Клиника Афродита - доволни настоящи и бъдещи майки (6)

• 55 824
  • 732
  •   1
Отговори
# 495
Бактериите са потенциална причина за загуба на бременност или преждевременно раждане, задължително е да бъдат излекувани.

Забравих да питам док Станулов онзи ден за Ешерихия коли. То нямам и документ .

# 496
  • На изток от Ада
Да то и антибиограма имаше в Сънево но уж щях док от Надежда да питам . А сега не мога да вляза в Сънево нямам регистрация.

# 497
Nasito,  ти какво реши? Ин витрото отпада о ще пробвате естествено ли?

# 498
ТСХ е високичко и трябва да падне под 2. Не знам при теб дали е след стимулация. Не си правила обременяване с глюкоза, а пък е важно да се види инсулина на 60 и 120 как е на гладно. И все пак ХОМА е окей.
Консултация с ендокринолог според мен най-добре.

Да, след стимулация е тсх . Юли имах стимулация и беше се вдигнало до 3,5

Belive- не е проблемът само ТСХ, ФТ4 и ФТ3 са ти ниски- това е хипофункция. Като човек от 12 години с такава, ще си позволя са коментирам, че е нужно да посетиш ендокринолог и то добър. ТСХ е хормон на хипофизата, когато нивото на Т3 или Т4 е твърде ниско, хипофизата ще стимулира производството на TSH, за да може да се увеличи отделянето на тези хормони от ЩЗ.
Глюкозата също е висока, но може да е нещо инцидентно, но обикновено са навързани като скачени съдове.
Dolce- отговорили са ти, след пункция полежах малко и бързах да си ходя, обадих се на регистратура и веднага минах да ме погледне Станулов.
Анонимен - Разбирам, че е помогнал доктора, обаче такова Обожествяване е излишно, особено в тази тема. Все едно аз да почна и да коментирам колко невероятен е доктор Вецев, а има и недоволни- някак не върви, нали? Излагате си фактите, давате мнение, който иска да ходи да чете в темата му. Аз вчера го направих, любопитно ми беше. Нека да се ограничим до фактологията без излишни цветове. Не мога да помогна за другото изследване, да си приемала някакви лекарства,  които подтискат имун. система? Понякога има коментар към изследването.
Насито- обади се в Синево и поискай изследванията, случвало ми се с друга лаболатория и съм ги получавала.

# 499
Lemon Blossom, благодаря за коментара.
Просто изказах мнение, както го направиха момичетата преди това.
Всеки има право на такова.

Относно изследването, има коментар, да, той е, в общи линии, че всичко е ок, за този показател пише само "леко занижени стойности".Не виждам нещо обезпокоително, но аз и не разбирам толкова от подобни изследвания.
Не взимам нищо подтискащо имунитета иначе.

# 500
  • На изток от Ада
Nasito,  ти какво реши? Ин витрото отпада о ще пробвате естествено ли?
Да , но за сега не ми се пробва.
Инвитро само ако правим генетични изследвания и не са ок. И евентуално Пид

# 501
nasito8988 опасна е, да.Аз страдам от хроничен цистит и точно тази бактерия.Неотдавна едно момиче ми разказва как именно ешерихията е пробила мехурчетата на още неродените и деца и е трябвало да направи аборт.
Има много антибиотици, които могат да се приемат за нея по време на бременност, но не е ок да се забременява, ако не е изчистена.

Jakito999999 именно заради това и аз си задавам въпросът защо пациентки на Афродита си позволяват да плюят по друг лекар, който дори не се занимава с дейността на доктор Станулов?
Понеже виждам, че ти е важно- да, пациентка съм от скоро на клиниката, а мнението ми не е пльокнато ей така в чужда тема, отговор е на друго такова...

Попитах и въпрос, който е свързан с процедурите.

Калчев се занимаваше с инвитро преди и моите впечатления са от тогава. Името му се спомена и съвсем повърхностно се споделиха 1-2 мнения. Плюене никъде не видях, но възхваляващия го ферман не е съвсем на място тук.

# 502
Да, разбрах, че хората имат различно мнение, но явно на тях не им се понрави, че аз също имам такова.
Ако онзи ми коментар е бил излишен, тези в момента са тотален спам.Но, благодаря отново за мнението.

# 503
  • София
А защо анонимно?

# 504
И защо в тази тема?

# 505
В момента съм на стимулация по дълъг протокол, вчера (4ти ден от стимулацията) пуснахме Естрадиол, сега виждам че резултата в 303 pmol/l (реф. 114 - 332), знам че е началото, но не трябва ли да е повече? При предния ми опит в друга клиника за първи път пуснахме на 7ми ден от стимулацията и бях по къс протокол, нямам база за сравнение. Някой има ли опит с дългия протокол и очакваните стойности при него?

# 506

Защото има хора, които следят публикациите ми, още преди бях обяснила, че не желая "цяло село" да знае, че се опитваме да имаме дете Simple Smile
Надежда, ако искаш лично, ще ти напиша съобщение, не ме притеснява това.

Dolce_Vitа123, толкова ми беше на мен и на къс протокол, но аз правя по-малко фоликули.Ти с какво АМХ си?

# 507
  • София
Не, разбирам всъщност. Simple Smile

# 508
Лежиш около час ,доктора идва казва колко яйцеклетки са извадени ,после идва сестрата маха абоката и се обличаш-минаваш през ембриолога да ти обясни горе-долу какво е положението ,след това минаваш през кабинета за преглед и терапия след пункция и евентуално подготовка за свеж трансфер !Това беше последно преди седмица ,първия опит нямаше среща с ембриолога и това ми беше новото!
Момичета, как се счуват нещата в Адродита след пункция? Лежиш известно време, обличаш се, тръгваш си и чакаш обаждане или отиваш на консултация с лекар/ембриолог, който обяснява какво и как ще се случва?
Моля тези които са преминали вече да споделят, благодаря.

# 509
Здравейте,момичета! Аз съм с ендометриоза и 3 неуспешни опита инвитро. Последният завърши с биохимична. Преди няколко дни  д-р Станулов ме посъветва да направим офис хистероскопия преди следващия опит. Насочи ме към д-р Вецев. Може ли,ако има някоя от вас,която е била скоро при него по този повод,да ми пише на лично-искам да попитам някои неща. Благодаря предварително и успех на всички 😊

Общи условия

Активация на акаунт