СЕДМИ КЛАС - вижда му се края :)

• 58 567
  • 731
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Аз писах на 127мо, за да ги питам математическата им паралелка с какви 1 и 2 предмети е - математика и информатика или математика и физика

Последна редакция: чт, 04 май 2023, 10:24 от green_dawn

# 106
  • Sofia
Аз писах на 127мо, за да ги питам математичексата им паралелка с какви 1 и 2 предмети е - математика и информатика или математика и физика
Моля пишете, когато получите отговор!

# 107
Бобец, немски отдел или?  Често различни инициативи се поемат от самите ученици, а ръководството само "не пречи".
Със сигурност беше организирано от ученици, не мога да кажа дали от немския отдел. Незнам защо ми се върти нещо свързано с Ученическия съвет.

# 108
Нещо не ме кефи план-приемът. Една паралелка по-малко с интензивен немски в София (застраховане в НТБГ) при по-голям набор. Дано немският не е модерен в момента.

# 109
  • София
В СМГ днес е "anything but normal clothes and backpack day". Пак ще имат тестове, пак ще решават задачи до откат, но това няма да им попречи да се посмеят заедно. И този ден неслучайно е през май - когато всеки има нужда да противодейства на умората и напрежението.
Ей затова харесвам училището, макар математиката да е твърде далеч от личните ми предпочитания.

# 110
  • София
Всичко за кампанията по прием тази година:

https://ruo-sofia-grad.com/%d0%ba%d0%b0%d0%bc%d0%bf%d0%b0%d0%bd% … bb%d0%b0%d1%81-2/

# 111
  • София
В СМГ днес е "anything but normal clothes and backpack day". Пак ще имат тестове, пак ще решават задачи до откат, но това няма да им попречи да се посмеят заедно. И този ден неслучайно е през май - когато всеки има нужда да противодейства на умората и напрежението.
Ей затова харесвам училището, макар математиката да е твърде далеч от личните ми предпочитания.

Това ще да е нещо като March Madnesses (мартенската лудост) в Колежа. През целия месец март имат различни инициативи - маскират се, ходят с пижами….., които си вървят паралелно с нормалния учебен процес. Когато Голямата девойка беше 8 клас много се забавляваше. Постепенно, в горните класове, ентусиазъмът да участва премина, но пак се радваха на щурите идеи на малките.
Хубаво е да има такива дни и инициативи.

Ели, балгодаря. Уф, наистина не остана много и изпитите наближават, след като и РУО се активизира.

# 112
  • София
Аз писах на 127мо, за да ги питам математическата им паралелка с какви 1 и 2 предмети е - математика и информатика или математика и физика
Това са качили на сайта си.
https://127sou.com/wp-content/uploads/2023/04/%D0%91%D1%80%D0%BE … 3%D1%80%D0%B0.pdf
Едно от училищата с повече паралелки от миналта година - точно математическата и СХН

# 113
  • София
Бяхме си набелязали нещо и в 127-мо, но с тези предложения задължително с испански, много бързо ни отказаха.

# 114
  • София
Това са качили на сайта си.
https://127sou.com/wp-content/uploads/2023/04/%D0%91%D1%80%D0%BE … 3%D1%80%D0%B0.pdf
Едно от училищата с повече паралелки от миналта година - точно математическата и СХН

Много благодаря. Никак няма да е happy моя с тази информатика, но каквото такова.

# 115
Бяхме си набелязали нещо и в 127-мо, но с тези предложения задължително с испански, много бързо ни отказаха.
Защо? Още един език няма лошо, пък и в няколко паралелки е втори та там стигат до ниво А2.

# 116
  • София
Здравейте, Аз искам да попитам какво означава STEM паралелка? Прочетох информация в интернет, но на практика как се реализира и с какво се отличават тези класове?

# 117
  • София
Защо? Още един език няма лошо, пък и в няколко паралелки е втори та там стигат до ниво А2.
Защото тя е с В1 немски и В1-В2 английски. Иска принципно да учи френски. Затова търсим паралелки с някой от тези три езика. Испанският изобщо не ни е вариант и ще се избягва и като първи и като втори език.

Почерпете се за порасналата госпожица. Излезе на кино с приятели и днес ще се спаси от решаването на задачи Simple Smile

# 118
Aila, честита да ви е порасналата госпожица!  Да е много здрава, да постига всичко с лекота и разбира се - да влезе в най-мечтаното училище 🍀

# 119
Здравейте, на сайта на 2-ра английска пише, че във всички седем паралелки обучението ще бъде организирано по модела 1:1. Някой има ли наблюдения за ефективността на този модел?

Общи условия

Активация на акаунт