Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 11

• 20 004
  • 755
  •   1
Отговори
# 150
Пелин иска Ферит, няма значение обича ли я, не я ли.

# 151
Да видим в следващия епизод Суна ще каже ли на Сейран за Кязъм и Зерин. Ще става каквото ще става, не вярвам и Ферит да се ожени за Петреса Grinning.

# 152
Мерт как сладко все гледа в Афра:heart_eyes:

Хареса  ми предложението за брак, светлината, толкова добре изиграно от Мерт.

Идват да ти предлагат брак направо, като на погребение, човека не знаеше къде се намира... С един изпит поглед, пълен транс... Толкова унизително беше...А  Пело каза да, на цялото това унижение, сбъдната мечта Hug  Сега ако избяга от сватбата, ще е още по-яко... Младоженеца беглец Smiling Imp

Много добро...Евала и на Тарък,хитър мъж.. Не е глупав, играе го хард.. Ще  сбъдне всичките желания на Сейран, ама друг път Hug

Ако Зерин вземе Кязъм,ще е супер... Ще има да го млади, да види кон боб яде ли...

Сейран и Ферит  не мръдват от  ината си. В Реала това няма да го изтърпи никой....

# 153
На всяка друга от бара да беше предложил, по ще съм съгласна. Дори и на Карлос да беше предложил, нямаше да ме шокира Wink, ама на тази заспала буля!!!!!!!!!!!
Тя Буче си е точно като Пело - чакаме я от 5 епизода да напусне сериала, а тя се настанява още по-нагло!!!!

# 154
Е, сега вече всеки може да си прави каквото иска.
Кой ще се жени , кой  ще иска да  учи !?
Интересно ми е кой и как ще се възползва от тази "свобода".
Никой няма право да се оправдава с другия !
Да видим дали ще се опитат да подредят живота си.
А Халис как се опули ! Хайде сега да видим какво ще направиш , за да омилостивиш любимия внук. Само да не отвлича пак Сейран ,че....... Трафик направиха с нея вече.
Мерт и Афра -  ураган от емоции ! Пожар !     И Баран се включи добре на секундата.  Затова си харесвам сериала !

# 155
ИВ Joy

Oх, нямам търпение да видя милата семейна закуска. Пелин на масата до Феро, усмихната и приветлива (ние ще си представяме, че е такава, щото тя ще си седи с нейната физиономия) Халис доволно стои начело, Гюлгюнчето я пита: дъще, как спа? Ифакат самодовлна ще си пие кафето. А Ферит?
Закуската у Сейран няма да я описвам, ако са си вкъщи ще са претрепани и наритани гладни в стаята, ако са ги харизали на новите сватове-едната ще е заключена в стаята на първата жена, щото на нея й каза, че ще се наложи в нова стая да я премести, а Суна ще тичка боса по имението. Там майката ги чака с 4 очи. Обещаха й, че са я тормозили цял живот, но сега 2 снахички ще й докарат, които ще трябва да обучи.
Какъв живот ги чака всички, от сега предвиждам едно щастие да прелива.

Ох, ако Ферит има някакво право на избор и свободна воля, за съжаление при Сейран няма такава. Колкото и да се опъва, колкото и да я пребиват, накрая пак скланя главата. Изобщо не виждам светлина за нея. И да откаже да се омъже за Тарък, смятам, че жива, умряла ще я натирят при новите баровци. От нея зависи, колко бой ще отнесе.

# 156
Пелин иска Ферит, няма значение обича ли я, не я ли.
Тя сама си каза : " Не искам да съм щастлива , искам Ферит"
Да видим дали ще и понесе този Ферит.

# 157
Спойлерите не ми пречат, стига да се разкрият игричките на всички патки и патоци, въвлечени в това. Smiling Imp

Ах последната сцена я изиграха .. Heart Eyes Cry Broken Heart
Мисля си, че Сейран зацепи за какво отмъщение говори Ферит. Страхът в очите й за секунди се прочете. Няма да се даде така лесно на Тарък, обаче и Феро няма да го пусне Joy Така че, ако спойлерът за развода е верен и тя откаже, би било логично. Време е малко и тя да се поизпоти.

