Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 11

• 19 986
  • 755
  •   1
Отговори
# 30
Аз харесвам Ханде и си мисля, че ще се получи добър тандем. Не мога да си обясня какъв е този негативизъм и неприязъм към момичето.

# 31
Пускам малко дози от Мердо че направо от този хабер и гелините и всичко ми иде да се гръмна.

# 32
Ууаауу, Вие пишете със скоростта на светлината! Браво!
Благодаря за новата тема! 🌹

# 33
Аз харесвам Ханде и си мисля, че ще се получи добър тандем. Не мога да си обясня какъв е този негативизъм и неприязъм към момичето.

И аз си я харесвам и то много.
Още търся някоя,която като нея да ми грабне вниманието,както тя като Еда в "Почукай на вратата ми"
Пък, ако и филмът е романтичен,направо мед ще ми капне на сърцето с Мерт и Ханде

Ив,безкрайни благодарности за красивата тема
Искам любов,бе хора
Нека пишем за любов в новата тема
Или поне докато я пишем,да започнем пак да ги виждаме усмихнати
Пожелавам един по-спокоен епизод
Приятно гледане на всички и до утре
Kissing Smiling EyesKissing Smiling EyesKissing Smiling Eyes

# 34
Благодаря За новата тема Май всички са противни с едно или друго действие Сватба развод,втори сезон пак същото

# 35
Привет! Hug

Записвам се и аз и благодаря! Flowers Cherry Blossom Nature Star2

Сипала съм си вино и си чакам серията - последно така беше на 19 епизод, но като знам какво ни очаква, поне по-малко да се ядосвам. Joy

# 36
  • София
Пускам малко дози от Мердо че направо от този хабер и гелините и всичко ми иде да се гръмна.

Скрит текст:

Мерт е типичен пример затова как чарът е много, много по-силно оръжие от идеалната мъжка красота.

# 37

Не качвам с превод, защото си ги превеждам с преводача и не е добър превода, ако някой може да ги преведе по-добре.

# 38
Ихааа, Ифакат отвя Казъм. За моя човек 2 гласа има. Ма как не ви е срам, начи??!! Joy

Разликата между Ханде и Мерт не е много, май е само 4 години, но Ханде ми изглежда доста по-голяма от него, а и пишат за романтична комедия, хич не си ги представям, а и тя е май доста висока. До Керем се дупеше постоянно, за да му е на нивото. Особено помня една сцена на един водопад, доста забавна.
Нека да видим, за мен не е истина тази новина.
Ханде с Бурак например много си отиват. Бурак и Мерт също, много ги харесвам в Шахмаран.

Хахаха ТарПел, пак по-добре от СейТар или ТарСей, това последното като от Междузвездни войни Grinning

Последна редакция: пт, 28 апр 2023, 20:50 от Бл@гуна

# 39
  • София
Скрит текст:

Не качвам с превод, защото си ги превеждам с преводача и не е добър превода, ако някой може да ги преведе по-добре.
Качвай поне смисъла да разберем. Преводач, непреводач, ще е по-ясно. Момичетата, които разбират турски ез., не са постоянно в темата и когато се появят, може да правят корекции.

# 40
Благодаря за темата

За протокола, гласувах за Пельо. Знаете, просто ми е като цирей на едно място Rolling Eyes

Ееее,стига де ....уточни "мястото "...Joy

# 41
Китки за новата тема Flowers BouquetFlowers BouquetFlowers Bouquet

Известен продуцент се готвел да снима филм с Ханде и Мерт Close

Да пази господ, дано не! Ще изглеждат нелепо заедно...😂
Ханде може да е фотогенична и красива за модел, но
за актриса има още много хляб да яде. Образите ѝ са еднотипни и като игра.
Съжалявам, тази партньорска двойка не би ме развълнувала. 🫤 А и не мисля, че Мерт би приел.

# 42
Дайте линк на руски,че този от инстаграм не тръгва

# 43
Ще има ли руски превод, че нещо не намирам линк?

# 44
Спойлерите:

Официален развод йок
Няма женитби с другите кандидати
Тарък ще бъде приет като зет от сем.Шанлъ и ще се отнасят добре с него.Същото се отнася за Пелю
Неуспех за ТарПел /ай курабенем как хубаво звучи/
Онлайн СейФер
В бара Ферит ще плаче като луд всичко което ще видим е просто план /може би иска да каже като представа/

Ифакат,Зерин,Пелю и Гюлгюн
Сейран ще отиде да говори първа с Ферит той ще я срази с земята.

- Понеже много искахте ви го пускам.Не давайте ПР на онова момиче!

ПП:Аз съм спокойна толкова е изморен,че мисля,че ще си почине като бял човек.

Общи условия

Активация на акаунт