Клиника Афродита - доволни настоящи и бъдещи майки (6)

• 55 834
  • 732
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Кой е този ендокринолог? Възелче?

Много трябва да се внимава и с ендокринолозите. Моят скорошен опит беше пак тъп късмет - отидох при един скоро и пренебрегна високото ми ТСХ, а обърна внимание на леката ми ИР, че даже ми изписа терапия. Grinning Спрях я, няма нужда от нея, хранителен режим е достатъчен, но се наложи да направя консултация с друг ендокринолог, само и само да ми се изпише лекарство и се завъртях в омагьосан кръг.
Но вече си имам терапия и след месец контрола при доктор Начев, така че според мен потърсете още едно мнение.

За мен спокойствието цена няма.

Последна редакция: пн, 28 авг 2023, 20:18 от NadezhdaML

# 481
Аз днес пуснах за щитовидната и ИР , какво мислите ?

# 482
  • София
ТСХ е високичко и трябва да падне под 2. Не знам при теб дали е след стимулация. Не си правила обременяване с глюкоза, а пък е важно да се види инсулина на 60 и 120 как е на гладно. И все пак ХОМА е окей.
Консултация с ендокринолог според мен най-добре.

# 483
ТСХ е високичко и трябва да падне под 2. Не знам при теб дали е след стимулация. Не си правила обременяване с глюкоза, а пък е важно да се види инсулина на 60 и 120 как е на гладно. И все пак ХОМА е окей.
Консултация с ендокринолог според мен най-добре.

Да, след стимулация е тсх . Юли имах стимулация и беше се вдигнало до 3,5

# 484
Предполагам, че просто нямат анестезиолог в клиника Калчев. На мен ми направиха хистероскопията в СофияМед с пълна упойка… а за това си трябва специалист.
Извинявам се, но направо ме втрещихте с тези филми на ужасите за хистероскопии без упойки?! Това 19-ти век ли е, че жената трябва да се мъчи по този начин?

Последна редакция: вт, 29 авг 2023, 09:36 от yanamm

# 485
Здравейте! Споделете, моля какво изписва Станулов при трансфер. Благодаря!

# 486
Момичета, как се счуват нещата в Адродита след пункция? Лежиш известно време, обличаш се, тръгваш си и чакаш обаждане или отиваш на консултация с лекар/ембриолог, който обяснява какво и как ще се случва?
Моля тези които са преминали вече да споделят, благодаря.

# 487
Момичета, как се счуват нещата в Адродита след пункция? Лежиш известно време, обличаш се, тръгваш си и чакаш обаждане или отиваш на консултация с лекар/ембриолог, който обяснява какво и как ще се случва?
Моля тези които са преминали вече да споделят, благодаря.

Лежиш, после отиваш доктора да те прегледа доколкото знам, за да види дали всичко е наред след пункцията

# 488
След пункция се лежи около час и докато лежиш докторът идва да каже колко яйцеклетки са извадени. Като те поотпусне упойката, се обличаш и отиваш да чакаш пред кабинета на доктора - той ще те прегледа и ще каже дали ще има евентуално свеж трансфер или не. На другия ден някой от ембриолозите ти се обажда по телефона за да каже колко яйцеклетки са се оплодили.

# 489
Аз не споделям мнението Ви за Калчев.
Той е страхотен лекар.И не е вярно, че има колкото недоволни, толкова и доволни.
В пъти са повече доволните.
Този човек има златни ръце и повечето му колеги не го харесват именно заради това.
В клиниката му няма анестезиолог и за това прави всичко без упойка.Ако има възможност за това, е за предпочитане и за нас.Упойките нямат добър ефект върху организма ни, но понеже не е нагледен, на момента, ги предпочитаме.
Само и единствено при него цветната ми снимка беше почти безболезнена.При предишни такива повръщах от болка, за това влезнах буквало с треперещи крака при него за процедурата.Ами, болка имаше съвсееееем лека и отмина, докато изляза от кабинета.
Доктор Калчев е изключително внимателен, човечен, не е алчен за пари и подхожда към всяка пациентка индивидуално и с разбиране.
Мнението ми за него е изградено не след един преглед, а на база 8 години следене!
Имам и лапароскопия при него.Няма човек, на който повече да се доверя.

Естествено, за толкова години, толкова пациенти, толкова процедури, може да се случи и нещо непредвидено, но като цяло мога твърдо да заявя, че той е голям Човек и професионалист.

И за да съм по темата все пак- някой изследвал ли е ей тази чудесия:

Малко са ми под норма и се чудя какво значи това.Имунологът ми ще е на линия чак на 18.09.2023г.

# 490
  • На изток от Ада
Момичета Ешерихия коли опасна ли е?
Имах я една бременност ,лекувах .
Но сега пак я имам. Видях случайно пусках изследвания в Synevo и бам стари изследвания от Надежда сверих датата ... Разбира се в надежда никой не ми каза .

# 491
Аз не споделям мнението Ви за Калчев.
Той е страхотен лекар.И не е вярно, че има колкото недоволни, толкова и доволни.
В пъти са повече доволните.
Този човек има златни ръце и повечето му колеги не го харесват именно заради това.
В клиниката му няма анестезиолог и за това прави всичко без упойка.Ако има възможност за това, е за предпочитане и за нас.Упойките нямат добър ефект върху организма ни, но понеже не е нагледен, на момента, ги предпочитаме.
Само и единствено при него цветната ми снимка беше почти безболезнена.При предишни такива повръщах от болка, за това влезнах буквало с треперещи крака при него за процедурата.Ами, болка имаше съвсееееем лека и отмина, докато изляза от кабинета.
Доктор Калчев е изключително внимателен, човечен, не е алчен за пари и подхожда към всяка пациентка индивидуално и с разбиране.
Мнението ми за него е изградено не след един преглед, а на база 8 години следене!
Имам и лапароскопия при него.Няма човек, на който повече да се доверя.

Естествено, за толкова години, толкова пациенти, толкова процедури, може да се случи и нещо непредвидено, но като цяло мога твърдо да заявя, че той е голям Човек и професионалист.

И за да съм по темата все пак- някой изследвал ли е ей тази чудесия:

Малко са ми под норма и се чудя какво значи това.Имунологът ми ще е на линия чак на 18.09.2023г.

Темата е за пациенти на доктор Станулов и клиника Афродита. Ако не сте от тях не мисля, че мястото ви е тук да хвалите друг доктор.

# 492
nasito8988 опасна е, да.Аз страдам от хроничен цистит и точно тази бактерия.Неотдавна едно момиче ми разказва как именно ешерихията е пробила мехурчетата на още неродените и деца и е трябвало да направи аборт.
Има много антибиотици, които могат да се приемат за нея по време на бременност, но не е ок да се забременява, ако не е изчистена.

Jakito999999 именно заради това и аз си задавам въпросът защо пациентки на Афродита си позволяват да плюят по друг лекар, който дори не се занимава с дейността на доктор Станулов?
Понеже виждам, че ти е важно- да, пациентка съм от скоро на клиниката, а мнението ми не е пльокнато ей така в чужда тема, отговор е на друго такова...

Попитах и въпрос, който е свързан с процедурите.

# 493
  • На изток от Ада
Забравих да питам док Станулов онзи ден за Ешерихия коли. То нямам и документ .

# 494
Забравих да питам док Станулов онзи ден за Ешерихия коли. То нямам и документ .

Със сигурност, ако се изолира, трябва да се излекува, преди да се почне каквото и да е.

Общи условия

Активация на акаунт