Лакове за нокти - 164

• 54 718
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
Essence 84 heat is on + Flormar Pearly pl374 crystal light

# 481
OPI To infinity § Blue-yond
SNB NLI018

# 482
Съботно !!!
Avon - Tea time
Nubar - G715 Black Polka Dot

# 483
Значи, Маме, колкото пъти ти видя маникюра, толкова пъти си казвам: Е, как не съм се сетила и аз да направя така?!? 😀
Имам толкова ваденки и стикери, но като дойде време за прилагане направо запецвам. 😆

# 484
Същата съм и аз, имам печати и стикери и незнамсикакво, а накрая мажа "дюс" или най-много малко брокат за акцент да сложа някъде.
Напоследък се улавям че купувам все лакове с някакъв ефект - шимър, металик или от сорта. Те не изглеждат хептен голи и скучни като ги погледнеш, дори и когато са по-неутрални цветове.

Девойките с които работя всичките са с правени от маникюрист нокти, съответно като ме видят със сменен лак веднага им прави впечатление, техните нали стоят едни и същи дълго време Grinning А на мен дори така за по седмица ми омръзва, ами добре че ме мързи да трия докато още изглежда добре...

# 485
Аз съм по същия начин ! Но да ви докажа ли колко съм луда:
Като си разглеждам маникюри и ми дойде някаква идея си я записвам в един тефтер и после по нея си издирвам лак ! Изобщо съм пълно себе отдаване...В моменти  когато не искам да мисля , а просто да се лакирам си имам готова идея !!!

# 486
Аз и снимки си събирах в една папка доста време... И пак като стане време, решавам да лакирам всичко дюс и това да ми е. И естествено после ме е яд че не съм направила нещо "по-така".

# 487
И аз имам папка със снимки в телефона. На компютъра също. 😆
Оставам си само със събирането и разглеждането.
Явно съм в такъв период.
А преди често слагах стикери и ваденки...

# 488
И аз имам папка със снимки в телефона. На компютъра също. 😆
Оставам си само със събирането и разглеждането.
Явно съм в такъв период.
А преди често слагах стикери и ваденки...
Аз също имам такива периоди ! Преди време всеки лак ми беше омбре и отгоре с брокат ... само това правех !!! После лак с брокат !!! Лак с брокат бях доста време , докато отсъствам от групата , бях забравила за всякакви декорации и ноктите бяха до дъно !!!

# 489
МamaNaMiro, как обработваш кожичките
Режа... и то в седмицата поне веднъж ! Друго спасение няма ... при мен са много !
Оф, отдъхнах си, че не съм единствената! Макс 10 дена мога да ги изтърпя. После са яко пораснали и става грозно. Това е една от причините да те откажа от гел лака.

# 490
  • Sofia
Обожавам дюс маникюри. Декорации харесвам на чужди ръце, но на себе си (почти) не.
снб Десислава

# 491
МamaNaMiro, как обработваш кожичките
Режа... и то в седмицата поне веднъж ! Друго спасение няма ... при мен са много !
Оф, отдъхнах си, че не съм единствената! Макс 10 дена мога да ги изтърпя. После са яко пораснали и става грозно. Това е една от причините да те откажа от гел лака.
И аз режа кожички преди всяко лакиране , което веднъж седмично средно.

# 492
21 COSMETICS  номерчето е 99

# 493
  • на последния етаж
Golden rose Rich color 16:

# 494
Ето го Кинетикс 495 на точно една седмица

И от днес snb Кирил

Е двата са с топ на Catrice maxi stay gel

Трудно се преодолях да дам толкова пари за Кинетикс. Но чак на петия ден започна да има забележки.

Общи условия

Активация на акаунт