PRISON BREAK: Manhunt, season 2 (VI тема)

• 16 819
  • 369
  •   1
Отговори
# 285
  • Ботевград
Prison Break 02x19 Promo
Prison Break 02x19 Preview

Prison Break S02E19 Sweet Caroline 3/5/2007
Prison Break S02E20 Panama 3/19/2007
Prison Break S02E21 Fin Del Camino 3/26/2007
Prison Break S02E22 Sona 4/2/2007

ЯКООООО!!!  Heart Eyes

# 286
Малко офф:защо Замунда ми дава "Достъпът до този раздел е спрян, поради преместването на сайта."А в същото време торрентите,които съм свалила,са активни,т.е.дърпат ги от мене.Как са влезли те,а аз не мога-някакво ново IP да има newsm78?

# 287
  • Ботевград
Лилак, сиидвай, няма лошо, ако си започнала да дърпаш и си стигнала донякъде ще си досвалиш торента естествено, а и Замундата е торент сайт, на който няма филми, а просто споделени файлове от различните сиидъри  Peace
Ще оправят сайта и тогава ще дърпаме пак наволя  Hug

# 288
Лилак, сиидвай, няма лошо, ако си започнала да дърпаш и си стигнала донякъде ще си досвалиш торента естествено, а и Замундата е торент сайт, на който няма филми, а просто споделени файлове от различните сиидъри  Peace
Ще оправят сайта и тогава ще дърпаме пак наволя  Hug
Разбира се,че ще сийдвам,дори и да не мога да влизам...щом някой има нужда от филма,защо да не?! Peace
Скоро този надпис се появи на тракер,който ползвах.Оказа се,че им е сменен адреса.Та затова питах ако Замунда е с нов адрес и го знаете,да го споделите.

# 289
мацки,през ден два си правя в Замундата нова и нова регистрация и всеки път като влизам да тегля нещо,все ми дава,4е нещо съм объркала с името или паролата. що тъй? newsm78
дайте някакъв линк откъдето мога да си изтегля последната серия  Praynig   Praynig   Praynig
mimet0,от твоя линк не ми се отваря нищо  Cry

# 290
Ся последно има ли Замунда?  newsm78

# 291
  • София-Лагера
Къде мога да гледам в Интернет.
Мисля ,4е няма да се справя със свалянето ooooh!
Аз съм до 16еп.

# 292
дайте някакъв линк откъдето мога да си изтегля последната серия  Praynig   Praynig   Praynig

http://DMCA-removal-from-Google//details.php?id=69182

Има Замунда. На сайта пише:

Цитат
Поради преместването на сайта извън България, са възможни временни прекъсвания.
Моля, проявете търпение.

# 293
Абе кой е този плешивия, който не говори и пише бележки на г-н Ким какво да казва? Да не съм пропуснала нещо за него? Изглежда важна гад.

# 294
  • Ботевград
Ся последно има ли Замунда?  newsm78
Ще има, достъпа е временно спрян  от 28.02 няма  Hug нооо се надявам това временно да е за 3 дни  Peace и от понеделник нататък да има!

# 295

БЛАГОДАРЯ МНОООООГО,но къде трябва да кликна ,4е да тръгне да тегли  newsm78 Embarassed

# 296

БЛАГОДАРЯ МНОООООГО,но къде трябва да кликна ,4е да тръгне да тегли  newsm78 Embarassed

Prison.Break.S02E18.HDTV.XviD-XOR.torrent - най-отгоре е

# 297

Prison.Break.S02E18.HDTV.XviD-XOR.torrent - най-отгоре е

мнееее,пробвах още предния път,но не става.  ръчичка ми се появавя само на субтитрите.
може би,понеже не съм регистрирана в тоз торент и не ми дава да тегля  newsm78

# 298
мнееее,пробвах още предния път,но не става.  ръчичка ми се появавя само на субтитрите.
може би,понеже не съм регистрирана в тоз торент и не ми дава да тегля  newsm78

Регистрирай се де, за 1 минута работа. Laughing

# 299
абе знам,4е става мн бързо и лесно,но се надявах да ми даде да тегля без да се регистрирам  Laughing  Crossing Arms
важното е,4е ве4е успях и в момента си тегля серийката.
отново МН ти БЛАГОДАРЯ!!!   bouquet   bouquet   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт