Почивка на Малдивите /Тема 6/

• 38 008
  • 394
  •   1
Отговори
# 240
Благодаря много, Ая!
Ще разгледам. 🫶

# 241
https://www.ifuruisland.com/
https://www.mywaytravel.bg/summer/pochivka_maldivi/%D0%BF%D0%BE% … u-island-maldives

7 нощувки на база Premium All Inclusive, с вклю чен самолетен билет и трансфер

Пакетна цена на човек от 2239 евро / 4395 лева
Цените са валидни за резервации, направени до 26.08.2024 г.

Информация за хотела:

* Нов хотел, разположен на прекрасния Раа Атол, обграден с красиви рифове;
* Работи на база Premium All Inclusive и разполага с четири ресторанта и два бара,
* Единствения резорт, предлагащ Sky Dive на Малдивите.
Цената, която цитирате беше за извън сезона

# 242
Цената важеше за пътуване  до края на април 2025, с изключение на нова година, просто резервацията трябваше да се направи до 26 август. Имам изготвена оферта за март 2025 на тази цена.

# 243
Проверих я и аз. Вече е минала офертата.
В момента цените са петорни😄
Аз намирам ризорти на приемливи цени в букинг, става дума за догодина, за нашето лято. Просто се колебая дали не е твърде рано.
И малко се обърквам с локациите - в кои атоли трябва да търся хотели, които са на близко разстояние от Мале и се стига с моторна лодка за кратко време..Съвсем се обърках с трансферите.

# 244
Проверявайте за цени и през Agoda.com. За Азия, по принцип, дава най-добри цени, но пак си зависи от мястото.

# 245
Здравейте! Ще бъдем на Малдивите в началото на Ноември. Дъщеря ни е на 5 години. Сами организираме почивката си. Разделихме нощувки те на Маафуши и Укулас. Не намирам информация за екскурзиите нужно ли е да се плаща и за детето?

# 246
Здравейте, ще имаме голям престой на летището в Истанбул. Как прекарахте вие времето си там? Заслужава ли си да търся идеи как да излезем и къде да идем в града? Кацаме в 4:00 сутринта, престоя е 10 часа.

# 247
Здравейте! Ще бъдем на Малдивите в началото на Ноември. Дъщеря ни е на 5 години. Сами организираме почивката си. Разделихме нощувки те на Маафуши и Укулас. Не намирам информация за екскурзиите нужно ли е да се плаща и за детето?

За Маафуши не знам. За Укулас, някои екскурзии е безплатно, при други не.
През целия сезон дъщеря ми Таня е на Укулас и ще може да ви помогне с организацията на екскурзиите.

Тук можете да я намерите: www.followme.bg

# 248
Здравейте, ще имаме голям престой на летището в Истанбул. Как прекарахте вие времето си там? Заслужава ли си да търся идеи как да излезем и къде да идем в града? Кацаме в 4:00 сутринта, престоя е 10 часа.

Ако летите с Тurkish Airlines, можете да използвате безплатните им турове. Всеки ден е с различна програма. Полага ви се при престой повече от 6 часа, където попадате и вие. Автобус ви взема и развежда из града с екскурзовод и накрая ви водят и на ресторант. Всчико е безплатно. Има екскурзовод на английски, понякога има група и на руски. Ето тук има инфо:
https://www.turkishairlines.com/en-int/flights/fly-different/touristanbul/

# 249
Здравейте,
Набелязах няколко хотела, но как да преценя кой си заслужава най-много..
Ако някой сподели впечатления - ще съм благодарна!
Колебая се между Villa Park Maldives, Sun Siyam Vilu Reef и Oblu Select Ailafushi 🤨

# 250
  • Русе
Аз бях във Вила Парк април месец и в във ФБ групата писах впечатления.  Остров - пощенска картичка, но няма домашен риф под носа. В същата група (на Манфред) има и за другите хотели, май ...

Отделно почти всеки хотел си има ФБ група и там постоянно се пише.

# 251
Благодаря, Ели!
Рових, четох и съвсем се обърках🤣
Ол инклузив ли бяхте?

# 252
  • Русе
Не. Ние не консумираме алкохол и реших, че няма как да изпием 1200 лв. (доплащането за ОИ) в сокчета и някое безалкохолен коктейл. Така и стана. "Изпили сме" около 100-тина долара, при това не сме се ограничавали.

# 253
Здравейте! Решихме да посетеим Малдиви. За първи път ще ни е . Колебая се между хотелите:
ADAARAN Select Hudhuran Fushi
OBLU XPERIENCE Ailafushi
Знам, че са много различни, но все пак ще съм безкрайно благодарна за някои друг съвет, както и какви горе-долу са цените на допълнителните екскурзии и активности.

# 254
OBLU XPERIENCE Ailafushi- мисля, че нямаше домашен риф и това ни отказа при избор на този остров.

Общи условия

Активация на акаунт