Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 11

• 20 019
  • 755
  •   1
Отговори
# 165
  • Дубай
И аз мисля,че ще има смърт.  Само се чудя кой кого. Пелин мрази Сейран, най-логично е  тя да посегне.  В крайна сметка е вманиячена  до безумие и обзета от тази мисъл да е нейн.  Готова е на всичко.
Тук няма логика, може новодошлия  Тарък да нарани Ферит.  Не изглежда много нормален.

Не чакам хепи енд:confused:

Хора Буче грам не се напъва, толкова си може.  Даже и плащат затова..  Тя ако се напъне щеше да има поне гримаса като над цукалото...
Там няма как  да не смени фейса.
Заложили са тук да спасява репутацията..   Хвърлила  е котвата...

Не знам колко е вярно и дали е в сериала или в реала, става въпрос за смъртта на Суна.
Ааа, не! Те са Абито ще се вземат, ще купувам рокля за тяхната сватба.

Едно малко отклонение с Емо Трф за лека вечер
Скрит текст:

# 166
Кога излиза рейтинга? Изгледах филма за 20 минути с мишката и без превод....миии, сори...малко в повече ми идва всичко. Да изгониш родителя си от къщи за да се н*** с някой...дори и в светска и модерна/ разкрепостена държава като Франция не го виждам, какво остава за Турция...айде моля ти се...
За още малко екранно време за БИЧЕ, вече го зачучулиха с глупотевини.

# 167
  • Дубай
Утре след девет сутринта излиза рейтинга

# 168
В "Капитан Петко войвода" на Петър Чернев , който играеше Спас Турчев, в социалистическо време му бяха счупили прозорците. Тук незнам, защо още нещо не сторили на Буче.

# 169
# 170
Пелин никой не е гонила, майка й сама каза, че ще излезе. 😁
Даже й вика "съблечи се и легни до него, той няма да помни нищо" 🤣
Обаче Ферит й удари ключа 🤣
Честно казано оправдавам Ферит. Сейран ужасно много го нарани и той сега иска да удари и нея, за да види какво му е.
Тъпата Пелин е направо дъното. Абе има ли такива идиотки и в реалния живот? Как ще искаш някой на който изобщо не му пука за теб?

В 10 излиза рейтинга. Със сигурност ще сме втори 🤣😁

# 171
Добро утро,милички

Ще започна с това,че дълго време се обсъждаше поведението на Ферит.Че не се бунтувал,че се подчинявал,че не бил мъж на място...и т.н.
И,че щял да бъде с Пелин и,че вечно тичал при нея...
Е,не беше!
Искахме бунт-получихме го
С тази разлика,че Ферит се бунтува срещу семейството си заради Сейран,а Сейран се бунтува само срещу баща си.Не и заради Ферит
Замислих се вчера,гледайки серията и си зададох въпроса-какво правят тези момичета?
И двете можеха да се спасят от "онази къща,в която са израсли",както каза Сейран
Едната можеше да избяга и да бъде обичана,а другата да бъде обичана и да намери свободата
Защото бракът с Ферит,освен привилегиите,които баща и вижда в него,можеше да и даде свобода
Свободен си тогава,когато те обичат,когато си най-ценното нещо за човека до теб
Не мога да повярвам на това,че Сейран се хвана на обещанията на един непознат мъж,а на мъжа,който сбъдна мечтите и не можа да се довери
Това нормално ли е?
Какво прави това момиче?Защо го прави?
Пишете,че плаче от любов към Ферит?
Аз пък си мисля,че тя разбра от думите на Тарък,че не струва нищо.Като,че ли се прокрадна мисълта ,че май само Ферит го е грижа за нея,но май е твърде късно
Ферит/Мерт ми напълни душата
Трябва ли да се връщам назад в предната тема,за да коментирам отново постовете на Катя и Ками?
Защото писах,че ще коментирам след като изгледам серията
Няма да се връщам,ще продължа напред
Защото от началото на филма до последната серия аз виждам как расте любовта на този мъж
Видяхте ли как с все сила крещеше в дискотеката?
Искаше да изхвърли всички-баща си,дядо си,брат си,майка си,леля си,Пелин,Зерин,Кязъм,Тарък....и най-вече Сейран
Но не му се получи
Налазили са го като хищни зверове и всеки къса парчета от душата му
Погледът му на финала на серията беше празен,празен и грозен
Най-тежкият поглед в очите на обезверения мъж
Тъмнината около него беше  като краят на светлината в неговия живот
Трябваше така да постъпи.Трябваше да сложи край на мечтите си.Трябваше да се погребе с женитбата си с Пелин.Защото Сейран му отне живота
Щял да бъде Тарък като зайче,а?
Ех...толкова за принца на белия кон!

