Новите умения валят, юлчето да се изправя и пристъпва е на път - Родени Юли 2022 - тема 7

• 23 996
  • 845
  •   1
Отговори
# 480
Честит рожден ден на съкровищата на Мира и Лазур! Нека Антон и Стоян растат здрави, щастливи и обичани ! Весело и безгрижно детство! Верни приятели и щури игри! Нека само да ви радват! Да слушат с двете уши! 😁 Весел празник!!! 😍😍😍❤❤❤🎉🎉🎉🎈🎈🎈

# 481
  • Замък сред облаците
Честити да са Антон и Стоян! Щастливи майки и татковци покрай тях! ❤

# 482
Лазурче, снощи съм писала с половин око. Да ти е живо и здраво порастналото момче! Много щастие и гордост да ви носи Стоян! Много усмивки и незабравимо детство да има! Весел празник! HeartBirthdayBalloonFlowers Four Leaf Clover

# 483
Честит празник и от мен на рождениците! Да са здрави и весели, и родителите им и те Simple Smile)

# 484
Честит празник. Да бъдат здрави, усмихнати, щастливи дечицата. 💋💛💛💛💛💛

# 485
Честит празник момичета, много здраве и късмет за вас и семействата ви Simple Smile

# 486
  • гр.Пловдив
И от нас честито ,да са живи ,здрави и щастливи всички дечица и родители !!! Purple Heart Flowers Hibiscus Animal Unicorn

Герито тези дни вдига до 38,5 Т от зъбите съпроводена с дрисък и реван по цял ден ...направо хвърляме ремък вече с баща й ..Давахме панадол и прахчета Ентерол ,педи каза да внимаваме да не се обезводни ..Яденето е мираж,кара само на мляко и вода,изобщо не дава да се доближи нещо до зъбчето,отказва всичко Frowning1

# 487
Благодаря, момичета! Лазур, честит празник и на вас!

# 488
Да са честити и двете момчета Антон и Стоян, здрави, палави, щастливи, обичливи и любопитни дечуца да растат. А родителите много да ги слушат!:hugs:

# 489
Честит първи рожден ден на Стоян и Антон! Да са живи и здрави!

# 490
Включвам се с няколко въпроса:
1. Каква извара давате и как я предлагате?
2. Каква слънцезащита взехте?
3. Купихте ли вече обувки/сандали и какви?

Май имаше още нещо, но изключих...

# 491
  • Замък сред облаците
Извара само в купешките пюрета давам, та не мога да помогна. Иначе обезсолено сирене и кисело мляко по БДС давам.
Слънцезащита 50 фактор на ДМ, ама мисля да видя на Юсерин че я хвалят, че била нелепкава.
Обувки и сандали на Примиги, малко се изръсих 😅 ама ми харесаха, много гъвкава подметка:

Обаче имат и много модели с много твърди подметки, та избиране онлайн не препоръчвам.

# 492
Здравейте,

аз извара ползвам за Следобедна закуска с плодове и/или овесени ядки. Редувам изварата с кисело мляко. Вземам от един био магазин, но едва ли ще помогне моя опит за рамките на България.

Обувки не съм купувала още и няма да купя дпкато не започне да ходи активно вън. Сега на жегата е с босо краче навсякъде. Обувката запарява и ограничава крачето. А докато проходи евентуално сега купени ще са малки. Сега е бос или с буйки. Ако е хлъзгаво слагам чорап с тези отдолу против пързаляне. Като започне по 10тина минути да се разхожда ще го заведа в специализиран детски магазин. Първо ще му измерят крачето и ще видя какво точно за него е подходящо. И чак след това ще ровя и купувам. Каката ми е с тясно краче, а има марки, които по принцип са по-широки. Та колкото и да са хубави и пасващи на дължина, то на ширина не са за нея. И това аз сама нямаше как да го видя така, както ми го показаха. Съвет от мен: Взечвте обувки със сваляща се стелка. Така извън обувката може да се сложи крачето и да се види пасва ли. И като се поносят малко се вижда по стелката къде пада по-голяма тежест и как ходи детенце.

Слънчезащитния ни е с 50+ фактор на росман (конкурент на ДМ).

# 493
  • Замък сред облаците
По темата с обувките, понеже Матея ме подсети - в Примиги не можах да му ги меря, че спеше, но бяха много любезни и казаха че няма проблем да ги заменя ако не му стават като номер. За щастие паснаха добре като гледах да спазвам препоръките да има 1см отпред пред палеца, да не му е стегната или да хлопа отстрани. На сайта имат упътвания как да се измери стъпалото и кой номер е подходящ. Аз го мерих вкъщи докато спеше и после само взех конкретния номер след като избрах обувки с лепки и гъвкава подметка.
Отделно че го пускам вече в парка и обикаля около пейката, количката и няма как бос или с обувки тип хартиена подметка. Сандалите взех за проветрение точно да не спарват докато се вози, че сутрин понякога хич не ми е за босо дете, макар че той и сам се събува като прецени 😁

Вчера го “пусках” придържайки го по пързалката, да се похваля Simple Smile

# 494
АА имай предвид, че краче се мери винаги здраво стъпило на земята, най-добре с опряна на стена или друго пета. Пред палеца слагам аз есно мое палче и така излиза размера.

Препоръчвам ви това мерило за детски крачета:
https://www.ricosta.de/zubehoer/1226/fussmessschale-bis-groesse- … _QugaAoQpEALw_wcB

С такъв шаблон се мери много по-лесно и правилно. Той се слага на земята, петата опира отзад и спокойно се вижда и за секунди резултата.

И за тези, които ще вземат тонибокс едно инфо. До 29.06 може да си спестите едни 20 евро тук: https://neu.ostow.de/spielwaren/tonies/tonie-toniebox-starterset … kreativtonie-blau Аз ей сега поръчах.

Последна редакция: нд, 25 юни 2023, 00:10 от Mateya Zoe

Общи условия

Активация на акаунт