Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 14

• 23 571
  • 753
  •   1
Отговори
# 630
Знам, че е някаква обгорена растителна нишка, ама не помня каква. Бамбук има много логика.

# 631
  • София
Ами, не се намира лесно и в Гугъл - отделих 2х30 сек. и не успях. Пък и Едисон се сетил да изтегли въздуха, нали други са пробвали "крушка" преди него.

Бамбук е - карбонизиран бамбук!

# 632
Не е Лудогорец и Левски 100%. Славия е бил царският отбор преди 1945. Владислав е сегашният Черно Море, който престава да съществува към 1945 година. Аз бих заложил на Владислав Варна.

# 633
  • София
Да, Владислав.
Бреееей, как пък Венци Мехура не го разправя това от време на време в мъдрите си изказвания... Щяхме да знаем.

# 634
Има логика царският отбор да е ходил при Папата, но от двата ми се стори по-очевидното и също като Драго Симеонов имах подобна идея.

Витлеем, естествено.

Edit 2: Брус Уилис трябва да е.

Последна редакция: нд, 25 юни 2023, 22:01 от Titanbg

# 635
  • София
Канцелария е. От прочит на текстове за разните им обществени органи

(Гледайки Старуорс, Властелина, но пък и Кръстници, Сияния - не съм гледал Приятели. Срам ме е.)

Ататюрк. Подвеждащ ли е въпросът? Не е Истанбул, нали?

Последна редакция: нд, 25 юни 2023, 22:08 от EmBrother

# 636
Аз съм за Солун. Щом ги питат, не е в Турция, а със сигурност не е Битоля.

# 637
Солун е.
Е,какъв подвеждащ жокер.

# 638
  • София
Жокерът им как ги подведе... Бързо, категорично и грешно.

Ееееееее, по-лесен от предходния... Вадуц

11. Не ми говори нищо. Но крадци и мародери (сходно)?

# 639
Столицата мисля е град, който се прочу у нас с европодвизите на ФК Левски  и е Вадуц.

# 640
  • София
Столицата мисля е град, който се прочу у нас с европодвизите на ФК Левски  и е Вадуц.
За мое съжаление - да.

Крадци/мародери. Като логика, не чак толкова зъл въпрос. И пак, по-лесен от предходните.

Баба Голда Мейр е хиляди години президент, ама пък Бен-Гурион е летището им - значи виден човек. Не знам. Това си беше Гугълски въпрос. И си отговаряше на сумата.

Но всички играха достойно. До идната неделя на колегите тук!

Последна редакция: нд, 25 юни 2023, 22:24 от EmBrother

# 641
Голда Меир е с първия паспорт, но не е тя. Д също според мен не е. За другите съм пас.

# 642
  • In The Middle Of Nowhere
Браво на Борко Чучков, защото дамата му беше много зле.
Въпросите на първия отбор ми се сториха много по-лесни. Или ги знаех или имах представа за верният отговор, а на другите 2 отбора повечето ме затрудниха.

# 643
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Браво на Борко Чучков, защото дамата му беше много зле.
Въпросите на първия отбор ми се сториха много по-лесни. Или ги знаех или имах представа за верният отговор, а на другите 2 отбора повечето ме затрудниха.
[/quote/
Свързвала Кемал Ататюрк с летището в Истанбул...Angry

# 644
  • София
Супер кауза за любимата ми и златна баба

Янина и Катето Евро
Лесни два въпроса за Рамадан и Навахо
Браво на Янина за Индия. То самото име издава всичко, какво се колебае. Добре, че не пита публиката да си хаби жокера.
Браво на Катето за Бой Джордж. Аз не го знаех това.
Добър жокер за Фелисет. Не знаех, че е коте ама при коте и лястовица беше ясно вече.
За какво изхабиха два жокера на един въпрос, при положение, че публиката им даде 48% за 'А' а и за благотворителност би трябвало да са наясно, че този жокер е 100% подсигурен.
Сякаш се бяха наговорили за сумата от 10 000 лв. С такова усещане останах от цялото им представяне.
Прекалено лигави бяха, едвам ги изтраях.
За дървото нямах идея. Ако бяха казали, че е в САЩ щях да стрелям с Шърман.

Доротея и Драго
Вояджър лесно ; Свети Лазар лесно
За орангутана не го знаех директно, но при така зададени отговори аз лично бих стрелял с 7 г. защото иначе за какво ще фигурира тази цифра? Другите бяха стандартни и близки...
Леле днес доста неща не ги знаех от раз, уф. При 50 на 50 щях да кажа и аз лейди Гага ама преди това, пас.
Хагиса го знаех като факт, хехе. Браво на Драго!
Добра логика за бамбука и аз се насочих горе-долу по тази логика, а и не рискуват нищо, защото имат безплатен опит. Бравос, успяха!
За футболния отбор и папата го знаех, хехе. Славия!!! Браво все пак на Драго и на Доротея, че му се довери и рискуваха. Бяха близо и логиката му беше добра ама не точно. Тук или го знаеш или не го знаеш.

Кристина и Боби
Несериозно лесен въпрос за 1000 лв. То бива, бива, ама чак пък толкова...
Брус Уилис също е известен факт.
Диван <-> канцелария?! Хах, абсурд. Това щеше да е последното, което щях да предположа. Все повече и повече тази публика ме съмнява и си мисля, че реално нищо не правят те, а от продукцията решават!
За Ататюрк не го знаех. В случая браво на Борислав, че не се довери на Кристина и трагичния жокер.
Пак браво на Боби за Вадуц. Лесен въпрос, но адмирации, че не всички го знаят, а и го каза с правилното ударение.
Мародери<->Крадци – безплатен опит при сигурна сума, чек. Браво!
За Израел никаква идея. Добре, че Кристина не беше рисков играч като Доротея, хехе.
Браво на Борко Чучков като цяло. От всички участници днес, той ми хареса най-много.

10+5+10 => 25 000
Доволно! Simple Smile

Последна редакция: пн, 26 юни 2023, 00:33 от Diavolo

Общи условия

Активация на акаунт