Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Майска вещерска и спортна

• 90 002
  • 2 302
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Улииии, йеееес!

# 121
  • sf
Кученце. 😁 В краен случай морско свинче.
Днес покрещях на работа , очаквам утре да ме повикат за конско. 🙄
Кажете ефикасен препарат за печка. Да напръскам , да избърша и да блести!

# 122
  • София
Мид, радвам се, че сте си у дома!
На въпросът ти - на мен другарка от темата Purple Heart ми пошушна на лични за комбинацията мед с пчелно млечице, която повишава имунитета. Не знам на тази комбинация ли се дължи, но за първа есен-зима Пантата издържа чак до февруари без да се разболее. Обаче е важно пчелното млечице да се вземе от пчеларски магазин и да е съхранявано във фризер или поне хладилник. Разбърква се с меда и се взима по една лъжица всеки ден. Аз го давам сутрин след закуска, а понякога й го разбърквам в мляко/чай.

Момичета, някоя от вас посещавала ли е Декатлон на ул. Солунска в София? Чудя се дали е също така добре зареден като този на бул. Вазов. На Солунска ми е в пъти по-удобна локация, но ако няма избор, ще се прежаля да отида до бул. Вазов.

Мисте, вземи му някое морско свинче или хамстер, заек, таралеж... Капризни са и бързо умират, но си е живинка. Аз самата предпочитам котки, но ако не ме лъже паметта, ти беше споменала, че куче и котка не искаш, та затова предлагам тези алтернативи. Може и рибки, но тях не може да ги гали. Simple Smile

# 123
  • Пловдив
Донси, коте иска, ама няма...лошава съм, знайте ме Wink
Свинче или костенурка, ама те не стават много за пипане, та 🤪
Такъв препарат, ако намериш бий тъпана да чуя Stuck Out Tongue Winking Eye

# 124
  • sf
Че защо не коте? То на практика само се гледа 😆 само чистиш пясъка и сипваш храна.

# 125
  • Наблизо
Мисти,коте.Плюсът е,че може да бъде оставяно само и някой да мине да я нахрани и да й смени водата.Оправя се само и все пак си обича стопанина и му се радва.
Куче също,ама е много по-голяма галимация..и трудно стоят самички.

Радвам се,че Павката си е вкъщи.Да се гледате Simple Smile

Сирос,пожелавам ти да приключи каръкатлъка Simple Smile

Преядох.С новите ми лекарства се наяждам по-лесно,но още не съм я усетила как да се храня.Да видим.

# 126
  • Пловдив
Уф, не, не...не може да ме навиете Grin
Питала съм ви, та да не досаждам пак с едно и също Blush
Таралеж иска също, да...ама то е нощно активно, та...и някви зарази разнасяло.

# 127
За таралежа, Попи ще ти каже 😂😜

# 128
  • Пловдив
Да, да казвала ми е, та... Simple Smile

# 129
Сложно е за домашен любимец, особено ако човек не е убеден, че иска такъв или ако семейството пътува често, както е при Мисти. Отговорност и ангажимент си е, който съвсем ще дотежи, ако по принцип не искаш да гледаш животинче.

Мои близки преди години имаха костенурка, водиха я с тях по почивки и на пътувания. Едното дете крепеше аквариумчето в колата, да не се изплиска, докато таткото се прави на Шумахер по родните пътища Stuck Out Tongue Winking Eye

Карамелчик, забравих по-рано да ти кажа да обличаш фустана и да пристигваш на люлката Simple Smile

Хапнахме и ми се доспа. А ме чака още работа.

# 130
Сиросчей, ако карък чупи каръка на карък.. Хау! 🤣🤣

Мистей, не поддавай, дръж полЖението. Ако бях поддала на фърчильотката, ся вместо да мацам... шях маам крАчоли да разхождам.. куЦе. Благодаря, моля 😂

За хигиената сте прави, но също така съм разбрала, че други хора аз не мога превъзпитаам. Да дерзаят 🤪

Карамелова, готова си, но тъй като отново минах целият фон.. ще трябва пак да съхне. Автограф ми еподписа.. ам не съм сладкоредящ думите като теб 🤗

Започнах и картината за пред чужденцитИ 🤣 Дан съ злагаме, очаквам критики и корекциЙ от вас, другарки 🤗
Скрит текст:

срещу

# 131
  • София
Панди мерси.
Не е зареден на Солунска, малък е.
 Мистиче, змия как 😁

# 132
Бърдче Heart
Тринидаде, боичките ти заместват един мЕлеон думи! Heart Eyes
Сири Hug
Мистиче, за жУвотното мисля точно като Бърди. Ако не го искаш с цялото си сърце, недей! Дотежава много. Ние сме гледали и кучета и котки, щото Халапеньо много искаше и има- няма, се връщаше вкъщи с някоя котка, полегнала върху вратлето му като шал яка. После му купихме и далматинец, и неаполитански мастиф. Много бели са ни правили, изядоха краката на една маса, издраха и опикаха диваните, въпрос на шанс беше, дали ще си намерим здрави обувките Joy голям ангажимент са, но ги обичахме много, за разлика от майка ми, която, като си отидоха, докато ние плачехме, беше готова да вдига наздравици, че вече няма космИ,  счупени и издрани вещи и т.н.
Мид, много се радвам, че малкото болниче си е вече вкъщи! Скоро лошото да е зад гърба ви!
Хора, не ми се спортува, нещо съм се бъгнала тоталише.

# 133
Сири, чупя каръка, казах! Утре да се събудиш нов човек,🤗!
Мид, радвам се,че сте у дома! Бързо оздравяване на малкото пораснало дете 😘!
Прегръдки на всички, които имат нужда и стиснати палчета!

На Беболина и е влязла муха в главата за обици, баща и е виновен. Ходих днес и разпитах, но ме е страх, ще го мисля още!

# 134
Мид, преди около година не бях хич добре, имунитета ми беше много нисък. Тогава ми изписаха Резиста форте имуностимулант. Смуче се, малко е гадно докато свикнеш, но е много добро.

Панде, на Солунска май е само център за раздаване на поръчки и имат по една/две мосрти от някои неща.

Последна редакция: вт, 02 май 2023, 21:59 от Hellenn

Общи условия

Активация на акаунт