Клиника Афродита - доволни настоящи и бъдещи майки (6)

• 55 900
  • 732
  •   1
Отговори
# 285
Dilce vita- всеки ден. Успех и късмет!🙏🏻

# 286
Благодаря за отговора!

# 287
На мен ми е обяснено, че ще стартираме с Декапептил от 20ти ден. Той всеки ден ли се поставя или еднократно до настъпване на цикъла?

Всеки Божи ден, без пропуск! Следвайте строго инструкциите на доктора! Не боли, лесно е, не се безпокойте! Целта е да се изключи хипофизата, за може Док да контролира яйчниците!

Всичко ще бъде отлично’

Успех!💪

# 288
Да, разбира се, аз вече имам един къс протокол, свикнах с иглите Blush то не че е за хвалба, но поне нямам проблем с поставянето, каквото трябва ще спазвам, благодаря!

# 289
Здравейте, аз трябва да започна утре с блокиращата инжекция за дългия протокол, но днес вдигнах температура с повръщане - явно някакъв летен грип съм лепнала 🙈😢. Знате ли дали мога да започна с инжекциите, въпреки грипа…? Не искам да притеснявам доктора по време на отпуската му да го питам, а и е уикенд - не мога и в клиниката да звънна… Благодаря!

# 290
Здравейте , момичета .
Клиниката изготвя ли документите за кандидатсвтане по фонда или сами трябва да си ги оправяте ?

# 291
  • София
Изготвят, обаждала съм се, защото ние искаме да продължим с Афродита. Simple Smile Но първо направете консултация с доктор Станулов.

# 292
Изготвят, обаждала съм се, защото ние искаме да продължим с Афродита. Simple Smile Но първо направете консултация с доктор Станулов.

Да, разбира се . Първо с него Simple Smile просто си проверявам нещата да съм подготвена .

# 293

Да, разбира се . Първо с него Simple Smile просто си проверявам нещата да съм подготвена .

Така като гледам повечето от Надежда се местим при Станулов хаха

# 294

Така като гледам повечето от Надежда се местим при Станулов хаха
И аз това забелязах напоследък .. И мен ме бройте 😀

# 295
Да, всичко изготвят те, както е в Надежда и в Щерев

# 296
Здравейте, аз пък не съм от доволните пациенти на доктора. Правихме свеж трансфер по дълъг протокол без да се изследват никакви хормони. Общо взето беше на принципа проба-грешка. Всички момичета, с които се запознах по време на процедурите, имаха отрицателни тестове. И не пиша, за да "оплюя" доктора, той наистина е много отдаден на професията си човек! Пиша, защото суперлативите преобладават и е хубаво да има и друга гледна точка. Общо взето в България искат да усвоят парите от фонда на всяка цена и правят трансфери без изобщо да са тествали нивата на естрадиол и пр.е. Вярвах, че при Станулов ще е по-различно, но уви!
Отделно и на започващите при него ще кажа, че това е доктор, който е работохолик- поел е огромен обем от работа и пациенти и просто няма как са не се почувствате претупани. Първичният преглед е обстоен и дотам. Информация какво, защо и как няма, прилага един и същи протокол при жените без да съобразява фактори като килограми и тн. Ембриологията е друга тема. Уж перфектни, но от световно призната клиника се откриха куп грешки при нас и закрючение за неправилно проведена стимулация.Вероятно нещата ще стоят по различен начин ако докторът не тича като линейка по етажите от процедура в процедура, подхожда с внимание към детайла и не прави свежи трансфери на всяка цена!
Късмет на всички!

Последна редакция: нд, 06 авг 2023, 17:42 от Анонимен

# 297
Може ли малко повече информация какви са били пропуските при вас? Има ли конкретно състояние с което не са се съобразили и какви са били грешките? Благодаря

# 298
Здравейте, писах ви лично съобщение.

quote author=Dolce_Vita123 link=topic=1548958.msg46787601#msg46787601 date=1691333386]
Може ли малко повече информация какви са били пропуските при вас? Има ли конкретно състояние с което не са се съобразили и какви са били грешките? Благодаря
[/quote]

# 299
  • София
В Надежда ми пропуснаха уреаплазма. Disappointed Relieved

Общи условия

Активация на акаунт