Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 14

• 23 575
  • 753
  •   1
Отговори
# 615
Цар Борис 3, Фердинанд е абдикирал от трона през 1918г, недопустимо ще е на банкнота.
Много уж знаещата трябваше да се наложи и да изгори.

# 616
Имаше логика да е генерал Шърмън тук. Инормъс и Хиперион по-скоро подвеждаха, макар че и аз бих се отказал.

# 617
  • София
И все пак, не направиха лоша игра. За банкнотата и аз не знаех, но предположих, че цар ще трябва да е от едната страна.
Ама (от гледане на игрите) си знам, че и публиката греши - та просто изгледах отговора.

# 618
Вояджър.

Свети Лазар, който "става".

# 619
Хубав въпрос тук. Аз бих заложил на Фердинанд. Левски според мен подвежда, Борис едва ли ще се сложи сам, а Вазов също едва ли е?

Съвсем обратното - няма монархия, при която монархът да не е на банкнотите. Ей на Англия - вече правят с Чарлз.

# 620
# 621
  • София
"... 4 дни мъртъв..." - само Лазар е (възкресеният)

8. Голяма разлика в/у първите 3 отгова и 7 години? Не го знам. Да не е точно толкова?

# 622
Тук бих заложил на дълъг период - 7 години, макар че не го знам.

# 623
Тук бих заложил на дълъг период - 7 години, макар че не го знам.
И аз така мисля.

# 624
  • София
И наистина ще излезе, че "юнакът, дето бозал 7 години" не е проста измислица, а почива на биологията...
Laughing А ако Дарвин беше по-смел, щеше да постулира, че ако маймуна бозае 7 години - става юнак.

# 625
Не знам как е, но докато малкото почне да се изхранва само  с плодове и треви ще мине доста време. И е нормално да посуква по малко за белтъчини. Не е казано, че седем години ще кара само на кърма.

# 626
Гага трябва да е, защото май не са много големи синовете му.

Хагис е местно ястие с дроп и беше гадно.

# 627
Звучи като месно ястие.

# 628
Интересното е, че това го знам от един учебник по английски от осми или девети клас. Беше ме възмутило колко гнусно звучи хагиса Laughing като рецепта.

Тук нямам идея, но бих дал също бамбук.

# 629
  • София
И аз

Общи условия

Активация на акаунт