Клиника Афродита - доволни настоящи и бъдещи майки (6)

• 55 956
  • 732
  •   1
Отговори
# 225
Ще ви даде инжекции декапетил, които ще започнете да си поставяте в определен момент и точно като се върне от отпуска ще си продължите с още малко инжекции. Аз бях точно като вас почнахме преди отпуската му бях на преглед. Пожелавам ви успех и късмет❤🍀🍀🍀

# 226
Ще ви даде инжекции декапетил, които ще започнете да си поставяте в определен момент и точно като се върне от отпуска ще си продължите с още малко инжекции. Аз бях точно като вас почнахме преди отпуската му бях на преглед. Пожелавам ви успех и късмет❤🍀🍀🍀

А за дългия протокол като ми дойде предходния месец му звъня нали?

# 227
Да. Нещо такова беше.

# 228
Здравейте,бях на дълъг протокол при д-р Станулов.С дме ръце препоръчвам.Прекрасен специалист и човек.Винаги ми е връщал отговор на въпросите по всяко време.Имам успешно ин витро от първия път,вече съм в трети месец и продължава да бъде заинтересован,въпреки че друг лекар следи бременността.Целия екип на Афродита е много мил и отзивчив,което в такава деликатна ситуация е много важно.Живот и здраве правя ли процедура за второ детенце пак ще отида там.Винаги ще им бъда благодарна за отношението и човечността.Големия брой на успеваемост от първия път на процеурите говори също много.

# 229
  • На изток от Ада
Генетика  Надежда предложи изследвания за 2300 лв на човек,  кариотип имаме ...
И вече пид или донорство.  Като Генетика , не приема изследванията на абротивен материал в Генетика,  пълен пакен , здрав ембрион.
Та чакаме часа за Станулов

# 230
  • София
Е как донорство? Стига. То първо не е изяснена причината за загубите, май по спомен така беше?

Пак не ми е ясно, защо се избира дълъг протокол?
ПС. на втори ден от МЦ като започвах стимулация в Надежда, Е2 ми беше 70. Каза, че е леко високо поради може би останал фоликул (нямаше), но не е проблем. Колко трябва да е 2ри ден от МЦ, че се зачудих?

# 231
  • На изток от Ада
5 спонтанни аборта с хроничен ендометрит и аденомиоза.  Като абортите уж са от хроничния ендометрит?

Последна редакция: вт, 11 юли 2023, 17:53 от nasito8988

# 232
Е как донорство? Стига. То първо не е изяснена причината за загубите, май по спомен така беше?

Пак не ми е ясно, защо се избира дълъг протокол?
ПС. на втори ден от МЦ като започвах стимулация в Надежда, Е2 ми беше 70. Каза, че е леко високо поради може би останал фоликул (нямаше), но не е проблем. Колко трябва да е 2ри ден от МЦ, че се зачудих?

Попринцип дългия протокол е по добър от късия, защото фоликулите растат в един размер, доката при късия някой може да са 18 мм други 20,21 и т.н. Така при мен 5 яйцеклетки отидоха на кино, едни презряли, други незряли

# 233
  • София
Няма по-добър протокол, лекарят избира спрямо жената. Нормално е да има незрели яйцеклетки и аз имах въпреки това не съм за дълъг протокол. Цели 12 бяха зрели, така че се считат за достатъчни.

# 234
Съгласна съм с Nyia за протоколите. Поне в Афродита докторът ги сменя. В предната ми клиника си знаеха само един и това е. Доктор Станулов търси разковничето.

# 235
Момичета, знаете ли дали само доктор Станулов ще почива 1-15 август или всички от клиниката? По-скоро ме интересува дали ще има дежурни ембриолози в първите дни на август?

# 236
Здравейте 🙂 бяхме на коментар след неуспешния траснфер. На въпроса дали ще има ембриолози по време на отпуската- да. Днес говореха сестрите по този въпрос. За пореден път останах очарована от подхода на лекаря. Отдели почти час време ,обяснения,назначи изследвания,които не са правени.Кариотип на мъжа ,на мен имунологични и хистероскопия . Даде ми 4 варианта за избор на лекар,кой бихте препоръчали вие ,за да не чакам твърде дълго за час ? Каза ми да пия Фемостон ,за да ми идва редовно,но не помня,не знам дали коментирахме изобщо,той без прекъсване ли се приема ? Има ли момиче тук , което да ги пие ?

Последна редакция: чт, 13 юли 2023, 19:34 от ПростоАз1

# 237
Простоаз1, на мен Дойчиновски от Вита ми прави хистероскопия и ми проведе раждането по-късно, препоръчвам. Гледам в супердок, че има час за преглед за 28.07.

# 238
ПростоАз1, Моята хистероскопия я извърши доктор Вецев, той следи и бременността ми, надявам се, живот и здраве, при него и да родя. Насреща съм, ако имате допълнителни въпроси.

# 239
ПростоАз1, Моята хистероскопия я извърши доктор Вецев, той следи и бременността ми, надявам се, живот и здраве, при него и да родя. Насреща съм, ако имате допълнителни въпроси.

+ 1 за всичко изброено и за доктор Вецев!

Общи условия

Активация на акаунт