С какво ви дразнят съпругите.

• 9 638
  • 210
  •   1
Отговори
# 165
аз мога да обясня , защо искам нови дрехи
Защото ми омръзват
Обичам разнообразието и на 2-3 години подменям неща, които са ми писнали
В къщи не е препълнено, защото имам правило 1 влиза 1 излиза,тоест се подарява, продава или изхвърля
Така си живея и съм щастлива, парите си ги изкарвам и си ги харча

# 166
Аз мисля, че на Слашито жената прекалява с тия дрехи. На нищо не прилича това.
Набарах му цаката. Ще се дразня на другите на жените, да не нервирам мойта.
Моята жена има двайсет трийсет сутиена. Още ще и купя.

# 167
Не ме дразнят самите дрехи или там квото се купува, а начинът на процедиране - покупки правени заради самата покупка. Имам го такъв във семейството и не е никак приятна гледка, особено като се прави с пари изкарани от друг. Тръпката е от самата покупка, след два дни въпросната скъпа играчка отива на камарата и почва да се мисли за следващото. Е тва нещо не бих го приел и позволил в моето семейство.

# 168
Не ме дразнят самите дрехи или там квото се купува, а начинът на процедиране - покупки правени заради самата покупка. Имам го такъв във семейството и не е никак приятна гледка, особено като се прави с пари изкарани от друг. Тръпката е от самата покупка, след два дни въпросната скъпа играчка отива на камарата и почва да се мисли за следващото. Е тва нещо не бих го приел и позволил в моето семейство.

според мен това си е малко пристрастяване, като алкохолизма

Аз се хващам, че като не съм на кеф търся да си купя нещо и трябва да се възпирам
Даже се усеща като една тревога, търсиш нещо, което искаш и като си купиш се успокояваш

# 169
Друг е въпроса, че за доста жени излизането на бар не е заради самия бар, а за да си покажат дрешките на показ. На кого ги показват, не е ясно, ама...

Как да не е ясно? На другите жени ги показват, рожбе, на другите жени. На вас мъжете не ви пука, а и не правите разлика, за вас жените са най-хубави голи, но останалите жени се оглеждат, забелязват, коментират... Образуват комплекси. Недобре облечената жена е срам за мъжа си. Явно толкова му е капацитетът...
И като се има предвид, че и за мода явно не си чувал, защо изобщо си мъчиш мозъчето с решението на толкова „трудни“ загадки, не мога да разбера. Гледай си там въдиците и кукичките и не ги мисли жените. Simple Smile

# 170
според мен това си е малко пристрастяване, като алкохолизма

Аз се хващам, че като не съм на кеф търся да си купя нещо и трябва да се възпирам
Даже се усеща като една тревога, търсиш нещо, което искаш и като си купиш се успокояваш
Браво, благодаря, че го казваш!

Според мен точно тук е ключа от палатката - психологията, която се крие зад подсъзнателните решения, които взимаме дали, кога и какво да пазаруваме.

Неслучайно има дебели книги изписани по тая тема, и неслучайно в големите онлайн магазини (Амазон, иБей, ...) всяка картинка, всеки бутон и всеки клик е внимателно поставен с цел да влияе максимално на човек да купува още и още. Както впрочем и разположението на рафтовете в големите магазини, също е резултат на дългогодишен рисърч.

И затова когато стане дума питам познати и приятели, които имат подобен род... "особености на поведението", защо го правят. За съжаление почти всички не си дават сметка за подсъзнателните процеси, които текат в главата им, и обикновено отговора се свежда до "щот тъй ми е кеф". Да де, ама въпроса е именно защо тъй ти е кеф. И защо не ти е кеф от нещо друго, а точно от пазаруване.

И наистина този феномен на "шопинга като антидепресант" се проявява главно при жени, и не мога да си обясня защо. За съжаление и повечето жени също не могат да си обяснят, но не се и опитват.

# 171
Гадно е, нали? Скъп антидепресант...
А можеше просто да си успокояват нервите със секс с чужди мъже – не само безплатно, ами и нещо вкъщи можеше да внесат – цветя там, подаръци...
Оппа-а-а... А вие сигурни ли сте, че всичките тези дрехи и обувки са купени все с ваши пари?

