ДЕКЕМВРИйки в кабинети ще нахлуят, силни сърчица да чуят - ТЕМА 2 (2023)

• 35 223
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте, обръщам се към тези които пият но шпа. Усещате ли някакви болки след като пиете всеки ден по 3 пъти но шпа? Аз последните два дена нещо усещам, че ме наболява въпреки, че си пия хапченцата. А следващия ми преглед е чак след 10 дни и малко съм се притеснила дали е нормално. Отначало имах същите болки като менструални, но в деня като започнах да го пия болките изчезнаха и сега пак се появиха.

# 631
Аз ли съм единствената, на която и се яде супер много джънк🧐 Не е истина просто как нищо друго не ми се яде и едва ли не ям насила, но става ли дума за нещо вредно - изтръпвам направо🤨

От няколко дни съм така, никакъв апетит към нищо не изпитвам, тъпча се на сила и все изпитвам празнота в стомаха.. много ми е зор Cry надявам се скоро да премине и това и да ми дойде апетит, че не се издържа

# 632
По принцип ми минава от но шпа-то , но трябва да пия 3х2. Обаче, както писах и по-рано имам от снощи някакви като менструални, но леки и отминават, обаче за кратко. Или действието на но шпа е прекалено кратко не знам.
Здравейте, обръщам се към тези които пият но шпа. Усещате ли някакви болки след като пиете всеки ден по 3 пъти но шпа? Аз последните два дена нещо усещам, че ме наболява въпреки, че си пия хапченцата. А следващия ми преглед е чак след 10 дни и малко съм се притеснила дали е нормално. Отначало имах същите болки като менструални, но в деня като започнах да го пия болките изчезнаха и сега пак се появиха.

# 633
  • София, България
Подготвям следващата тема, моля ако някой иска да бъде добавен към началния списък да ми пише на лично съобщение термина си!

Н.И.А. Напълно нормално е да изпитваш болки. Опитайте се да не се притеснявате излишно. Болки си има, матката се разтяга.
Стига да не са резки и с кървене, няма проблем.

Някой пита и за болки около предното секцио - да, и аз по-назад се “оплаках”, така да се каже, от подобни болки. Доколкото знам от приятелки е нормално да се усеща напрежение около предишния разрез.

Мен днес ми е много лошо и не успях да се замъкна до Лидл да видя за дрехите. Дано все някъде останат номера Simple Smile ако не, здраве да е, ще си взема от други места. А и една приятелка ще ми даде някакви. Честно казано даже не знам кой номер да взема в тоя момент евентуално за октомври-ноември, та може и нищо да не взема.

Вече и хапването не ми помага против гадното в корема. Sad утре съм на преглед, ще питам какво да си взема. Добре че поне нямам повръщане за сега.

# 634
Аз ли съм единствената, на която и се яде супер много джънк🧐 Не е истина просто как нищо друго не ми се яде и едва ли не ям насила, но става ли дума за нещо вредно - изтръпвам направо🤨
Не си единствената. И аз съм така. Даже сега ще хапна малко чипс 😄. Гледам да се храня здравословно, но на моменти си ям джънк фууд, за да притъпявам тези желания. А и няма да забравя една акушерка, като ми каза, че бременността не е болест и да не се лишавам от нищо.

# 635
Аз да попитам момичетата, които имат предходно секцио имате ли някакъв дискомфорт около разреза? От снощи имам някакво, то не мога да го нарека тъпа болка ами по-скоро тъпо напрежение наподобяващо усещането като преди цикъл много ниско долу под и около самия разрез. На моменти ме отпуска, но после пак се появява. Иначе пия но шпа 3х2 и утрогестан също си слагам, но взех да се тревожа. Не е нещо нетърпимо, но все пак. Като се раздвижа малко сякаш отминава дискомфорта. Прочетох, че може да са контракции, аз с предната бременност имах още от 14 седмица, тогава бях на магнезий до края, но сякаш не го усещах точно така, а и корема ми ставаше твърд,  а сега е мек.

Аз имам  леки моменти, в които усещам леко парене, макар и за секунди, което напомня болката, когато заздравяваше и ставах рязко например.

