Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 11

• 19 994
  • 755
  •   1
Отговори
# 135
Супер епизод !
Хайде  Зерин , вземай  Кязъм  в Лондон , да се спасят момичетата!
Този Тарък голяма клюкарка се оказа. Доносник ! Веднага изпорти Суна. Да видим как ще постъпи сега , със Сейран .Че и лъжец !
Не съм очаквала такова нещо от Ферит - детска постъпка ! Пий ,разпускай , сменяй мацките , откъде тази женитба след 24 часа. Много глупаво !
Надявам се Сейран да не се омъжи за това психо. Хареса ми как го реже всеки път. Няма лабаво!
А Пелооо   щастливаааа ! И тъпа тъпа  , вечерта та изритват от леглото - сутринта ти предлагат брак ! Никакво достойнство ! Ето затова Ферит ще плаче за Сейран , а не за нея.

Последна редакция: сб, 29 апр 2023, 00:35 от Kami_J

# 136
  • Дубай
Браво на тези талантливи деца Heart

Браво, браво! И Тарък бей не е за изхвърляне, за първи път го гледам, харесва ми осанката му

# 137
Обаче къде е погледа на Мерт, а?

# 138
Тарък пусна стръвта на Сейран за университета и тя веднага лапна въдицата.

Сейран си подписа сама присъдата за страдание.

Черната светлина, когато Ферит предлага на Пелин, крещи "това е най-черният ден в живота ми".

Не мога да повярвам, че направо ми се прииска да издера кожата на Тарък сега накрая! 😂

# 139
Обаче Ферит за пръв път беше честен със Сейран. Призна, че е бил при Пелин, даже си и каза, че е нощувал там.
Голям напредък!

Такъв напредък-скок в развитието си направи ,че кацна направо при Пелин  и то достатъчно   осъзнато ...докато при Сейран баба-та  ѝ пише програмата с "нежни " убеждения !!!
Два млади живота ,унищожени  още с рождането им ,благодарение на "авторитета и морала " на СОЯ им ....
А Хатуч немога да я гледам ...отврат ..."и тако и вако "

# 140
  • Дубай
Как къде, Антеп Фъстък

# 141
И аз смятам, че Тарък е от най-страшните психопати-умен и хитър. Много е възможно да каже на Казъм за учението и по този начин да натрупа точки.
Той реално подслуша целия разговор и чу какво Сейран каза на Ферит: Какво още ще ми направиш? Ще ме удариш? Ще ме заключиш в стаята? Ще ми вземеш живота? Всичко ми взехте и учението. Ето, Тарък ме подкрепя в това за разлика от теб....." По смисъл пресъздавам.
Може и да похвали Сейран, че Ферит я е преследвал, но тя му е теглила майните. А може и да я наклепа, че се среща тайно. Ще видим
Но тази тройка е мега яка. Хвърчат искри от всякъде. Докато бъдещата снаха...

# 142
Супер епизод !
Хайде  Зерин , вземай  Кязъм  в Лондон , да се спасят момичетата!
Този Тарък голяма клюкарка се оказа. Доносник ! Веднага изпорти Суна. Да видим как ще подстъпи сега , със Сейран .Че и лъжец !
Не съм очаквала такова нещо от Ферит - детска постъпка ! Пий ,разпускай , сменяй мацките , откъде тази женитба след 24 часа. Много глупаво !
Надявам се Сейран да не се омъжи за това психо. Хареса ми как го реже всеки път. Няма лабаво!
А Пелооо   щастливаааа ! И тъпа тъпа  , вечерта та изритват от леглото - сутринта ти предлагат брак ! Никакво достойнство ! Ето затова Ферит ще плаче за Сейран , а не за нея.

Точно! Ферит се чуди как да нарани още Сейран , а наранява себе си.

# 143
  • Дубай
Добре Ферит се мъкне след Пельо, ходи и пие по барове, а Сейран да не би да си стои вкъщи кротко и мирно?!Тя се мъкне с Тарък по молове и кафета.
Като хвърляме камъни нека сме честни

# 144
Най ме е яд, че от 26, 27 епизод си повтаряме "малко остава,малко остава", а вече сме на 30 епизод и все повече се заплитат нещата. Joy
Ама то в турските дизита с една целувка, всичко се оправя. Само я чакаме. Joy (шегувам се, нашето сериалче не е като другите)

Аааа, и от целия сериал, цялата продукция, Буче е най-слабата актриса. (ако може да се нарече такава). Всички я превъзхождат, дори Карлос и Шефика.

# 145
Сега предстои първо да се разведат. Тарък рече, че ще е лесно, но ... дотогава ще се разкрият игричките на Пело-Зерин-Ифакат и развод няма да има. Този път Сейран ми се струва, че ще каже "не".

# 146
Той Ферит отиде при Пелин да мъсти на Сейран, не че иска сватби с нея. Е нейния живот ще го почерни, защото нея пък изобщо няма да я погледне. Той си е верен на Сейран. Дори си призна, че е спал при Пелин👏
Да видим Сейран как ще реагира сега. Предвид, че се удави в сълзи след разговора 🤣

# 147
Оф, предложението напук на Сейран е не детска, а идиотска постъпка. Та ако се замислиш, че вечерта я изрита от леглото и за всеки случай си заключи вратата и на другия ден: Ще се омъжиш ли за мен? Защо? За да накара Сейран да страда, защото вече не отговарял за последствията и нямало връщане назад. Нямало да я остави да забрави този паркинг.
А ти? Ще го забравиш ли? Всяка вечер ще си лягаш с тази жена, ще се събуждаш до нея, ще стоиш на закуска на масата до нея? Тази няма да спи на дивана, ще те гони до дупка да си консумирате брака и да народи мънички, сладички внученца. Ах, Ферит!
Сейран е коза, а ти си за бой!

# 148
Как къде, Антеп Фъстък

Имат почти еднакви кецки Heart Eyes

То малкия Фърат е по - изразен от новата булка яяя...

Последна редакция: сб, 29 апр 2023, 00:18 от Мис ЧагиЗо

# 149
  • Дубай
Никога не съм разбирала жени като Пелин... Нямат ли гордост, достойнство защо си причинява подобна мъка, защото  това да си с мъж, а той да обича и мисли за друга си е психически тормоз, мамк@ му.

Момичета, ще избием балкона

Общи условия

Активация на акаунт