например кон-конник. Освен това самата дума именник е заемка от руския език. И последно - има и версия, че специално за думата именник се е получило нещо като грешката е вярна - т.е грешно е да се пише с двойно "н", но така се е популяризирало и го приемат за вярно.

Валка - по принцип количеството зеленчуково пюре за обяд трябва да бъде 190 грама - това са големите бурканчета тип Ганчев. Но това са висоти различни за всяко бебе.  Hug

Блу и аз много им се зарадвах, ама сега ме сърбят ръцете да му ги обуя, хем е много смешен с 4-сантиметра по-големи буйки Mr. Green

Още веднъж благодаря на всички за милите пожелания!

# 38
Честити месечинки на всички сладки августинчета, родени днес! Сред тях е и сладкото Найче, което ние много си къткаме  newsm51

Също така Честито на всички именници от вчера и днес, това са святи празници!

Честито на захранилите и захранващите се, ние продължаваме да изчакваме.

Днес бяхме от 12 до 16:30 само навън, разкошно време, а мъненкият спинка и после го повгигнах на 45 градуса в количката и за пръв път гледа ошашавен, какво се случва наоколо. Много сладък  Laughing

Но вчера му се случи инцидент. Нали вече се оглежда любопитно, посегна да пипа ютията, а се оказа че по-рано свеки гладила някакви дрехи с нея и беше още гореща, та миличкото се опари пръстчето. Излезе му мехурче, въпреки че веднага реагирах, всичко стана за по-малко от секунда. Ех, много ми стана тъжно, че по наша вина го опарихме горкинкото, ама то е геройче и ще му мине бързо!

Хайде, съвсем до скоро, майчета!

# 39
Здравейте мамчета!

Да се похваля - Тони тази вечер се обърна за пръв път сам от гръб на корем.  newsm44Тъкмо след банята като се обличахме и хоп се обърна. Досега само си местеше дупето като му слагах памперса,че хич не иска да го обличам. И сега трябва да внимавам къде го оставям да не се търкули от спалнята.
Отивам да взема един душ и лягам че очите ми едва стоят отворени.
Лека нощ на всички и сладки сънища! smile3524

# 40
Хе, хе здравейте и от нас!

Честити Ви именници, месечинковци и ако някой има друг повод нека да се чувства поздравен!

Само ние ли останахме от все още необърналите се деца?
dusheto дано ви се оправи по-бързо пръстчето.
Нашето тати иска към  края на февруари да ходим на планина тримата. Ама незнам дали надморската височина ще навреди по някакъв начин на бебо. Та някой знае ли нещо по въпроса?
Айде разписахме се вече!

# 41
Здравейте мацки!Напоследък ми остава време само да чета,а вие пишете ли пишете Laughing
Честито на всички именници и мини рожденници!Да са живи и здрави,весели и послушни.При нас нищо ново,Марио го мъчат зъбките,побелели са му венчетата и ужасно се лигави и направо хапе понякога като го кърмя,не ми се мисли като му излязат зъбките ooooh! Както някои мами са писали и ние спим малко неспокойно от известно време,но аз го отдавам на зъбоникненето.
Лека и спокойна нощ на всички!

# 42
Валкаааааааа, стига с тез болести, ще те пляскам!!!nana77, мерси много за разяснението - и на мен така по ми харесва с двойно -н, та значи и рожденник е по същия начин, нали? Да направиш снимка на Калоян с чепиците като Малкия Мук (май така се казваше героя).
dusheto , много ли плачка милото? Прегърни го силно и от нас. Геройче е Начко. Честито и на Кайли за обръщането на малчо. Дидка на бебе Влади, и ние сме като вас - мързи ни. Все още седим както ни посеят и махаме безпомощно с ръце и крачка. Ама и по-спокойничко ми е така.

# 43
  • София
Здравейте момичета!
И аз съм много радостна, и Лъчо от два дена се обръща сам от гръб на корем, което е страхотно за мен, та той до скоро не можеше главичката си да задържи, милия мамин страдалец, ще ви настигнем, дръжте сееееееееее!
Хайде сега да питам като глупитата, среща ли ще има, каква е тази анкета? Аз не съм влизала тук отдавна за което ви моля за извинение, много черни мисли са ме налегнали, може ли чак сега да ме хваща следродилната депресия? Май е доста отдалечена моята........ Имам си проблеми с голямото ми момченце, Мишлето ми! Сега него ще водя по доктори и съм много подтисната и от неговите страдания! Надявам се че вашите зайчета само ви радват..
Целуваме ви!
И още един въпрос, има ли някой, чието бебеоче е като нас без всякакъв режим, пие просто хаосно кърмата и по малко и на някакви безумни интервали, вече се обърках окончателно!

# 44
  • у дома
Здравейте момичета!
И аз съм много радостна, и Лъчо от два дена се обръща сам от гръб на корем, което е страхотно за мен, та той до скоро не можеше главичката си да задържи, милия мамин страдалец, ще ви настигнем, дръжте сееееееееее!
Хайде сега да питам като глупитата, среща ли ще има, каква е тази анкета?
Mama Igi, много се радвам за малкия Лъчко, а Мишлето да оздравява  Praynig Среща ще има на Софийските мами и бебчета, на 11-ти, 13.00часа в МОЛ-а на Стамболийски (най-вероятно)  Grinning така, че те чакаме  Hug
Всички болни мами да оздравяват, какви са тези болести
  #Cussing out  Hug  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт