🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 8 (30.04 - 07.05) 🌴

• 22 717
  • 495
  •   1
Отговори
# 210
Тотка за 20 години кариера как не можа да изкорени този ужасен диалект.... "родила си мА", "сИга".

# 211
дано Мара се усети и си ползва идола.

# 212
Ако и сега Мария не се светне, че е на пангара... Трябваше да я избере Едис, за да не събуди подозренията и.
Не търсете нещо там, където го няма😀Стратегическо мислене при Мара е като емпатията при Едис- знаят че има, но не е тяхното🤣
дано Мара се усети и си ползва идола.
Тя ще го използва, но не както ни се иска на повечето от нас. Подозирам, че ще ѝ спретнат номера на Дани.

# 213
  • София
Дани беше най-добър, ключово е кого ще избере. Залагам на ПафкатЪ.

# 214
Да си кажа и аз ,че не искам Благо за победител  .Не стига, че си е взел хонорар за влизането ,пък сега и да му дадат победата и още пари.Айде стига бутаници.Супер дразнещо е с тази шуробаджанащина Unamused

# 215
Какво ли дадоха на Мария? Два гласа ?

# 216
Дани беше супер на колелото. Татяна ме изненада.
Мария е просто...такова перде, че...нямам думи. Ваня направо едвам я издържа, както и аз де, ама той на живо я търпи.
Много хубави награди имат, то като на курорт направо. Чак на мен ми се прииска да съм там, може и да не ми дадат победата, ама...чак съм съгласна и седма да излезна от мен да мине))

# 217
Нещо много дълго и обемно за четене, гледайки физиономията й. Grinning

# 218
Нещо много дълго и обемно за четене, гледайки физиономията й. Grinning

🤣🤣🤣🤣
Сигурно е тайната на Виктория 🤣🤣🤣🤣

# 219
Такива врътки каква интрига можеха да направят в други сезони, а сега Мария очаквам просто да вземе гласа на Дани (примерно) и дружно всички да го изгонят.

# 220
Марчето айде да видим какво ще сътвори сега. Точно защото е голямо перде, на моменти ме разсмиват реакциите й. Grinning

# 221
Ооох, бе, писна ми да имам надежди! И после само разочарования.

Сега си представям как блайндсайд-ват мария, обаче тя сам сама обръща всичко с идола си и двата гласа минус един от техните гласове.

Нема шанс ...

# 222
  • София
Не искам Благо да печели, защото не изглежда като човек, който се кефи на играта и иска да е там. От самото начало не ми изглеждаше. Чака ден да мине, друг да дойде и да се приключва.
Иска ми се да спечели човек, който се кефи на играта и влага страст в нея.
Изобщо това възраждане на образа на Благой от пепелта, за мен е непонятно. Човек, попаднал на Острова на отшелника, не трябва да печели, нито тук, нито в американския еквивалент. Не трябваше и през 2008 г. Предполагам, че зрителят просто винаги ще се дразни на мнозинството, и може би от егоистична гледна точка иска да направи епизодите по-малко предвидими. Но синята коалиция няма никаква вина за това, че червената в лицето на Благой, Георги, Татяна и Иван, делят половин мозъчна клетка. За жалост на Николета Лозанова и другите приятели на Благой. Надявам се, че все пак в това жури, освен Георги, Иван и Светослав, ще има и млади, разумни хора, които не гледат на Благой, така, както Татяна гледа на него.

Последна редакция: вт, 02 май 2023, 21:36 от La Vikinga

# 223
Мария си изпя предимството 😅
Пак нищо интересно няма да излезе

# 224
Дани си заслужи победата, разсипа се от тичане.

Изписаха и вежди на Мария, но дали ще има капацитета да направи нещо с това предимство.

Благо не може да преживее, че някой някога някъде е казал нещо, което да накърни скъпоценния му имидж.

Общи условия

Активация на акаунт