Пътуване до Истанбул съвети?

• 142 229
  • 588
  •   1
Отговори
# 165
И аз да се запиша в темата Grinning Признавам, Ориентът не ми е сред най-изпепеляващите страсти, но пък е различна култура, ерго буди интересът ми.

А и Истанбул е толкова изкусително близо, че е грехота да не го види човек Simple Smile

# 166
А и Истанбул е толкова изкусително близо, че е грехота да не го види човек

Наистина е така.
Надявам се скоро да се върна отново там, че вече станаха доста години от предишното посещение.
Ще се радвам ако някой, който го е посетил наскоро покаже снимки. Да се порадваме на прелестния Истанбул. Като се замисля колко хубав е през есента ми се иска да тръгна веднага  Mr. Green

# 167
Ами, то в тази тема, май доста снимки са давани - по- напред в страниците.

# 168
pina - наистина са давани преди време снимки, аз следя темата от преди. Просто би ми било приятно да разгледам и други.  Blush

А твоята аватар отново е супер, също като онзи прекрасен снежен Истанбул.

# 169
А, аз помислих, че не си ги видяла... - ок. По- нови няма...  Blush
Из нета има прекрасни снимки, аз току си ровя и си гледам, но на живо ми се гледа на мен, на живооо...
Аватара - Еминьоню, разбира се, поглед към Каракьой и в далечината кула Галата. Представям си го да е края на октомври, хладно но все още меко време. Скитам се и си блея - еееххххх...

# 170
# 171
Благодаря ти, Суха Мащерка, хубави снимки!  Hug Дай още, ако има... Ох, не мога сега да ходя в Истанбул, не ме подкокоросвайте, моля!  Crossing Arms

# 172
Аз съм се настроила за посещение през декември.. Дано не ми мине котка път... Там се чувствам някак си все една съм в царството на приказките.... txtloves

# 173
Суха Мащерка, благодаря, че сподели тези прекрасни снимки.   bouquet
Когато се върна в Истанбул бих искала да мога да снимам като теб. Толкова красота и цвят си уловила с фотообектива си.

steffi_k - стискам ти палци, дано наистина се сбъдне желанието ти и да изживееш своята зимна приказка.

# 174
Суха Мащерка, ако не е тайна, с какъв апарат сте снимали? Много са хубави снимките.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=288718 - малко и от нашите снимки.

# 175
Благодаря.
Фотоапаратът си го взех точно преди да тръгна за Истанбул, но го избирах 8 месеца  Mr. Green

Olympus mju 1020
Радвам се, че ви харесват снимките. Тепърва се уча още  Flutter
Един обект го снимах с 5-6 различни настройки  Crazy Crossing Arms докато се разбера кое как и кое е най-подходящо  bowuu

# 176
Вени, много хубави снимки!
Ралфиета, много ти благодаря за пожеланието! И аз силно се надявам да отида!

# 177
Вени, много хубави снимки!
Благодаря!
И все хубави спомени ще останат...

# 178
Влюбена съм в града -ето нашите снимки, ако не съм ги пускала  Grinning
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=290134

# 179
Леллеее Игуанка, невероятни са! Иде ми веднага да тръгна!

Общи условия

Активация на акаунт