Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 11

• 20 001
  • 755
  •   1
Отговори
# 675
Много тъгувам аз за Ферит, но каквото сам си направиш, никой не може да ти го причини.
Пред спортната зала имало каравани на Рибарчето. Май снимали Ферит и Пелин вътре. Хич не го вярвам, ама тези да не са решили да преснимат всички моменти на СейФер с Пелин?

# 676
Ферит болка сам ли ще си причинява
Мазохист ли си момче?

Тука просто я моли с очи да не влизат
Направо как ще издържим?

# 677
Много тъгувам аз за Ферит, но каквото сам си направиш, никой не може да ти го причини.
Пред спортната зала имало каравани на Рибарчето. Май снимали Ферит и Пелин вътре. Хич не го вярвам, ама тези да не са решили да преснимат всички моменти на СейФер с Пелин?

Че даже и тенис май играли.

# 678
Ферит знае само, че е влюбен, но си е стария Ферит. Любовта прощава, но до едно време. Тежки думи казала (Сейран), ама истина, истината боли. Казвайки тези думи, тя много добре го описа какъв е. Сейран пък горделива и инат, да, ама с достойнство, обича себе си и не иска да си причинява тормоз и насилие, затова избра развода, родителите не може да си ги избере, но мъжа когото обича да й го причинява цял живот, не иска това. Тя ще разбере Тарък и няма да се омъжи за него. Като сте гледали шоуто на Селим, защо не казахте какво казва Ферит за героя си...и на мен ми харесва, ама Мерт, не Ферит.

# 679
Момент, момент! Вие говорите така, сякаш Ферит ще я бие на лягане и ставане. Нали не го вярвате наистина?
Говорим за Ферит!

# 680
Сценаристът е качил стори, доста тематично ми се струва.

# 681
Момент, момент! Вие говорите така, сякаш Ферит ще я бие на лягане и ставане. Нали не го вярвате наистина?
Говорим за Ферит!

Не, може да не е така, но Сейран мисли така, щом един път й е вдигнал ръка...

# 682
Феритиме йедирмем сизе
В тоя тон съм от петък....

# 683
Според мен , решението за развод на Сейран не е резултат само  на това ча Ферит и посегна.
 "Няма дребни неща , казала капката и преляла чашата !"
Много неща и се събраха. Те се трупаха още от сватбата им . Когато разбра за обещаното му , че няма да промени  живота си  и намерението му/преди/ да се разведе с нея , тя изгуби надежда според мен. То какво ли не мина през главата и. Няма да изреждам всички гафове и грешки на Ферит. Той би трябвало да е по-разумния предвид възрастта и опита.
Сега е времето Сейран да помисли за себе си. Да не бърза , да премисля нещата /доколкото и дадат възможност/.
Дано не прави грешката на Ферит и да се хвърли в нов брак.
Не ми е приятно да гледам Ферит как се самонаказва , но това си е неговия избор!

# 684
Чакайте малко, какво значи вдигнал и е ръка...за мен вдигнал и е ръка = на ударил я е! Той вдигна ръка, но никой нито Сейран нито съфоромците знаем какво щеше да последва , ако тя не му беше хванала ръката. Както казах и преди и мафиотчето на Пелин замахна, но не я удати- удари стената. Защо преписвате на Ферит неосъществени неща?  
Говорим за Ферит!

# 685
Вдигането на ръка и аз никак не го одобрявам и да, не знаем, какво щеше да последва.
Дори и да я беше ударил, тя можеше два пъти него да удари. Щото този тон и такъв тип приказки, пред баща й няма как. Докато сега седи и я пребиват. Разбирам, като си тръгна да отиде на по-добро, ама не.

# 686
Развод може к да има но бе мисля че свадби ще има 😅Ферит прави грешки в яроста си но после обмисля може да излезе някоя игра, но за Сейран съм почти сигорна че няма да се поддаде особенно като го вижда макар че очите доста и се отвориха като чу за университета 🤔

# 687
Чакайте малко, какво значи вдигнал и е ръка...за мен вдигнал и е ръка = на ударил я е! Той вдигна ръка, но никой нито Сейран нито съфоромците знаем какво щеше да последва , ако тя не му беше хванала ръката. Както казах и преди и мафиотчето на Пелин замахна, но не я удати- удари стената. Защо преписвате на Ферит неосъществени неща?  
Говорим за Ферит!

Да, не знаем дали щеше да я удари. Да припишем тогава осъществените неща от него. Разсъждавам по-реално, не съм по-заслепена или по-влюбена от Сейран.

# 688
Грешката е,че тя не му даде никакъв шанс за какво имаме да говорим толкова много имам да кажа ама си мълча да не стане скандал...
А чакайте целуна го на летището и после го лъга,че нищо не значило нали така?
И щеше да спи с него без да му е казала какво изпитва дори...
Не защитавам вдигането на ръката но при каква ситуация се случи? Може ли да нападаш човек който е прекарал нервен срив що за умник трябва да си????
А нейното словестно насилие? Нали е лош? Нали не я интересува?
Айде чукай си главата като толкова не ти пада егото а уж той беше с комплексите за его нали така?
Какво направи тя за тях? Голям въпрос ама наистина голям...
Ферит нападал Суна и нз какво ще изкарат Ферит прав за всичко е тогава ще ми е супер да я гледам с пръст в устата тя го и лапнала вече.
Едно дизи беее едно дизи да съм СУЛТАНДЖЪ ама йок...

# 689
Според мен , решението за развод на Сейран не е резултат само  на това ча Ферит и посегна.
 "Няма дребни неща , казала капката и преляла чашата !"
Много неща и се събраха. Те се трупаха още от сватбата им . Когато разбра за обещаното му , че няма да промени  живота си  и намерението му/преди/ да се разведе с нея , тя изгуби надежда според мен. То какво ли не мина през главата и. Няма да изреждам всички гафове и грешки на Ферит. Той би трябвало да е по-разумния предвид възрастта и опита.
Сега е времето Сейран да помисли за себе си. Да не бърза , да премисля нещата /доколкото и дадат възможност/.
Дано не прави грешката на Ферит и да се хвърли в нов брак.
Не ми е приятно да гледам Ферит как се самонаказва , но това си е неговия избор!

Съгласна съм с теб, но не и за опита на Ферит. И той няма опит, само в чапкънството, в отношения няма опит.

Общи условия

Активация на акаунт