Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 11

• 19 989
  • 755
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Да ни е честита сватбата с Пело! Имаме ПелоФер официално. Ето кой ще избира сватбена рокля. Сега и да иска Сейран, няма как да спре сватбата с Пело, защото той вече е дал дума.

# 121
Да не би Бучето да подава информация за спойлерите? Все нещата за нея са верни.
И аз това си мисля, все нейни сцени излизат.

# 122
Тая нашата Сейрин къде изчезна… май на нашият му пада кръвното след предложението… Малко като не ги разбирам тарък и казъм какво си казаха…. Или Пелин си представи предложението

# 123
Нямало да има фраг 🤣 и без това разбрахме отговора на Пелин, той беше ясен се 🤣🤣🤣

# 124
Добре де! 30 серии чакаш, бориш се, правиш всякакви мизерии, за да се омъжиш за Ферит. Накрая ти предалага и ти пак гледаш като умряла риба! Ми гръмни се, бе! Ужас си, Буче, бездарна до мозъка на костите си.

Много ми хареса епизода. Мерт и Афра са просто уникални. Не знам какво да кажа за тях.

# 125
Абе, а Тарък телепортера ли използва, че се качи преди Сейран. Не я видях да натиска стопа в асансьора ?!
Благуна, внимавай, ще ти заведат дело 😵‍💫😄😄😆😆😆

# 126
Защо тайно се надявам сценариста да е замислил нещо със Сейрин изведнъж изчезна….

# 127
Започва отмъщението на Ферит...дано любовта на Сейранка се събуди вече...

Новия чапкън Кязъм Joy е тая госпожа няма да му тича по капризите като Есме да не точи така лиги Simple Smile

Последна редакция: сб, 29 апр 2023, 00:48 от Мис ЧагиЗо

# 128
# 129
Обаче Ферит за пръв път беше честен със Сейран. Призна, че е бил при Пелин, даже си и каза, че е нощувал там.
Голям напредък!

# 130
Приветттт... Hug
Прочетох нещо при мамашите....ако е публикувано ,сори....

Скрит текст:
Вкрсия:"Сейран помириться с Феритом и вернётся в особняк, и будет хальвет между ними, и она забеременеет.
 А потом " всплывут "секреты о Султан и лживые фотки  от Пелин, где Пелин с Феритом в её кровати у неё дома, и Сейран опять уйдет из особняка, и она будет беременна, но ничего не скажет никому и Фериту.
А в это время Пелин соврет, что беременна и Ферит будет "носитъся" с ложной беременностью Пелин, и не подозревает о том, что Сейран по настоящему беременна, а Пелин врет, чтобы разлучить Ферит с Сейран. Но, до конца первого сезона раскроется вся правда о Пелин, Зеррин, Ифакат и про их сговор. "

# 131
Хареса ми как смениха светлината, в момента, в който Ферит предложи, погледа му.....
Надявам се, че все пак на финала, след всички сълзи и казани думи ще са заедно. Наистина се надявам.
Сега двама души ще страдат качествено. Сейран май няма идея какво я чака.
А Терлика е по-голям гадняр и от Пелин, и от Зерин, и от Ифакат. Да видим какво ще каже на Казъм. И Тарък добре се справя да изглежда като пълен психопат. Добър е.

Опредлено обаче ми хареса епизода и не сжалявам, че гледах. Тежки епизоди ни чакат.

# 132
Те сега могат да готвят сватби с кой си искат, но не е задължително да се разведат дори. Може и да не се стигне до там.
Голям напредък Сейран да страда от любовна мъка

# 133
Браво на тези талантливи деца Heart

# 134
А на мен ми най-интересно какво ще говори Тарък с Казъм. Не вярвам да наклепа Сейран, че е говорила с Ферит на паркинга. Мисля си, че ще говори за учението й. Набара той най-слабото й място и ще се възползва, за да се издигне в очите й

Общи условия

Активация на акаунт