Дисниленд Париж - тема 6

• 36 927
  • 765
  •   1
Отговори
# 600
А защо буквате до Бове и после тия гимнастики? Бъгария Еър си е чудесно, ШДГ+метро - бързо и не натоварващо. Това с багажи и 100 прекачвания, не съм сигурна колко по-евтино излиза накрая... Когато купувах билети, разликата беше 100тина евро на човек (50Е в посока). Като сложиш всички прехвърлянки, изгубеното време, мъкне на багажи и наобратно търчане, да не изтървеш полета + деца...

# 601
А защо буквате до Бове и после тия гимнастики? Бъгария Еър си е чудесно, ШДГ+метро - бързо и не натоварващо. Това с багажи и 100 прекачвания, не съм сигурна колко по-евтино излиза накрая... Когато купувах билети, разликата беше 100тина евро на човек (50Е в посока). Като сложиш всички прехвърлянки, изгубеното време, мъкне на багажи и наобратно търчане, да не изтървеш полета + деца...
Аз защото на България Етър бих се качила само в краен случай ако няма друг вариант. Като знам каква игра е с лицензията айде мерси.
Разликата в цената също е голяма. Последните пъти ходехме за по един уикенд. Пътуваме в петък вечер и се прибирахме в понеделник/неделя.
Цената на билета беше по 120 ЛЕВА на човек.
С трансфера от апартамента до летището, времето с час отгоре.

# 602
Аз пък на нискотарифни се качвам единствено, ако няма никакъв друг вариант, кой знае какво си спестяват с тия билети за без пари...

# 603
Цените на БГ Еър са ужасяващи, аз иначе ги харесвам, но рядко успяваме да ползваме тях. Често пътуваме с Луфтханза, с прекачване, но пак ни е ок. Но цените пак не са съпоставими с нискотарифните. Не винаги е така, разбира се, но примерно 100 лв билет двупосочно е несравнимо по-евтино. А и зависи от часове на кацане и излитане. Сега ни предстои посещение и избрахме Райън заради датите и часовете. Simple Smile

Относно Land of Frozen, ще отвори 2026, но не се знае кога точно още. Simple Smile

# 604
Аз пък на нискотарифни се качвам единствено, ако няма никакъв друг вариант, кой знае какво си спестяват с тия билети за без пари...
Повярвай ми, нищо не спестяват от технически прегледи и профилактика.
Кофти може да са фирмите, който наемат когато не им стига капацитет.
Но нашите са в пъти по-зле. Поредната гньовска работа.

# 605
  • София
Пак зависи от датите предполагам. Когато купувах билетите за Париж през февруари /летяхме през май/, разликата между Уиз и България Еър беше общо 300 лв за 4 човека. Даже не се и замислих, директно взехме за България заради нормалните часове на полетите и много по-удобното летище, което ни спести трансфери по нощите. Ако сложа и доплащането за багаж, което щеше да се наложи към Уиз, и трансферите от/до Бове, сигурно пътуването с тях щеше да ни излезе по-скъпо.

# 606
  • Бургас/София
Здравейте, не се ориентирам ако сме гости на Disneyland Hotel-a с платена закуска, това въпросната закуска с герои/принцеси ли е или тази с героите е на отделно място срещу допълнително заплащане?

# 607
  • На планетата Земя
Закуската с дисни принцеси е само за гости със стаи в Castle club и Suite и се провежда в Castle Club Lounge.

А иначе има закуска с дисни герои в рестарант Плаза Гардънс.

# 608
Здравейте! Приключи нашето кратко посещение в Дисни. За първи път бяхме по хелоуинско време, хареса ми, определено ще идем пак. Simple Smile
Успяхме да гледаме парада A million splashes of colour, както и Илюминациите за последен път Sad ...тъй като от 10 януари започва ново вечерно шоу. До тогава е първо хелоуинско, след това коледно. Simple Smile
По-горе бях писала, че сме буукнали трансфер с Ozeroute директно от Бове до Дисни, нямахме проблеми, бяха навреме. Малко е раздрънкан буса, и шофьорът беше бурсук, но важното е че си свърши работата. Simple Smile Така че, ако ви устройват часовете (за съжаление няма голям избор) са доста удобни, а цената чудесна - около 60 евро на човек за двете посоки.

bab1, мисля че нямате закуска с герои/принцеси включена, но бихте могли да буукнете такава и да доплатите някаква сума. Щом сте в Дисни хотел, предполагам че може да се обадите и да ви добавят каквото искате към резервацията. Другият вариант е вие да го направите през приложението, закуските обаче ги пускат 3 дни по-рано, тоест днес са пуснали слотовете за 8.10. Simple Smile Имайте предвид, че на закуска са само 2 принцеси, без мишките...лично за мен не си заслужава.

# 609
Здравейте, направих резервация и плащане на билети и получих потвърждение с номер на резервацията, но не получих билетите. Какво да направя? В профила също не ми излизат?

# 610
Сега си погледнах пощата, когато аз съм купувала билети мейлите са били 2. Първият с номер на потвърждение и пише, че проверяват плащането ми. И втори мейл после с линк за сваляне на самите билети. Не знам дали не се е променило нещо от тогава (2022), тъй като след това не съм взимала билети, а пасове. Проверете и спам фолдъра. Simple Smile

# 611
Благодаря за отговора. Намерих ги в профила си.

# 612
Здравейте дами, предстои ми да отида отново на Дисниленд с малкия , не съм ходила от 10 г  там, чета , че има вече две части за забавление , силно ме притеснява малкия е на 10, аз на 49 г как ще се справя с въртенето , та и в две части Дисни . Моля споделете за два дни ли да платя и двата Дисни да посетим . Благодаря сърдечно 🙏

# 613
  • София
Ние ходихме май месец и едната ни дъщеря беше на 10г, но тя е много екстремна и се качи на всичко с баща си, и в двата парка, Аз на някои неща стоях отдолу и ревях от страх, ама тя се е метнала на баща си. Аз се повозих с бебетата на по-детските:)))))
Така че ако вие обичате екстремното -никакъв проблем няма да имате. Мен ме е шубе от височини и високи скорости. Само на Хорор кулата се качих и сърцето ми щеше да изхвръкне.../е, оцелях де, но повече не посмях да си правя експерименти/.

# 614
Пуснете го да се качва сам, ако има достатъчния ръст. Синът ми от седемгодишен се качва сам. Минава на Сингъл Райдър и така хем не се налага да чака, хем моят вестибуларен апарат не страда.

Общи условия

Активация на акаунт