Консервативното мислене - враг на отношенията

• 10 048
  • 299
  •   1
Отговори
# 195
Какво общо имат зъбите с имплантите за цици?
Авторката много ми напомня на една позната. И тя започна с операция на носа на около 30. Да, малко големичък, но нищо чак толкова страшно, но да кажем, че имало комплекс момичето. После последваха всякакви процедури по лицето, на които не им знам точното название. Устни, филъри, вежди, мигли и т.н. След раждането на второто дете дойдоха и огромни гръдни импланти. Снимки в социалните мрежи в определени пози, които са меко казано пошли, а под тях коментарите са от сорта "Ще те скъсам". Продължава вече над 10 години. Мъжът й се сърди, сигурно и той е някакъв ненормалник, но я търпи, че децата са още малки.

Казват, че козметичните операции са като наркотик - почнеш ли, нямало спиране. Както и татуировките.
Не е вярно. Аз имам 3 татуировки и отдавна съм приключила с тях. Ще си направя 4та само ако родя още едно дете, тъй като едната татуировка е името на дъщеря ми и рождената й дата и би било несправедливо, ако имам 2ро дете, да не си татуирам и неговото име.Ако нямам 2ро дете, ще си умра с 3 татуировки

# 196
Аз също не си харесвам корема след раждането апък гърдите станаха като уши на кокер шпаньол ама кв'о да праЙш ,не съм си и помисляла за операции да не говорим ,че всичките ми лятни  дрехи са над пъпа и къси панталонки като тези няколко страници назад,но вече аз самата не се чувствам комфортно да се облека по този начин и да бутам количката с бебето ! За тези,които ще кажат,,ама ти си сигурно на 35+ за това говориш така " ами не ,не съм , на 24 години съм и мисля по този начин ! 
Аз на млади години също не си харесвах носа.
После родих две деца и не си харесвах гърдите.
Сега се харесвам цялата, такава каквато съм, а пък и другите ме харесват.

# 197
  • София
Когато бях млада също имаше кроп топ мода. След като забременях, просто смених целия гардероб. Обичам дрехите и модата и обичам да ги сменям.
Също така обичам широки дънки и пуловери и си ги нося за собствен кеф. Но и клинове и тесни блузки.

# 198
Не, авторке, не е нормално.
Мисля, че съфорумките ти са го казали.
Въпроса е ти какво смяташ да предприемеш?

# 199
  • София
Не е нормално. От такива стоя далеч.
Жени, нали? И аз! Joy

Само пластмасови тунинги липсват, пази Боже.

# 200
Скрит текст:
Аз също не си харесвам корема след раждането апък гърдите станаха като уши на кокер шпаньол ама кв'о да праЙш ,не съм си и помисляла за операции да не говорим ,че всичките ми лятни  дрехи са над пъпа и къси панталонки като тези няколко страници назад,но вече аз самата не се чувствам комфортно да се облека по този начин и да бутам количката с бебето ! За тези,които ще кажат,,ама ти си сигурно на 35+ за това говориш така " ами не ,не съм , на 24 години съм и мисля по този начин ! 
Ами авторката може да харесва себе си в такива панталонки и кроп топ или, ако не се харесва, да иска да си коригира тялото, за да се захареса. Това, че някой смята, че тялото му не отговаря за такова облекло или го е страх да се оперира, не означава, че друг не би.

# 201
😂😂😂😂 разсмяхте ме,наистина. С този си коментар визирах това,че на една майка не й отива да се облича по тозии начин,а не че вече не си харесвам тялото и не е за такова облекло ,бих качила снимка да видите как изгледам,но ще ви го спестя всеки разбира това,което му изняся,което е ок всеки има право да мисли и вярва в каквото реши 🙂
Скрит текст:
Ами авторката може да харесва себе си в такива панталонки и кроп топ или, ако не се харесва, да иска да си коригира тялото, за да се захареса. Това, че някой смята, че тялото му не отговаря за такова облекло или го е страх да се оперира, не означава, че друг не би.

# 202
Сега пък вие ме разсмяхте. Не е нужно мъж да ви надене фереджето, вие сами си го слагате.

# 203
Нещо явно не сте наред.какво значи ,че си слагам фереджето след като аз самата не се чувствам комфортно с бюстие и задника да ми се вижда до като бутам количката с детето си. Въпрос на възпитание. И това не значи ,че ходя с фередже а ,че гърдите и задника ми не са на показ! Няма какво да го коментирам повече ,аз дадох само пример как смятам,че трябва да е пък авторката ако иска и по прашки да излезе 🙂
Сега пък вие ме разсмяхте. Не е нужно мъж да ви надене фереджето, вие сами си го слагате.

Последна редакция: вт, 02 май 2023, 16:25 от Radii99

# 204
Къси панталони и поли не е равнозначно на задник на показ.

# 205
Тук визирам тези,които наистина задника ти е на показ,поли и къси панталонки всеки носи !

# 206

Зависи колко къси все пак Wink
И тук дозата прави отровата.

# 207
Точно след снимки, на които дрехата покрива задника, започнаха тези коментари и се заизсипваха други снимки, на които вече наистина се вижда.

# 208
😂😂😂😂 разсмяхте ме,наистина. С този си коментар визирах това,че на една майка не й отива да се облича по тозии начин
Скрит текст:
,а не че вече не си харесвам тялото и не е за такова облекло ,бих качила снимка да видите как изгледам,но ще ви го спестя всеки разбира това,което му изняся,което е ок всеки има право да мисли и вярва в каквото реши 🙂
Скрит текст:

Radii99, много съм си наред. Значи на неомъжена жена отива задникът и циците да са на показ, но на една майка вече не отива? И, ако е неомъжена, без деца, но пък със сериозен партньор отива ли или не? Ако е майка, на каква възраст на детето започва да не отива или веднага щом забременее?
Пак казвам това сте вие и може да не ви е удобно, но такива заключения "на една майка не отива" си ги запазете за вас.

# 209
Има рационално зърно в тезата - една майка вече не е сама за себе си, а трябва да възпитава у децата си усет за приличие, за естетика, за редно и нередно, за стилно и пошло.  И ако се носи като магистрална труженичка това според мен не е правилно.

Общи условия

Активация на акаунт