Пелин е .. готова е на всичко, обаче тепърва ще страда. Как я изрита само и врътна ключа - кеф Trollface

Истината е, че всичко това им е нужно, иначе как ще осъзнаят и преживеят любовта си.

Дано Суна изпорти баща си и Ферит да каже за игричките на Пелото и мама й.

Много ми допадна как Ферит рече на дъртия, че няма да им прости и онзи остана шаш. Той не е свикнал някой да му противоречи. Противен дъртьо.

Виното спаси ситуацията днес да не ги намразя Joy

Последна редакция: сб, 29 апр 2023, 00:35 от Beatrice_

# 158
Буче  е подписала и за другия сезон сигурно.
Сериала се върти около нея.. Вече и надеждата ми умря,  да напусне:joy:

[/b]
На всяка друга от бара да беше предложил, по ще съм съгласна. Дори и на Карлос да беше предложил, нямаше да ме шокира Wink, ама на тази заспала буля!!!!!!!!!!!
Тя Буче си е точно като Пело - чакаме я от 5 епизода да напусне сериала, а тя се настанява още по-нагло!!!!

# 159
  • Дубай
Благи, смееш се ти ама положението е трагично...Няма отърване от тая умряла риба...затова и за нея започнах да мисля, с добро да я изпратим.

# 160
Каква "свобода", пак главите на семействата ще се месят, но ще се бунтуват младите. Но си мисля и че ще има смърт.

# 161
Буче  е подписала и за другия сезон сигурно.
Сериала се върти около нея.. Вече и надеждата ми умря,  да напусне:joy:

[/b]

Буче може да продължава да се снима и вече на приключил сериал Simple Smile
Как пък не й стана неудобно, като вижда какви са отзивите за нея сред зрителите.
Е, ми не може да играе, колкото и да се напъва и да й увеличават времето и сцените.
Следващият епизод сигурно ще мине под мотото - "избиране на булчинска рокля" и ще ни демонстрират колко е красива Буче в различни модели! То за друго не става!!!!!

# 162
Ако Буче е подписала и за втория сезон , толкова по-зле за нея. Трябва да бяга и да спасява  репутацията си  , ако изобщо е останало нещо за спасяване. На фона на Мерт и Афра , а сега и Баран  просто е напълно безлична , пълен гипс.. Колкото и да я лансират не става /поне в този сериал , не съм е гледала в друг/

# 163
И аз мисля,че ще има смърт.  Само се чудя кой кого. Пелин мрази Сейран, най-логично е  тя да посегне.  В крайна сметка е вманиячена  до безумие и обзета от тази мисъл да е нейн.  Готова е на всичко.
Тук няма логика, може новодошлия  Тарък да нарани Ферит.  Не изглежда много нормален.

Не чакам хепи енд:confused:

Хора Буче грам не се напъва, толкова си може.  Даже и плащат затова..  Тя ако се напъне щеше да има поне гримаса като над цукалото...
Там няма как  да не смени фейса.
Заложили са тук да спасява репутацията..   Хвърлила  е котвата...

# 164
И аз мисля,че ще има смърт.  Само се чудя кой кого. Пелин мрази Сейран, най-логично е  тя да посегне.  В крайна сметка е вманиячена  до безумие и обзета от тази мисъл да е нейн.  Готова е на всичко.
Тук няма логика, може новодошлия  Тарък да нарани Ферит.  Не изглежда много нормален.

Не чакам хепи енд:confused:

Хора Буче грам не се напъва, толкова си може.  Даже и плащат затова..  Тя ако се напъне щеше да има поне гримаса като над цукалото...
Там няма как  да не смени фейса.
Заложили са тук да спасява репутацията..   Хвърлила  е котвата...

Не знам колко е вярно и дали е в сериала или в реала, става въпрос за смъртта на Суна.

Общи условия

Активация на акаунт