СЕДМИ КЛАС - вижда му се края :)

• 57 687
  • 731
  •   1
Отговори
# 480
  • Sofia, Bulgaria
Сигурно съм поредния човек, който ще благодаре на Дидева за споделената част от Наредба за оценяването, във връзка с контролните. В седмицата 5-9 юни са им наблъскали 4 контролни и смятам да се обърна към Директора, цитирайки наредбата за да променят нещо. Отново много благодаря на Дидева и ще ви държа в течение.

# 481
  • Sofia
Струва ми се , че стана дума за изпит за повишаване на годишната оценка някъде из темите, но не помня дали в тази точно. Дали е възможно да поискам синът ми да се яви по математика, риск ли е, някой замислял ли се е да го прави. Изобщо имате ли повече информация по въпроса?

# 482
  • София
Ох, снощи четох какво сте обсъждали за втори модул и явно съм се развълнувала, защото сънувах че се явявам на НВО и трябва да решавам задачи за сплави и работа. 🤪

desive78, защо не говорите с тази госпожа да изпита детето за повишаване на оценката? Не вярвам да откаже, а и ще спестите допълнителния стрес от явяване на още един изпит.

Последна редакция: чт, 25 май 2023, 13:33 от rosi_ta

# 483
Аз пък не съм доволна от резултата от ПИ от Регалия по БЕЛ, първи модул. Ако се повтори и на реалния изпит същото ще трябва за компенсация да изкара математиката с макс. точки.
Въпреки  това оставам философски настроена.

Последна редакция: чт, 25 май 2023, 14:21 от герани

# 484
Аз пък не съм доволна от резултата от ПИ от Регалия, първи модул. Ако се повтори и на реалния изпит същото ще трябва за компенсация да изкара математиката с макс. точки.
Въпреки  това оставам философски настроена.
E това са времеви резултати, винаги може да не му е ден на детето.

# 485
  • София
Моят очакваше значително по-висок резултат от ПИ на Регалия. Особено като разбра, че на ПИ в училище има 85.5, смяташе че в Регалия ще е поне толкова, защото по неговите думи там се е справиил по-добре, особено с преразказа.
Да ама не. Дали са му 19т, което е  най-ниското, което е изкарвал, на фона на 33т последно в училище и средно около 27 на ПИ извън училище. Вероятно нещо генерално е объркал.

# 486
  • Sofia
И при нас е трагедия на Регалия, а очаквах доста добър резултат особено на "лесния" преразказ - 23т. Явно и ние нещо доста сме объркали. А на трудната първа част се е справила горе-долу добре. Общо 75т.
Днес беше в Междучасие по БЕЛ и излезе 30мин . преди края и отново каза, че преразказа е бил много кратък и лесен. Изтръпвам като чуя това, но ще видим. Някой знае ли как се получават резултатите от Междучасие, защото никъде не намерих от къде и по какъв начин се обявяват.

# 487
И при нас е трагедия на Регалия, а очаквах доста добър резултат особено на "лесния" преразказ - 23т. Явно и ние нещо доста сме объркали. А на трудната първа част се е справила горе-долу добре. Общо 75т.
Днес беше в Междучасие по БЕЛ и излезе 30мин . преди края и отново каза, че преразказа е бил много кратък и лесен. Изтръпвам като чуя това, но ще видим. Някой знае ли как се получават резултатите от Междучасие, защото никъде не намерих от къде и по какъв начин се обявяват.
Изпращат ги на мейла заедно със статистиката около седмица след изпита.

# 488
  • Някъде там...
Явно различно го усещат децата, моите казаха, че преразказът е бил кофти. Подозирам, че е защото е бил от неутрален разказвач, това ги затруднява най-много.
Днес бяха на мат в Междучасие и излязоха много недоволни. Средна трудност първи модул, но труден втори. Всъщност основният проблем е бил квесторът в стаята. Първо забравил да им даде чернови и се наложило да си искат. Докато се обяснят и той раздаде, минали нахалост 10 минути от времето за първи модул. После пак имало забавяне и са им взели и 15 минути от втори модул. Щерката каза, че разписвала с бясна скорост геометричната задача в последните 2 минути. И за капак около нея имало две момичета, които много я разсейвали и изнервяли. Едното не спряло да тропа с ръце и крака, другото да щрака с химикал. Чак я заболял корема от нерви накрая. Хубаво е, че видяха и такава ситуация на пробен...

# 489
  • ВАРНА
Момичета, от чисто любопитство Simple Smile - на колко ПИ се явиха децата ви?
Дъщеря ми на 4 по бел и 5 по математика

# 490
  • София
Ели по мат мисля на един само, а по БЕЛ сигурно към 4-5. Днес беше и тя на БЕЛ в Междучасие.
Имам теста, ако някой иска може да го снимам.

Последна редакция: чт, 25 май 2023, 20:29 от Aila

# 491
  • Пловдив
По БЕЛ всеки месец май им организираха ПИ в Образователни технологии. Така че, явила се е на поне 7 там. Отделно още веднъж БЕЛ + МАТ в училището, в което учи. В ОТ последният й ПИ по БЕЛ е сега в неделя.
Толкоз.

# 492
  • София
Явно различно го усещат децата, моите казаха, че преразказът е бил кофти. Подозирам, че е защото е бил от неутрален разказвач, това ги затруднява най-много.
Днес бяха на мат в Междучасие и излязоха много недоволни. Средна трудност първи модул, но труден втори. Всъщност основният проблем е бил квесторът в стаята. Първо забравил да им даде чернови и се наложило да си искат. Докато се обяснят и той раздаде, минали нахалост 10 минути от времето за първи модул. После пак имало забавяне и са им взели и 15 минути от втори модул. Щерката каза, че разписвала с бясна скорост геометричната задача в последните 2 минути. И за капак около нея имало две момичета, които много я разсейвали и изнервяли. Едното не спряло да тропа с ръце и крака, другото да щрака с химикал. Чак я заболял корема от нерви накрая. Хубаво е, че видяха и такава ситуация на пробен...
Жабче, това за неутралния разказвач е Междучасие или в Регалия е било?

# 493
Жабче, това за неутралния разказвач е Междучасие или в Регалия е било?
В Междучасие е от неутрален разказвач.
На 4 по БЕЛ и 4 по математика.

# 494
Ели мисля беше на 5 пробни по БЕЛ и на 5 по математика. Остава и един последен по математика.
Някак си представях, как всеки следващ ще е с по-добри резултати, но не стана баш така 🙄
Продължава да има глупави грешки от недоглеждане (на горния ред е 25х-7,на долния преписва 25-7х...оттам 0т за цялата задача 😔)
Дано на 13сти и 16сти успее да покаже всичките си знания, защото определено положи много усилия, няма как да не и го призная!
Aila аз ще съм благодарна за теста по БЕЛ.

Общи условия

Активация на акаунт