# 172
И мъжът като почне да се разтоварва с чужда жена и да изнася по нещо от вкъщи, чудно семейство ще бъде, а да и баланс на внос/ износ ще има

# 173
Дразня го с това, че в спалнята ни има “Столът” и там трупам. Когато дрехите започнат да се стоварват, той ги подрежда.
Дразня го, че когато започне да хърка, а аз започвам да дърпам възглавницата му, за да престане. Дразня го, защото ползвам 101 пасти за зъби, отделно от неговата. Дразнят го стоте стакана с маски и балсами в банята (но аз ги ползвам!).
Дразни се, че никога не обръщам магнитчето на миялната и той винаги се чуди дали съдовете в нея са чисти или мръсни. Дразни се, че мразя слабо кафе и когато го приготвям и за двама ни е прекалено силно за него. Дразни се, че съм много разсеяна и често забравям и елементарни неща.
Дразни се, че спя независимо от сезона на отворен прозорец, а климатичната инсталация работи постоянно, а той спи откъм прозореца и му духа 😁.
Дразни се, че никога не навивам кабела на прахосмучката, щом съм я ползвала.
Дразни се, когато е местил нещата ми, а аз ги търся и се ядосвам (според него това е помощ към мен, която аз не оценявам).
Може би още много мога да изброявам 😆.

# 174
Ооо с толкова дразнения не бих оцеляла.

# 175
Гадно е, нали? Скъп антидепресант...
Що да е гадно? Гадно започва да става, когато ти бърка в ежедневието, например в подредбата на гардероба. Но дори да не ти бърка, пак е просто не разбираемо.

Как да не е ясно? На другите жени ги показват, рожбе, на другите жени. На вас мъжете не ви пука, а и не правите разлика, за вас жените са най-хубави голи, но останалите жени се оглеждат, забелязват, коментират... Образуват комплекси.
Тъй, тъй, всичко е напълно вярно.
Основният въпрос остава отворен - ЗАЩО е така? Simple Smile
Защо жените "оглеждат, забелязват, коментират, и образуват комплекси"? Защо просто не ползват бара по предназначение, което е да отидеш да пиеш, да се пробваш да говориш с приятели (повече или по-малко успешно), да поденсиш малко, евентуално да забиеш нещо по трасето, и (най-вече) да изхарчиш една торба пари със спорен ефект. Защо ти е да гледаш и коментираш други?

Недобре облечената жена е срам за мъжа си. Явно толкова му е капацитетът...
Ако това е мнение на жената (че е срам за мъжа си, ако не е "добре облечена", каквото и да значи това), тогава нейния капацитет е толкова. Може и неговия, ама то тя си го е избрала, така че пак до нейния опира.

И като се има предвид, че и за мода явно не си чувал, защо изобщо си мъчиш мозъчето с решението на толкова „трудни“ загадки, не мога да разбера.
Чувал съм за мода, ама само толкова - чувал. Не я ползвам.
А защо се "мъча" - защото винаги е добре човек да се опитва да разбере неща, които не разбира. Всъщност, за да дали ги разбира или не, трябва поне веднъж изобщо да се е опитал да ги разбере.

# 176
Малеее тука бирата няма да помогне, ще трябва нещо твърдо

# 177
Праелно, Пчеличке, отваряй джина, вади въдицата, пускай мача, и енджой.

# 178
На жените дрехите са като на някои мъже колите. Важното е да впечатлим другите. Гъзарията иска жертви. Може да си купиш кола 500 коня, за жената ще е " новaта черна кола".
На жените "капризите" се забелязват щото са много като бройка. На мъжете може да е един каприз, но да струва колкото целия магазин от който жената си е купила поредния "парцал".

Последна редакция: чт, 11 май 2023, 02:44 от Абуто

# 179
И мъжът като почне да се разтоварва с чужда жена и да изнася по нещо от вкъщи, чудно семейство ще бъде, а да и баланс на внос/ износ ще има

Да де. Там е голямата разлика – мъжът изнася, жената внася. Кой вариант е по-добър за децата в частност и за семейството като цяло, м?
Жената и когато кръшка, пак мисли за децата си.

Общи условия

Активация на акаунт