Последна редакция: сб, 29 апр 2023, 08:22 от VAL*

# 172
Есме па с кой акъл се обърна да вини Ферит за всичко? Тя изобщо осъзнава ли с кого живее и какво се случва?  Чак Сейран защити Ферит в тази сцена, че не е виновен той 👿

# 173
От снощи ще запомня погледа на Ферит към Пелин. Добре играе Мерт. Наистина го докара на зомби Ферит. Пелин е обсебена, но майка и защо я бута в тази бездна? Някакъв вид мазохизъм? Можеха да ни спестят Кязъм и Зерин. Тя може да го погълне като богомолка, какъвто е дребничък. Само перчемчето му ще остане да стърчи. Виждам и увлечение всички герои да ни се представят с някакъв вид психологически заболявания. Може би така авторката- психоложка разчита да си вдигне клиентелата? Сиреч всички сте болни, ама още не го знаете. Няма да има скоро ашк, щото той филма ще свърши, ако всичко се подреди. Обаче и не си представям как след всичко това в реала Сайфер си заживели щастливо. Филм да става! Бъдете здрави и щастливи!

# 174
Планът за фалшива бременност напусна чата Sunglasses

Мнение от туитър

Халис (както всички останали в имението) загуби уважението към себе си в очите на Ферит с последните си действия. Ферит каза, че не прощавам на никого от вас и напусна стаята без разрешение, а смелостта, която придоби с ефекта на болка, изненада Халис. Някои неща започват сега 🔥

Серията беше бонбон Heart Eyes

Зад кадър поне са добре Blush

# 175
Добро утроо !
Първо да уточня , че пиша това в следствие на видяното до момента. Какво ще се случи , само сценаристите знаят /може би /
"Трябваше да сложи край на мечтите си.Трябваше да се погребе с женитбата си с Пелин.Защото Сейран му отне живота"  Това вече съм го гледала още в началото на сериала , но в обратна посока.  Същото се случи със Сейран.
Аз виждам как расте любовта не само на Ферит , а и на Сейран - откъде тръгнахме , къде стигнахме. От чиста ненавист в началото , после надеждите  /които той разбиваше/ ,грижите за него, до това да го защитава и плаче.
Той преживява това през което тя премина.
Искахме бунт - получихме го , но в следствие на какво !? Ако се беше примирила Сейран , това изобщо нямаше да се случи. Ферит щеше да си се грижи за Пелин /приятелски/, щеше да тича при нея нонстоп и с времето изобщо нямаше да забелязва Сейран. Нямаше да го има предизвикателството да я спечели, да я накара да го обича. Как мъж като него ще приеме , че можа да не го харесват и обичат? Я колко много кандидатки  има.
Нямаше да е свободна в онова "семейство". Кой е свободен там , че Сейран да е ? Само начина по който я накараха да подпише е показателен.Щеше да стои на диванчето с Асуман ,Гюлгюн и сие. Щеше да иска разрешение от Ифакат за да излезе и да се отчита  къде и била.
Надявам се Сейран да не повярва на Тарък ,ама......  няма да я оставят така сценаристите.
За мен Ферит върви по стъпките на Сейран /като осъзнаване/ Но тя е "промяната" в това закостеняло семейство.
"Принцът на белия кон" го давам на "принцесата" /Буче/  Халал да и е !

Последна редакция: сб, 29 апр 2023, 11:12 от Kami_J

# 176
Пиеро Grinning

Това момиче наистина ли няма друга физиономия?

