Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 14

• 23 570
  • 753
  •   1
Отговори
# 645
Аз, признавам си, не съм я чувала тази "БАба". Може ли линк някакъв да прочета.
Това благотоворително издание много ми харесва.

# 646
И на мен ми харесва двучасовото шоу.Останах с впечатление,че все едни и същи суми печелят.Що така?

# 647
  • Русе
Хубав въпрос тук. Аз бих заложил на Фердинанд. Левски според мен подвежда, Борис едва ли ще се сложи сам, а Вазов също едва ли е?

Е, как Фердинанд? Той абдикира след катастрофата по време на Първата световна война (1918). И защо Борис да не се сложи сам? На паричните знаци по правило стои портретът на владетеля, който ги  пуска в обращение, това е признак на суверенитет. Помислих си за Вазов, но датата е една никаква по отношение на неговата биография - роден 1850, умира 1925 - още е жив, но няма юбилей, например. Левски по това време е неизвестна личност.

# 648
  • Русе
Хубав въпрос тук. Аз бих заложил на Фердинанд. Левски според мен подвежда, Борис едва ли ще се сложи сам, а Вазов също едва ли е?
Цар Борис 3 не се с сложил сам.Например и Елизабет2 я има на банкнотите и монетите,просто традиция.

Всъщност, наистина има логика да е нещо по-нетрадиционно. А от тези, там да е действащият цар е най-нетрадиционно.
Напротив! Най-традиционното нещо е на паричните знаци да се отпечатва портретът на владетеля, който ги пуска в обращение, т. е. действащият в момента.

# 649
Лесен въпрос с Петър Едно. Това за НАТО първоначално бях за Д и да е transaltlantic, но той май е Северно-атлантически, така че остава договор. Другите не са по темата.

# 650
  • на село
За Петър нямах представа, учила съм история преди 40г Blush и това не е факт, който съм запомнила, само знаех, че не са Борис и Батенберг.
За НАТО се сетих от северноатлантически пакт.

# 651
Не ми е сила географията, но май е Тунис.

Тук е Пикасо. Знам го, понеже някъде съм чел.

# 652
Пикасо,много слаб тандем!

# 653
Много слаба двойка тази вечер! Да не знае нито един от двамата кой е най-дълго управлявалия ни владетел...
Симпатични, хубави, млади хора, ама знанията не са им на ниво

# 654
Пикасо,много слаб тандем!

И водещата не ми харесва.

# 655
Тези не знаят нищо. Как пък един въпрос не се падна, който да е лесен поне за един от двамата!

# 656
Свърши тая мъка. Най-слабите от всички предавания бяха.

# 657
  • In The Middle Of Nowhere
Много бяха зле тия двамата 😒 Верно нито един въпрос след 500 не знаеха..
Сега идва Михаела Филева. Нещо не съм обнадеждена, но да видим.

# 658
Да посочат Джон Ленън е направо ... не мога да намеря дума. Ама те са млади и Бийтълс им е като хор Йоан Кукузел...

Мен и въпросът за 500 лева ми се стори труден не като за сумата. И аз заложих ан Ню Йорк, ама защо да не е и Париж?

# 659
Е, ти всички оправдаваш с това, че са млади! Щом са млади, защо не знаят примерно за Петър Първи (може да го помнят от ученическите години, като едни младежи Wink  )- не е нещо много специфично и загадъчно, а и можеше да знаят по нещо за останалите изброени и да ги изключат.

Общи условия

Активация на акаунт