# 636
Да, точно така бих го определила най-точно. Тъй като цял ден ме мъчи и едва сега ме отпусна започвам да си мисля, че този дискомфорт се предизвиква от газове в червата. Просто си чувствам корема много подут, но то и визуално е така. В последните дни много ми се изду коремчето и вече нямам панталон, който да не ми стяга. Откопчавам си копчето на дънките, защото работя седнала и е ужасно усещането ако са закопчани.
Аз да попитам момичетата, които имат предходно секцио имате ли някакъв дискомфорт около разреза? От снощи имам някакво, то не мога да го нарека тъпа болка ами по-скоро тъпо напрежение наподобяващо усещането като преди цикъл много ниско долу под и около самия разрез. На моменти ме отпуска, но после пак се появява. Иначе пия но шпа 3х2 и утрогестан също си слагам, но взех да се тревожа. Не е нещо нетърпимо, но все пак. Като се раздвижа малко сякаш отминава дискомфорта. Прочетох, че може да са контракции, аз с предната бременност имах още от 14 седмица, тогава бях на магнезий до края, но сякаш не го усещах точно така, а и корема ми ставаше твърд,  а сега е мек.

Аз имам  леки моменти, в които усещам леко парене, макар и за секунди, което напомня болката, когато заздравяваше и ставах рязко например.

# 637
Аз винаги съм била почитател на джънк фоод. Не съм се въздържала никога и сега не го правя. Сладко не обичам,но пък дюнери , Макдоналдс и всякакви такива глупости , умирам за тях. Винаги съм готова за тях 😀

# 638
Оо дюнерите са ми най  голямата слабост😀 Бургери също обичам, но миналата седмица с мъжа ми решихме да си вземем и ми стана толкова лошо,  докато ядох, даже не го изядох целия и сякаш повече не ми се иска никога да опитвам 😀

# 639
Аз винаги съм била почитател на джънк фоод. Не съм се въздържала никога и сега не го правя. Сладко не обичам,но пък дюнери , Макдоналдс и всякакви такива глупости , умирам за тях. Винаги съм готова за тях 😀
Дюнери много ми се хапват, но без сос не мога да го ям, а за момента не ям много неща от притеснение да не ми стане нещо. Днес за първи път ядох пица с шунка, а ги избягвам да ме пита човек защо. Не искам да се ограничавам от нищо, защото става по-лошо за мен.

# 640
  • София
Аз си правя домашни, онзи ден си правих домашен гирос, има едни замразени дето са много вкусни, една тортила питка и слагаш зеленчуци каквото си искаш и става божествено. И мен ме избива на въглехидрати, последните дни обаче смених поне закуската с овесени ядки и чия и корема се по оправи, наблегнах и на салати и плодове, домашно готвено. Че и аз бях на баници, и след това пица + паста нон стоп...

# 641
Аз успях да се изстържа от леглото и отидохме на обяд, след което на Лидл за дрехите. Малко разочароващо беше, сериозно обрано откъм номера. Взех си само един сив клин, размер М.
И аз не се чувствам като човек днес, много малко успях да хапна на обяд, вечерята дори мисля да прескоча.

# 642
  • София
Аз от време на врене хапвам от любимия ми телешки дюнер на Мимас, иначе домашни банички от пекарната ни в Дружбай Simple Smile)
Препоръчвам точно до Мимас на Графа, ресторантчето за домашни супи и салати, не знам от къде ги намират тези крехки марули. Много добри са салатата с пиле тандури и тази със сьомга на плоча.
 На пазара не мога са свикна с тия дървета, дето ни ги пробутват за салати.
Хапва ми се крем супа от аспержи и смятам да си направя, ако и те не са дървета де Simple Smile)

# 643
Аз последните дни нямам проблеми през деня от храната,не ми се гади хапвам си обичам много плодове та си хапвам и други неща разбира се,но вечер ми се гади и е ужас като вечерям и после часове ми се гади,онзи ден ме болеше и глава и сега се опитва,но явно е от тези хормони които още се регулират
Вас боли ли ви глава и какво пиете или правите за по бързо минаване ,аз лягам и намаляван осветлението и действа до някъде

Последна редакция: пн, 08 май 2023, 20:01 от Anito_m

# 644
Аз от време на врене хапвам от любимия ми телешки дюнер на Мимас, иначе домашни банички от пекарната ни в Дружбай Simple Smile)
Препоръчвам точно до Мимас на Графа, ресторантчето за домашни супи и салати, не знам от къде ги намират тези крехки марули. Много добри са салатата с пиле тандури и тази със сьомга на плоча.
 На пазара не мога са свикна с тия дървета, дето ни ги пробутват за салати.
Хапва ми се крем супа от аспержи и смятам да си направя, ако и те не са дървета де Simple Smile)

И аз си хапвам дюнерчета от време на време, в крайна сметка листерия и от салата дето си си купил от магазина може да хванеш та реших да не се лишавам щом ми се яде

Общи условия

Активация на акаунт