КГБ = Клуб на Готините Баби - 213

• 41 516
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Мариянка, сипах си и аз. Наздраве за Дани - да е здрава и децата да я слушат умерено!
Ениса, приятна почивка с пиатела!
За детокс пластирите съм скептично настроена. Племенница на Пл. купуваше за семейството си още като навлизаха и бяха доста скъпи. Ами не виждам да са се оздравили много, все същите оплаквания имат.
Клечи, така е трябвало да стане с пътуването. Ти към София ли идваше? И утре е ден, ще знаеш вече от кой коловоз е влака.
Аз точно заради такива истории на влак не се качвам. С рейса и самолета ми е по-лесно.

# 661
  • София
Мериан,честит рожден ден на дъщеричката ти! Да е здрава и много щастлива! Дано утре да си прибереш  и гаджето и лошото да е останало назад.
  Фло,снощи попълних анкетата.Ще я изпратя и в ГД.
  Гъбке,тортата изглежда много вкусна,а външния вид показва,че е домашна.Това я прави предпочитана,защото се знае,че е от чисти и екологични съставки.
  Танита изчезна,а аз се надявах да разкаже нещо от детството.Новите момичета не знаят колко интересно може да разказва.Чакаме.
  Ениса,много ми хареса студолед,много точно го е нарекъл умника.Хубаво да си изкарате и да го слушате пиателя!
 Нина,започнах да чакам сутрин информация от теб за празниците.Благодаря за труда ти!
  Аз пак си имам работа ,но така съм свикнала и не ми тежи.

# 662
  • Кубрат/ Пишурка
Честит рожден ден на щерката на Мериан! Да е здрава и много щастлива! А Мери да си прибере момчето и той бързо да се възстанови!
Не пиша често, защото при мен е едно и също, но всичко чета. Попълних анкетата още снощи, а предишната още във фейса. Всъщност и двете ме накараха да се замисля за някои неща.
Клечи, твоята история с влака ми напомня на един, дето изпуснал да се качи на Титаник! Всяко зло за добро!
Гъбче, ако знаеш от колко време не съм правила торта! Повече от 10 години! Бях им майстор, ама... Твоята изглежда вкусно!
Ениса, чак ти завиждам за пиятеля! Моите са големи и нямам вече такива емоции. Е, имам от друг характер, но не е същото!
Танчее, къде си?

# 663
  • Вила Великула
Фло, дай моля координати на тези с евтините носии. Имат ли сайт или онлайн магазин?
Ениса, пиАтелят ми идва да го намачкам, като онези досадни лелки, където щипят децата по бузките.
Хайде лека нощ и хубави сънища.

# 664
Добрутро от централна ж.п. гара. Дано този път съм на правилния влак и стигна на време за където съм тръгнала.
А на вас желая хубав и успешен ден с мбого поводи за усмивка и добро настроение.

# 665
  • София
Добро утро!
Клечке, лек път!
Ениса, много известен паметник и още по известен приятел.
Благодаря ви, че снощи пихте с мен за здравето на щерката.
Чакам да отвори супера да пазарувам по поръчка и после към болницата.
Да ви е хубав деня!

# 666
  • София
Добро утро, мили дами!
Днес кафето е градско:
Снощи късно ни докараха в София, защото днес и утре са заети, а ММ предпочита сега да не остава да преспива  в Панчарево. Много е приятно там да се стои по дълго време, но той се страхува и се приземихме в къщи. Преди той се грижеше за двора - косеше тревата, подрезваше дърветата, но сега не може и дъщеря ми е предоставила тази дейнос на човек срещу заплащане. Тревата е косена няколко пъти, но днес отново ще коси. Аз си набрах връхчетата на коприва, която расте на воля край реката и днес ще готвя супа, която много обичам.
Мериан приеми моите поздрави и най-добри пожелания за рождения ден на дъщеричката ти. Пожелавам също днес да е хубав ден във вашия дом.
Прегръщам силно прекрасния внук на Ениса. Лек път на Клечица!
За всички други пожелавам да изпълните с успех поставените си задачи и най--вече да сте здрави.
Днес чичко Гугър ми съобщи, че е Световен ден за безопаснос на храните.
Хубав ден и нека да приготвяме храна вкусна, но  здравословна и безопасна.

# 667
  • Вила Великула
Добро утро. Вече съм на тръстиката и започва поредния ден с много работа.
Прегръщам ви.

# 668
  • София
Привет, чудни хубавици!
Този наш русАВ пИятел ни обнови репертоара, благодарение на бедната си бабичка, дето, когато дъжди си поляга на диванАТА, чете за вълка, дето е една досадна муха и си похапва сТудолед.  JoyJoyJoy
При нас вече започна обратното броене. Без днес остават само още 6 дни. Хей, ура, ура, ура!
ПИПИ, мисля, че имаш навигация. Настройваш я на Петърч, центъра. Ателието е в сградата на ТКЗС-то, на втория етаж. Жената се казва Снежана. Много симпатична жена. Ще ти дам телефона й. Казва, че си има начини носиите да могат да се ползват поне 4 години от децата.
ЯНЕ, с големите внуци - други емоции. Като в песента Я люблю тебя жизнь - Будут внуки потом, все опять повторится сначало.
МЕРИАН, днес да ти е много хубаво, да ти е весело, да си посрещнеш другарчето с широка усмивка. Grinning
НИНКА НН, може би с времето твоето момче да се навие да преспивате на Панчарево - тишина, чист въздух, спокойствие, птички, буболечки...Красота. Днес като безопасна храна готвя боб. Simple Smile За утре съм намислила зелеви сарми. После огретен с картофи. Гаджето ми даде идея за качамак. Ще направя и това.
КЛЕЧИЦЕ, хубав ден, хубави емоции. Сигурно вече си стигнала и ти при твоето гадже. Мятай му се на врата!
ЯЖКЕ, пак ли много работа? Нали знаеш, че задачи дават на работливите. Ако имаш нужда от отговори, анкетирай ме. Съученикът ти и той е навит да ти отговаря. Работа да се върши! А ти си чакай медала. Stuck Out Tongue Winking Eye
АЙША, как са децата? Хайде, до скоро.
ГЪБКЕ, чувала съм за поливане на цветята с мая, но не знам със сухата дали става или трябва прясна?
БОРЯНА до къде ли го докара? Вярвам, че ще се справи!
ТАНИТА и КРАСИВА БЕЛЛА изчезнаха от хоризонта. Къде сте момичета???
Поговорих си с всички дето са надникнали в къщичката ни. Отивам да си доготвя яденето.
На вас - слънце, усмивки, настроение! И много прегръдки. HugHugHug

