🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 8 (30.04 - 07.05) 🌴

• 23 505
  • 495
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Неее, кой по-напред писа да влиза Наталия Симеонова с Море от любов? Тия сериозни ли са, ЖДНБ, голям смях! Ваня и Едиc имаха красноречиви физиономии…

# 121
# 122
И кой от журито (освен Георги и Иван) според вас оценява играта на Благой?

Гошо, Ваньо, а скоро - Хаус Клийнинг и Гемологът.

# 123
  • Другата България
Иван знае ли какво рискува, след като предлага брак пред Благой?
Джизо познава ли Тони? За една приятелка питам.....
Не мога да съм категорична дали Ванко падна нарочно или не, по-скоро да. Всъщност, все ми е тая. Аз съм заложила на Джизо Колизеума за краен победител вече.
И кой от журито (освен Георги и Иван) според вас оценява играта на Благой? Тези, хора, които в момента напада, също ще се озоват там, само двама няма да могат да гласуват.
За Благой ще гласуват за момента почти всички в журито, за Стефан се колебая. Иван също. Светльо също. ТанчИ също. Достатъчни са му. Нищо чудно и Мара да го направи.

# 124
  • София
Странно! Благо никога не е чувал за продадени мачове...
И не за друго, а защото са спортисти! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 125
  • София
Ако достигналият до финал син играч е добър, то Татяна или Светослав би трябвало да са един от тримата финалисти.

# 126
В този сезон няма нито един дето да заслужава да спечели Survivor - всичките са срам за формата.

# 127
Каква беше тази нагласена история с Иван? Grinning Ужас.
Неее, кой по-напред писа да влиза Наталия Симеонова с Море от любов? Тия сериозни ли са, ЖДНБ, голям смях! Ваня и Едиc имаха красноречиви физиономии…
Аз бях, май започвам да имам ясновидски заложби....

# 128
Ако достигналият до финал син играч е добър, то Татяна или Светослав би трябвало да са един от тримата финалисти.

Надценяваш Синята петорка. Те вярно, че на моменти изглеждат гениални на общия фон, но то е заради същия този фон. Първо мислят как да разпределят 6, 7, 8 и 9 място, после Едис ще реши на коя от двете двойки да е трето колело.

Време е вече да приемем, че в този сезон стратегиите описват идеална права линия. Единствената интрига е кой ще издрапа от Острова на черното тото…пардон, отшелника.

# 129
  • София
Според мен Едис отдавна се е бетонирал в двойката на Павел и Геновева, като и близък и с двамата, няма да му е труден изборът. Но за разлика от Павел и Цветелин, Едис се старае да поддържа добри отношения с Татяна и целенасочено не я обяви за слаб играч, когато беше попитан.

# 130
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ох, ще почина! Не мога да повярвам какво точно гледам, това е някаква пълна трагедия в три действия, обаче със силно комедийни елементи. Ванката зверски го заболяваше гърбът винаги точно на предпоследната и последната плочка, затова предпочете да направи предложение за брак не по телевизията, а през телевизора.Rolling Eyes А всъщност очевидно се стресна, че ако Благо си тръгне, той пак ще е в небрано лозе и отново няма да знае какво да прави, какво да мисли и как да играе занапред.
Татяна: "Сигурно Иван е имал някаква тактика, за да се остави да падне". Ами, Таня, каква потресаващо мъдра мисъл, трябва задължително да остане в аналите! Тактиката е да си ходи вкъщи, какво друго би могло да произлезе от от това да паднеш на игра за елиминация? Joy

Последна редакция: пн, 01 май 2023, 23:20 от Reinа

# 131
За съжаление, това е може би най-лошият епизод след тези от първата седмица. Всяко действие беше спойлнато по подобие на доста епизоди от Игри на волята, ако не ме лъже паметта. Реално знаехме предварително кой печели имунитета и кой ще бъде номиниран. Беше твърде лесно да се прогнозира и кой ще отпадне от Острова, още преди Тино да нареди своите тухли.

# 132
  • Другата България
Скрит текст:

Надценяваш Синята петорка. Те вярно, че на моменти изглеждат гениални на общия фон, но то е заради същия този фон. Първо мислят как да разпределят 6, 7, 8 и 9 място, после Едис ще реши на коя от двете двойки да е трето колело.
Време е вече да приемем, че в този сезон стратегиите описват идеална права линия. Единствената интрига е кой ще издрапа от Острова на черното тото…пардон, отшелника.
Точно там за мен няма интрига. За мен е ясно кой се връща, сега интригата е как ще ги “приключат“ за  5 епизода. Останаха 9 в племето, ако приемем, че утре отпадне само един, остават 8 човека за 4 епизода. Не е ясно и финалът къде ще е - там или в Бг. В смисъл отварянето на урната с гласовете, и дали последния епизод ще  е само гласуване. Но щом на Ваня му писна, смятай.
Иначе, за журито. Моите прогнози са както вече писах, за Благой сигурни гласове на: Снежана, Гошо, Ванко, Светльо, Танчи, допускам и Станилия, за Мара и Стефан се колебая. Много зависи кой/кои ще са другите. Не бих се изненадала и Едис да се извърти с обичайно синузитно движение. Но Благой ще обере вота на журито, в това изобщо не се съмнявам. За ПафкЪ ще гласуват само неговите хора, и евентуално Дани. И Тино....може би. Ако не е сред финалистите.

# 133
  • София
Офф, почнах да го гледам от средата, с идеята после да си върна началото... Сега се чудя дали да връщам изобщо.
Тино - голямо разочарование. Павката колкото и да играе за журито, така като гледам няма шанс пред Благо... както си плете кошницата. За Иван и да кажа разочарование, то няма накъде, отдавна дълбае под дъното.

Единственият човек, който не ме разочарова в тоя Сървайвър е Ваня! Страхотна реч! Жалко, че само ние я чуваме!

Иначе благодаря за темата, момчета! Страхотни, както винаги!
В анкетата - така както е зададен въпроса - гласувах, че нямам фаворит. Според мен Благой ще спечели. Само да стигне до финалист. Тино ще му е голяма пречка, но всеки има слабо място. Може и да бъркам де. Но ако някой извън Павел и Едис играе все още играта, то това е само и единствено Благой. Независимо с какви средства. В крайна сметка в любовта и на война всичко е позволено. А всички познаваме любовния живот на Благо Wink

# 134
Ако сте гледали Game of Thrones - представих си как, ако Благо беше излязъл, Татяна, Светльо и Иван щяха да паднат като белите бродници след смъртта на Краля на нощта. Замина центърът и няма кой да ги сеща да дишат. 🥱

Да, предвидим и досаден епизод. Започнах в 21:30 да гледам - в 22:40 бях наваксал. Почвам да се дразня на себе си, че въобще доглеждам този крайно посредствен, предвидим и смехотворен сезон. 🤬

Едит: Meri, абсолютно съм съгласен с начина, по който “отчете” гласовете на журито. Ако Благой е на финал - и Снежана, и Станилия ще гласуват за него и според мен. За хората от неговата коалиция - няма какво да коментирам. Ние се смеехме на Ванко от миналия сезон, но той гласува за Зоран; тия са на няколко вагона книги дори от него.

Последна редакция: пн, 01 май 2023, 23:23 от Hope4C

Общи условия

Активация на акаунт