СЕДМИ КЛАС - вижда му се края :)

• 58 613
  • 731
  •   1
Отговори
# 165
Самоцитирам се. Това е ДПП, гр.София
Не съм Дидева, но понеже за друго дете следя седмокласната епопея:
https://ruo-sofia-grad.com/priem-viii-klas-2023-2024/

# 166
Направили са всички паралелки в 1во с ИЕ, а на 35то- с РЕ. Мисля, че не бяха така. Дори да ни стигне балът, отпадат за нас при това положение.

# 167
Ето едно сравнение с миналата година. Аз виждам една нова паралелка в първо, останалото си е същото като миналата година и в двете училища. Вероятно гледате втория ЧЕ, но и там няма промяна
2022
35. СРЕДНО ЕЗИКОВО УЧИЛИЩЕ  "ДОБРИ ВОЙНИКОВ", ГР.СОФИЯ   388   Чужди езици - НЕ интензивно, РЕ
35. СРЕДНО ЕЗИКОВО УЧИЛИЩЕ  "ДОБРИ ВОЙНИКОВ", ГР.СОФИЯ   389   Чужди езици - интензивно НЕ,  РЕ
35. СРЕДНО ЕЗИКОВО УЧИЛИЩЕ  "ДОБРИ ВОЙНИКОВ", ГР.СОФИЯ   390   Чужди езици - ФЕ интензивно, РЕ
35. СРЕДНО ЕЗИКОВО УЧИЛИЩЕ  "ДОБРИ ВОЙНИКОВ", ГР.СОФИЯ   392   Чужди езици -  интензивно ФЕ, РЕ
35. СРЕДНО ЕЗИКОВО УЧИЛИЩЕ  "ДОБРИ ВОЙНИКОВ", ГР.СОФИЯ   3505   Природни науки - БЗО ХООС НЕ интензивно, РЕ
2023
35. СРЕДНО ЕЗИКОВО УЧИЛИЩЕ  "ДОБРИ ВОЙНИКОВ", ГР.СОФИЯ   388   Чужди езици - НЕ интензивно, РЕ
35. СРЕДНО ЕЗИКОВО УЧИЛИЩЕ  "ДОБРИ ВОЙНИКОВ", ГР.СОФИЯ   389   Чужди езици - интензивно НЕ,  РЕ
35. СРЕДНО ЕЗИКОВО УЧИЛИЩЕ  "ДОБРИ ВОЙНИКОВ", ГР.СОФИЯ   390   Чужди езици - ФЕ интензивно, РЕ
35. СРЕДНО ЕЗИКОВО УЧИЛИЩЕ  "ДОБРИ ВОЙНИКОВ", ГР.СОФИЯ   392   Чужди езици -  интензивно ФЕ, РЕ
35. СРЕДНО ЕЗИКОВО УЧИЛИЩЕ  "ДОБРИ ВОЙНИКОВ", ГР.СОФИЯ   3505   Природни науки - БЗО ХООС интензивно НЕ, РЕ
-------------------------------------
2022
1 Средно  училище  "Пенчо П. Славейков"   1831   Чужди езици - ИЕ интензивно, АЕ
1 Средно  училище  "Пенчо П. Славейков"   1900   Природни науки - Биология и здравно образование - ИЕ интензивно, АЕ
1 Средно  училище  "Пенчо П. Славейков"   1906   Чужди езици - АЕ интензивно, ИЕ
1 Средно  училище  "Пенчо П. Славейков"   1907   Природни науки - Биология и здравно образование - АЕ интензивно, ИЕ
2023
1 Средно  училище  "Пенчо П. Славейков", ГР.СОФИЯ   1831   Чужди езици - ИЕ интензивно, АЕ
1 Средно  училище  "Пенчо П. Славейков", ГР.СОФИЯ   1900   Природни науки - Биология и здравно образование - ИЕ интензивно, АЕ
1 Средно  училище  "Пенчо П. Славейков", ГР.СОФИЯ   1906   Чужди езици - АЕ интензивно, ИЕ
1 Средно  училище  "Пенчо П. Славейков", ГР.СОФИЯ   1907   Природни науки - Биология и здравно образование - АЕ интензивно, ИЕ
1 Средно  училище  "Пенчо П. Славейков", ГР.СОФИЯ   4407   Икономическо развитие - АЕ разширено, ГИ

# 168
Дидева, много благодаря! Явно съм се объркала... Сега, когато решихме, че искаме НЕ, ми се струва, че всичко е ИЕ и РЕ.

# 169
В 35то 2ри език е руски от край време както в прогимназията, така и в гимназията, за съжаление. Но каквото - такова, търпим си го.

# 170
  • София
А винаги ли в 35-то е нямало АЕ.   Мислих го за вариант, че ние търсим тази комбинация АЕ+РЕ

# 171
Здравейте, от къде мога да видя какъв е бил минималният прием за училищата в Пловдив през 2022 година?

# 172
  • София
При Дидева 😂😂😂
Даже предлагам да го заковем на първа страница - Имаш въпрос, потърси при Дидева!
Ето, https://docs.google.com/spreadsheets/d/1PRrNwwfUrD5cFABzby03QJCB … it#gid=1360138779

# 173
Здравейте,аз с един организационен казус.В повечето училища кодовете за достъп са дадени от училището на родителите/учениците.В НГДЕК това все още не се е случило.Има ли вариант родителите да ги получат от МОН и ако да - знаете ли как?Притеснява ме училището изобщо ще се ангажира ли или без нищо да ни съобщят ще ни оставят да се справяме поединично.Класната ръководителка свива рамене...
Седмокласника днес е на ПИ по БЕЛ,чакам да се прибере и да чуя отзиви,но това му е по- силния предмет,традиционно над 90 т. до сега от 3 ПИ.

# 174
Ако става въпрос за кодовете за достъп до резултатите от НВО и последващото кандидатстване (може и пак да се изложа, ако си мисля, че са на едно място), все още има време.

# 175
Ако става въпрос за кодовете за достъп до резултатите от НВО и последващото кандидатстване (може и пак да се изложа, ако си мисля, че са на едно място), все още има време.
Да,точно тях имам предвид.

# 176
Съгласно графика: Издаване на служебни бележки за полагане на изпити от НВО - до 09 юни 2023 г., вкл.
В получената от училището, в което се обучавате, служебна бележка за удостоверяване на мястото за явяване на изпитите от НВО и изпитите за проверка на способностите, ще намерите входящ номер и код за достъп до портала https://infopriem.mon.bg.Това са данните, необходими за достъп до Вашия персонален профил в портала.

# 177
Съгласно графика: Издаване на служебни бележки за полагане на изпити от НВО - до 09 юни 2023 г., вкл.
В получената от училището, в което се обучавате, служебна бележка за удостоверяване на мястото за явяване на изпитите от НВО и изпитите за проверка на способностите, ще намерите входящ номер и код за достъп до портала https://infopriem.mon.bg.Това са данните, необходими за достъп до Вашия персонален профил в портала.
Много благодаря!

# 178
Нашата служебна бележка още миналия месец ни я дадоха. Извадила съм и ученическа лична карта, че детето още няма 14 год.

# 179
  • София
А при нас никой и дума не обелва. Но явно има време.

Общи условия

Активация на акаунт