Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 14

• 23 530
  • 753
  •   1
Отговори
# 735
Полина Цекова 100%.

# 736
Полина Цекова е!

# 737
  • София
Войнова и Макавеева уж знам кои бяха. Войнова май не би могла да ходи в Америка по нейно време?
Не знам - няма ме в баскета.

# 738
Другите са по-рано, а Макавеева и Ваня Войнова са 50-те и 60-те години.

# 739
  • София
Да, Полина Цекова е. Дано не изгърмят тук. Иначе Ваня Войнова е най-великата. Simple Smile

п.п. Трагичен жокер!!!

# 740
Тук дали е Цезарион, или той беше владетел на Рим?

# 741
  • София
Последният й любовник не е ли Марк Антоний, но детето с Цезар да е последното?

# 742
Последният й любовник не е ли Марк Антоний, но детето с Цезар да е последното?
И аз мисла така.

# 743
  • София
Логично е да е Клеопатра и Цезар ама да се рискува не е ок.
И тук не съм сигурен. Като цяло тегави въпроси днес.

# 744
  • София
Като цяло: тегава неделна игра.

# 745
Познах, че е Цезарион, понеже знам, че е владетел, но не помнех, дали е фараон със сигурност.

На последните въпросите ми се сториха много лесни и ги познах, даже като за макс 1 жокер, а можеше и без, ако се рискува за 5к.

На Маги бяха по-кофти, а знаеха най-много. Яд ме е, че не взеха повече.

Като цяло миналата седмица, без двойката на Михаела Филева, бяха най-зле, но тези ги надминаха. Адски ниско ниво на първата и третата двойка като знания, макар че взеха повече пари от вторите.

# 746
  • София
Иво Иванов беше страхотен водещ, беше удоволствие да го гледам..И дикция и ерудираност и хумор.. Жалко, че е за малко и свърши.

# 747
Иво Иванов е уникален човек! Удоволствие е да го гледаш, слушаш и четеш.
Това младо момче Калоян разсъждаваше много добре и жалко, че не помисли още малко.
Всеки следващ път по-слабо се представят участниците.

# 748
Дано не звуча като някой сноб, но нивото на последната двойка и особено на ученика, бяха доста притеснителни.
Реално, ако не беше Цитиридис, той си ползваше поне 2 жокера още до 500 лв. След това знаеше само това за роклята и после пак нищо. Да, на 18 е нормално да имаш пропуски в дадени сфери, но той никъде не показа знания и беше щета.

Имаше едни ученици в едно от предните предавание, които наистина знаеха много и разсъждаваха доста добре. Даже едното момче го даваха и после как събира пари да учи, или в Оксфорд или Кеймбридж с физика, ако не бъркам.

Иво Иванов се справи супер като жокер и имаше много добро присъствие и чувство за хумор.

# 749
  • тук, на мястото си
НОВА  ТЕМА

https://www.bg-mamma.com/?topic=1572361.new#new

Заповядайте!

Общи условия

Активация на акаунт