🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 8 (30.04 - 07.05) 🌴

• 22 810
  • 495
  •   1
Отговори
# 90
Охх рекламите тази вечер бяха по-интересни от съвета.. едни и същи неща гледаме, после ги дъвчат 30 минути.. после музичка с мучене.. и Ваня не знае какво да каже вече.. трябва малко по-бързичко да гласуват ! Това вече е мъчение .

# 91
  • София
Може ли с две думи да споделите какво каза Ваня, че в момента нямам възможност да гледам. Само ви чета ...
"Поздравления на синята коалиция, нямам забележки към вашата игра, но като фен на предаването, не като водещ, съм разочарован от всички останали. Казах ви, че се борите за 10то, 9то, 8мо място и пр., продължавате да говорите за достойна игра, но не сте вникнали в смисъла на играта." Долу-горе това каза.

# 92
Монтажът определено не е добър, стратегическата част почти не присъства.

Ваня напразно се хаби. Тия там са неспасяеми!

Мара гласувала стратегически, ти да видиш! Голяма стратегия, девето място.

Според мен няма нищо за монтиране.
Колкото и да е лош монтажът, няма как да подмени гласуващите един срещу друг Татяна и Иван, което е върхът на айсберга от тъпотия в този сезон.

# 93
  • София
Евала на Ваня, той единствен от присъстващите знае какво е Сървайвър… тъжна история.
Каза това, което мислим всички ние- като фен на сървайвър е разочарован.
Тино очаквал разговор преди да го номинират, този младеж къде си мисли, че
Се намира???

# 94
  • Другата България
Скрит текст:
Монтажът определено не е добър, стратегическата част почти не присъства.

Ваня напразно се хаби. Тия там са неспасяеми!

Мара гласувала стратегически, ти да видиш! Голяма стратегия, девето място.

Според мен няма нищо за монтиране.
Колкото и да е лош монтажът, няма как да подмени гласуващите един срещу друг Татяна и Иван, което е върхът на айсберга от тъпотия в този сезон.
Аз имам много кандидати за приза кой е по-по-най , но фаворитът ми е ШЕСТОТО МЯСТО. Току що и ПаФкЪ съобщи тържествено: “Тино, ти си истинския ШЕСТИ воИн“. Машалла!

# 95
Иван и Благо ще играят срещу Тино в тандем. Очевидно играта го позволява - съюз за отпадането на третия.

Edit! Не било така! Иван играе срещу себе си, играе за Благо.

Последна редакция: пн, 01 май 2023, 22:52 от Гарганела

# 96
Цецо също спомена, че не иска да гласува за Тино.
Петорката така се е бетонирала, че накрая като има само финалисти от нея, кой ще гласува за тях? То хубаво да стигнеш финал, но нали някой трябва да гласува за теб.

# 97
Залагам, че Тино ще се спаси . Той е добър на такъв тип игри с баланс.

# 98
Тино обвинява Иван и Татяна, че не дошли при него. Ами той що не отиде при тях?

# 99
Петорката така се е бетонирала, че накрая като има само финалисти от нея, кой ще гласува за тях? То хубаво да стигнеш финал, но нали някой трябва да гласува за теб.

На Павел му е светнала ламБата, че идва един положителен вот, който е по-важен от всички отрицателни. Неслучайно днес не искаше да гласува за Тино. Плете кошницата, за да изпъкне с милиметри пред останалите си коалиционни партньори.

# 100
  • Другата България
И Тино ме разочарова. Не знае къде се намира, синхрон и социум търси..... трудно се издържа с такива хора, гледането визирам.

На Павел му е светнала ламБата, че идва един положителен вот, който е по-важен от всички отрицателни. Неслучайно днес не искаше да гласува за Тино. Плете кошницата, за да изпъкне с милиметри пред останалите си коалиционни партньори.
И като се върне Джизо Колизеума от острова на отшелника, и журито е негово, и напъните на ПафкЪ и Цецко се оттичат в канала.

# 101
  • София
Тино обвинява Иван и Татяна, че не дошли при него. Ами той що не отиде при тях?
И още по-лошо, защо не елиминира Едис, когато продукцията му подари тази възможност миналата седмица? Не ми е жал за участниците на Острова на отшелника, всеки един от тях си е заслужил изгонването.

# 102
Павел отдавна си плете кошницата за момента на положителния вот. Винаги е в сянка, с всички се разбира.

# 103
Браво Тино,за теб бях!

# 104
  • София
Павел отдавна си плете кошницата за момента на положителния вот. Винаги е в сянка, с всички се разбира.
Ами разбрал е какво трябва да прави в "Сървайвър".

Общи условия

Активация на акаунт