🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 8 (30.04 - 07.05) 🌴

• 22 706
  • 495
  •   1
Отговори
# 225
Марчи Тъпото Очо...

# 226
  • Стара Загора
Еее, "опасен" Благо ! Не пропуска в този живот да остави следа, където е минал - къде деца, къде надпис по стени или плочи.

# 227
Няма капацитет за нищо Мария...

# 228
Айде сега Татяна ще изманипулира Павел и ще го убеди да изгонят Едис 🤞🏻😁

# 229
Като извънземно е Татяна.

# 230
Оф, цял епизод слушаме мъдростите на Танчето... с какво съгрешихме, за да се налага да страдаме така?!? Smiling Imp

# 231
Мара оправда очакванията ми- когнитивно ограничена, но затова пък самооценка завишена… Нулев капацитет на играч, а онези двама паразитиращи в група - Ермина и Цецо се взеха за Хенри Кисинджър на Сървайвър😵💫😆, чакам да ги оценят колегите от стадото.
Чудя се дали Мара ще ме опровергае?
А на Татяна с двете вежди ли е посветен този епизод? Прилича ми на епилог…

# 232
Павката зависим?М,спортист,не го очаквах,ама знае ли човек.

# 233
Не остана време за награда, игра за имунитет, съвет и битка на острова на отшелника 😃

# 234
И Мария ме разочарова. Всичко си изпява. И то на тези,които искат да я елиминират. Аз не искам да печели никой от петорката. За всеки друг съм съгласна.

# 235
Оф, цял епизод слушаме мъдростите на Танчето... с какво съгрешихме, за да се налага да страдаме така?!? Smiling Imp

Надявам се този едит да е знак, че тази вечер ще се сбогуваме с Татяна и лъжицата и.

# 236
Каква зависимост е имал Павел, ставало ли е ясно?
Скрит текст:
В момента май гледаме winner's edit

# 237

Надявам се този едит да е знак, че тази вечер ще се сбогуваме с Татяна и лъжицата и.
И Даньова мама да си вземе Татяна, както и цялото виене….Ама май ще е Светльо… още ще ни пее Перачката.

# 238
Имах впечатление тук от темата, че Павел е имал хазартна зависимост, но изглежда, че не е така, щом говори за "употреба"...Не ми е любимец, но му пожелавам от сърце да се е преборил наистина, че е страшно.

Не знам дали на някой друг му прави впечатление, но Ермина ме потриса с това изразяно долнище на бански или каквото е там. Постоянно са в мръсотии, прахоляци, треволяци, много нехигиенично ми изглежда да ходи така.

# 239
  • Стара Загора
Въпрос : Това ли е " Сървайвър - последният оцелял ? "
С всички n-звездни екстри ....

Последна редакция: вт, 02 май 2023, 22:09 от wanconboy

Общи условия

Активация на акаунт