#YaliCapkini все още е в тренда в туитър Heart Eyes

# 177
Добро утроо !
Първо да уточня , че пиша това в следствие на видяното до момента. Какво ще се случи , само сценаристите знаят /може би /
"Трябваше да сложи край на мечтите си.Трябваше да се погребе с женитбата си с Пелин.Защото Сейран му отне живота"  Това вече съм го гледала още в началото на сериала , но в обратна посока.  Същото се случи със Сейран.
Аз виждам как расте любовта не само на Ферит , а и на Сейран - откъде тръгнахме , къде стигнахме. От чиста ненавист в началото , после надеждите  /които той разбиваше/ ,грижите за него, до това да го защитава и плаче.
Той преживява това през което тя премина.
Искахме бунт - получихме го , но в следствие на какво !? Ако се беше примирила Сейран , това изобщо нямаше да се случи. Ферит щеше да си се грижи за Пелин /приятелски/, щеше да тича при нея нонстоп и с времето изобщо нямаше да забелязва Сейран. Нямаше да го има предизвикателството да я спечели, да я накара да го обича. Как мъж като него ще приеме , че можа да не го харесват и обичат? Я колко много кандидатки  има.
Нямаше да е свободна в онова "семейство". Кой е свободен там , че Сейран да е ? Само начина по който я накараха да подпише е показателен.Щеше да стои на диванчето с Асуман ,Гюлгюн и сие. Щеше да иска разрешение от Ифакат за да излезе и да се отчита  къде и била.
Надявам се Сейран да не повярва на Тарък ,ама......  няма да я оставят така сценаристите.
За мен Ферит върви по стъпките на Сейран /като осъзнаване/ Но тя е "промяната" в това закостеняло семейство.
Принцът на белия кон го давам на "принцесата" /Буче/  Халал да и е !

Може  и да върви по нейните стъпки,но с любов,която при Сейран липсва
Може и да преживява същото,но с грижа за нея
При Ферит можеше и да седи на диванчето,но при Тарък ще стои заключена в стая
Промяната при Ферит не само е видима-тя е крещяща,докато Сейран не променя нищо в отношението си спрямо него
Разликата между двамата е в любовта

# 178
  • Дубай
Планът за фалшива бременност напусна чата Sunglasses

Мнение от туитър

Халис (както всички останали в имението) загуби уважението към себе си в очите на Ферит с последните си действия. Ферит каза, че не прощавам на никого от вас и напусна стаята без разрешение, а смелостта, която придоби с ефекта на болка, изненада Халис. Някои неща започват сега 🔥

Серията беше бонбон Heart Eyes

Зад кадър поне са добре Blush

Това като антиоксидант ми подейства...

Истината е, че аз от няколко серии виждам израстване във Феро бей, опитва се да изрази болката си, да каже на Сейран, но тя както винаги е като кон с капаци.Не чува и не вижда, после се крие по ъглите и реве е няма как да я съжалявам.
Есме наистина е много тъпа, че дава този пример на децата си, но Сейран и Суна имаха възможността да се спасят от ада на Кязъм обаче те избраха да се върнат отново там, защо?!Имат мъже, които ще свалят звездите от небето за тях   с една тяхна дума, но те избират боя пред това да рискуват и бъдат щастливи и свободни. В крайна сметка ако ти сам не си помогнеш, другите и да искат няма как да стане....

Последна редакция: сб, 29 апр 2023, 09:03 от I.V

# 179
Мнение от туитър

Една от най- добрите сцени.
Ферит влетя в стаята с ледена физиономия, каза си нещата право куме, без да кърши ръце, както обичайно, без да отстъпва крачка назад, когато деде приближава, а накрая прати по дяволите и протокола за излизане, като му обърна гръб и не дочака разрешение Simple Smile Полудях от кеф Sunglasses
Мисля си, че дядото, въпреки че го заболя от тази смела откровеност и неуважение, ще оцени положително промяната във Ферит на следващ етап.

Общи условия

Активация на акаунт