Клиника Афродита - доволни настоящи и бъдещи майки (6)

• 55 903
  • 732
  •   1
Отговори
# 270
Доктор Станулов иска изследване на 10-ти ден от МЦ, нали все още е така?
Направете го тогава.

# 271
Здравейте! Предстои ми да направя консултация с д-р Станулов и живот и здраве да стартирам инвитро процедура в Афродита. Искам да попитам в клиниката има ли и други лекари (ендокринолог, генетик) с които да може да се направи консултация при нужда?

# 272
Няма. Доктор Станулов насочва към специалист при нужда. Когато забременях, реших за да взимам всички мерки, та хпдих при доц Конова. Всеки преглед завършваше с - оставате на терапията на доктора ви. Така я посетих два пъти и спрях.

# 273
Момичета при стартиране на инвитро по дълъг протоколол разбрах, че се стартира с блок-инжекция. Въпроса ми е след колко време започват да се слагат инжекциите за стимулацията? Веднага или след 10 дена?

# 274
Блокиращите инжекции се започват в края на цикъла (около 19 - 21 ден примерно) и в началото на следващия цикъл се започва с инжекциите за стимулация. Но от кой де ще се започнете с блокиращите и от кой ще започне стимулацията д-ра ще определи спрямо вашия случай.

# 275
  • София
Колко време след блокираща инжекция започва МЦ?

# 276
Здравейте, момичета. Септември трябва да си запиша час за блокираща инжекция, но забравих на кой ден. Някоя от вас по дълъг протокол?

# 277
JakitoСтартира се от 20 ден на предходния цикъл, така че когато ти се пада, след цикъла Август (ако дойде Blush)

# 278
JakitoСтартира се от 20 ден на предходния цикъл, така че когато ти се пада, след цикъла Август (ако дойде Blush)

А новия цикъл пак ли идва на колкото дни ми идва или подранява

# 279
Не съм преминала още през дългия протокол, тепърва ми предстои и на мен, предполагам че цикълът идва както обикновено, не съм срещала някой да споделя за промяна.

# 280
Не съм преминала още през дългия протокол, тепърва ми предстои и на мен, предполагам че цикълът идва както обикновено, не съм срещала някой да споделя за промяна.

Благодаря ви

# 281
След като сложите блокиращите преди цикъл, той си идва навреме.

# 282
Аз Simple Smile. Сега ще го стартираме и много се вълнувам 🥰.

Здравейте, момичета. Септември трябва да си запиша час за блокираща инжекция, но забравих на кой ден. Някоя от вас по дълъг протокол?

# 283
Аз стартирах мин седмица на 21ви ден. Попринцип доктора преценява спрямо цикъла ви, но както и другите са написали между 19-21 ден обикновено. На мен ми каза, че трябва да ми дойде между 7ми и 14ти ден от започването на инжекциите, така че съм в изчакване, но имайки предвид усещанията ми мисля, че ще съвпадне с датата, на която трябва да ми дойде. Успех! 

# 284
На мен ми е обяснено, че ще стартираме с Декапептил от 20ти ден. Той всеки ден ли се поставя или еднократно до настъпване на цикъла?

Общи условия

Активация на акаунт