Консервативното мислене - враг на отношенията

• 10 059
  • 299
  •   1
Отговори
# 180
Авторката ни е оставила да си фантазираме за нейния живот.

# 181
Ами щото се писа за сменяне на мъжа. Не е ли логично с тези пластики и панталонки да не търсиш само зяпачи?

# 182
Ами щото се писа за сменяне на мъжа. Не е ли логично с тези пластики и панталонки да не търсиш само зяпачи?
Още в първия си пост авторката пита :
Трябва ли хора с толкова различни възгледи да останат заедно.
Ми не, не трябва.
Ама ако нямаш пари за малко хиалурон, или поне по - скъпо червило, или някое якенце от изкуствена кожа, как точно ще си гледаш детето сама, в малкия град, където почти всички жени са поддържани и добре изглеждащи?
Или ти се омъжи, за да те тунингова мъжът ти, пък после да търсиш по добра партия.
Не съм против корекциите, не ме разбирайте погрешно, и аз имам, ама тук нещо ми намирисва на жена без образование, работа, различна от продавачка, ниски доходи, липса на самочувствие, която е решила, че ако й изпилят носа и сложи патешката човка, ще си реши проблемите. И се сърди що миуто казва не... Мила, ако ти е за малко корекция в устните, отиваш, боцват ти една ампула, мъжът ти даже няма да забележи. Ще кажеш, че си ударила устата, или имаш алергия. Ама е друг проблема тук.

Последна редакция: пн, 01 май 2023, 21:34 от Прекрасная Василиса

# 183
Чак ми стана интересно кой е тоя малък град, където жените са със силикон и хиалурон и имат по няколко якета от естествена кожа. Изглежда като че там баровците растат по дърветата, само трябва да идеш да си набереш.

# 184
Сещам се за един близо до гръцката граница.

# 185
Авторката е от Поморие - според профила й.

# 186
Какво общо имат зъбите с имплантите за цици?
Авторката много ми напомня на една позната. И тя започна с операция на носа на около 30. Да, малко големичък, но нищо чак толкова страшно, но да кажем, че имало комплекс момичето. После последваха всякакви процедури по лицето, на които не им знам точното название. Устни, филъри, вежди, мигли и т.н. След раждането на второто дете дойдоха и огромни гръдни импланти. Снимки в социалните мрежи в определени пози, които са меко казано пошли, а под тях коментарите са от сорта "Ще те скъсам". Продължава вече над 10 години. Мъжът й се сърди, сигурно и той е някакъв ненормалник, но я търпи, че децата са още малки.

Казват, че козметичните операции са като наркотик - почнеш ли, нямало спиране. Както и татуировките.

# 187
И аз имам такава позната на позната на позната. Сингъл е, целта е чичко-паричко. Разбира се, представено под благовиден предлог, че търси мъж, който си заслужава, или някакъв подобен алабализъм. Май сама си плаща пластиките. При нея обаче има два кофти фактора - хем е на години, хем стилът ù куца. Направена е, но по модата отпреди 15-20 години, просто ù личи, че е лачена чанта, ама не дизайнерска. Съответно няма особен успех с чичко-паричковците.

# 188
Е като е от Поморие какво, баровците ще се избият за поредната продавачка или сервитьорка с ниско самочувствие, с човка вместо уста, татуирани вежди, изкуствени мигли и екстеншъни, че и с дете на всичко отгоре.
За един път, може би. Ниската самооценка винаги си личи, независимо колко корекции си правиш.

# 189
Моята си има мъж и две деца, но си я влечат корекциите и снимките по гъз и цици в социалните... над 40 е вече, а децата тийнове.

# 190
Моята си има мъж и две деца, но си я влечат корекциите и снимките по гъз и цици в социалните... над 40 е вече, а децата тийнове.
Освен комплекси и липса на самочувствие, както и много свободно време, това говори и за липса на любов от страна на мъжът до нея, по този начин се опитва да му привлече вниманието.
И да, едно е да си оправиш зъбите, друго, да си правиш ринопластика, особено ако нямаш кой знае какъв проблем, че и  пари.
А гащи, с които ти се вижда г*за говорят, поне за мен - търся кой да ме изч...

# 191
май всеки си търси неизживяната младост по различен начин…
Аз си купувам чорапи с картинки, други си слагат джуки и се снимат по монокини в инстаграм Grinning

# 192
  • Mediterraneo
И аз имам две такива познати, във ФБ съм ги блокирала да не ми излизат снимките им, че ми става неудобно да ги гледам. Едната виси във фитнеса, чупи стойки, а пък хич не й личи, че живее по уредите. Другата и тя много спортна го раздава, паласките й по- големи от моите. Иначе- стойки и дупета показват. И двете са семейни, с големи деца( на по 16-18 години).

# 193
  • Далечният изток
Е то това пък гротеска вече, над 40-годишна в такъв вид, ако не е фолк певица... Познавах навремето една жена с огромен силиконов бюст, а тя една фина, слаба. Беше около 50-те, сега е над 60-годишна. Далече ми е, а ми е интересно да я видя. Определено грозно ѝ стоеше такъв бюст, ама тя пък се харесваше.

# 194
Ох, сега видях предната тема на авторката, какви жени привличат нормални мъже към себе си 😂
Русата амбиция 96,, че те тресат комплекси, завист и нямаш за какво друго да мислиш, освен как да те харесват мъжете, и да ти завиждат жените, ама я кажи честно - мъжът си за нормален ли го имаш, при тая всичката чиста любов към него, или не съвсем?
И да ти кажа, ако един мъж няма чувства към теб, ако е изстинал, омръзнало си му, и гледа на теб като на домакиня и майка само, каквито и корекции да си правиш, няма да те заобича отново. По скоро се опитай да си оправите отношенията, вместо да разчиташ на джуки и цици.

Последна редакция: пн, 01 май 2023, 23:08 от Прекрасная Василиса

Общи условия

Активация на акаунт