Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 14

• 23 590
  • 753
  •   1
Отговори
# 555
Аз друго се чудя - като кажат "Колебая се между двама" - какво има предвид, след като очевидно не е чел и четиримата. Всъщност, тримата - да приемем, че знаеше нещо за Толкин. Защо се колебае - на каква база - въображението му?

# 556
  • София
Ще има време само за "общите" 5 въпроса. Гася се.
Хубав почивен ден на всички и честит Български празник (за утре)!

# 557
Обаче съм сигурна, че този въпрос се е падал. Може и не дословно, но се е падал. Аз от там знам, че има турски римейк.

# 558
Гледала си, когато са го давали първия път. Това са повторения.

# 559

Ааа, ясно. Хич и не съм разбрала, че са повторения. Голяма съм шматка Simple Smile

# 560
  • София
И аз това се зачудих, защо обаче никъде не упоменато, че сезонът е свършил, че са повторения... много неприятно.

Любимо предаване ми е, нямам търпение за нов сезон. Из фейсбук срещах различни коментари, не знам дали тук е коментирано някъде назад из темите - дали наистина е имало участници, които дори на първите пет въпроса не са отговорили и съответно заради това не ги излъчват? И също така дали наистина има данъци, които се удържат на участниците?!

# 561
Някой беше писал в темата, че на водещия му е дадена задача да не допуска някой да си отиде с 0 лв. Затова подсказва активно до 5-ти въпрос.

# 562
Някой беше писал в темата, че на водещия му е дадена задача да не допуска някой да си отиде с 0 лв. Затова подсказва активно до 5-ти въпрос.
А сатурновия натюрморт? Scream

# 563
  • София
Бях го забравила този сатурнов натюрморт 🤣🤣🤣

# 564
Това не беше ли още, докато бяха в БНТ? Сменили са политиката Simple Smile

# 565
Нее, в БТВ си беше, той се опита няколко пъти да я разубеди, но за нея нямаше какво да се направи просто. Smiley

# 566
А, браво - жената е упорита и не се поддава на манипулация Joy

# 567
  • София
Започват благотворителната предавания. Видях, че са обявили Калин Сърменов, Весела Бабинова, Мария Илиева и Силвия Лулчева. Един от водещите ще е Даниел Цочев.

# 568
В момента дават първото специално издание.

# 569
  • София
Един час нямаше реклами!!!
Въпросите им - над 500-те лв. - изобщо не са фалшиво-лесни като за благотворителни игри.

Едва първата игра е, но си мисля: 8 предавания ще са, макар да имат спонсор (вероятно за всяка кауза) - ако печелят много, бая пари ще отидат; поради което нито Билалов им помага толкова явно - колкото на разни галфони в нормалния сезон, нито въпросите над 500 са толкова лесни.
Обаче ме радва, че ще има какво да се гледа в нед/вечер, вместо глупостите в другите 2 нац.канали.

Двечките с Бабинова са мн.сладки, но на какъв лесен въпрос взимат жокер...
400К - не е за вярване, ама има логика (НАСА екипът зад Аполо 11)

Последна редакция: нд, 04 юни 2023, 21:56 от EmBrother

Общи условия

Активация на акаунт