# 669
Ехеее, ето ме пак.
Раното пиле, рано пее, нали?
Адашке, не пътувам за при гаджето. Имам още работи зя уреждане. Сега дремя на гарата в ПВ и чакам влака за СФ. Пътьом ще се отбия и на още едно място и се прибирам.  Днешната мисия може да я пишем успешна, но не съвсем, че още веднъж трябва да идвам до ПВ, но не е спешно. Ще видим кога пак ще се прежаля да стана по тъмни доби, че това, което върша се прави само до обяд.
Та те такива работи....
Сега малко ще подремя и дано не си пропусна спирката... Пак ще дойда...

# 670
Добър ден!

Нина,днес разбрах от ТВ,че е ден на  безопасността на храните..Благодаря и за твето Инфо!  То не знам дали вече има такива храни. И вкъщи да е правена,пак продуктите са купени.
По този повод,  какво ще сготвите днес?  Вчера Мулти сготви грах с  пилешко. Днес клоня към фрикасе с  пилешко.
Като казах МУЛТИ,Гъбка,не  се колебай!  Чудя се как съм карала преди без този уред.  Пръв шеф е в моята кухня.  Марка Фърст.Има програми за боб, пилешо,свинско, рагу, макарони,ориз, супа, кейк, само нагряване (пържене),отложен  старт и други опции,които не ползвам.
Яне, в сладкарницата има  най-различни торти.   Аз съм на този  вариант.
Клечи,приятно пътуване и успешно  пребиваване там,за  където  пътуваш!
Мериан,на патерица да честитя РД на твоето момиче!  Да бъде здрава и щастлива!  
Бързо възстановяване на твоя съпруг! Да минава и да се забрави!
Фло, как се прави качамак?  Никога не съм правила. Свекърва ми навремето правеше.Хапвах,но не беше моето и  затова  заедно с него добавях нещо кисело-туршия  или салата. Може пък сега да ми  хареса този стар специалитет.
Пипи и другите дружки,които се  трудят ,лека работа!

За мен  се очертава пореден бездеен ден. Само внучката ме разнообразява.   Вдига  ми кръвното постоянно.  По цял ден е на диваНАта с телефона и таблета.  За ядене  нищо не харесва и яде чипс. Абе, как можах да я възпитам така,не знам!  Пълен педагогически провал с нея.  Остава ми само непедагогическия да  прилагам.
Ами това  е. Да ви е цветен  денят  с картинка от моята градинка!

Последна редакция: ср, 07 юни 2023, 11:19 от K.A.G.

# 671
  • Кубрат/ Пишурка
Да ви кажа на мен какво ми се случи. Снощи отивам на магазина и решавам да си проверя сметката. И... 300 лв повече!
Чудя се от къде са. Питах щерката да не ми е пратила за нещо - не е. Реших, че може да са ми намалили пенсията, ама чак пък с толкова! Днес ходих до ДСК. Оказа се, че са ми пратили дивиденти от кооперацията в Исперих, където майка имаше земи. Виках ура по целия път до в къщи! Тъкмо се обадиха, че са започнали да правят паметника на брат ми ( поръчан преди 2 години). Като свършат трябва да го доплатя. Децата щяха да ми помогнат, а сега няма да има нужда. Та така всеки с мераците си!

# 672
Ехеее, Янче, това е добре, когато имаш да вземаш Simple Smile.
Лошо е, да имаш да даваш и пази Боже, да ти хакнат картата и да ти я източат...
Със здраве да си ги оползотвориш и следващия път да ти пратят поне двойно, ако не и повече....

# 673
Привет от почиващите! Пристигнахме в Девин, настанихме се, направихме и първите процедури, сега пием кафе с деди, а някои ябълков фреш. Време чудесно, топло, само стискайте палци пИятелят да не се разсополяви пак, че ще откача.
Случка от пътуването: Някаква изскача на пътя внезапно, ММ набива спирачки, а аз изтърсвам: Е...ти и овцата! От Пловдив до Девин обяснявах къде е овцата и защо той не я видя, каква на цвят е била овцата, колко бързо се е шмугнала в храстите и т.н. Ужас!!!

# 674
  • Кубрат/ Пишурка
Ох, Ениске, направо ти съчувствам, ама и така се смях на твой гръб! Ами наистина записвай ги тези неща с дата, място и т. н.
Клечи, миналата година не получих и реших, че лимитът ми се е изчерпал. Все пак 8 години откак майка я няма. И за това дори не ми мина през ум. Още повече, че винаги пращаха парите през април. Нооо... чудесно! Когато дават - вземам!

Последна редакция: ср, 07 юни 2023, 21:20 от Янче-то

Общи условия

Активация на акаунт