Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Майска вещерска и спортна

• 90 009
  • 2 302
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Сиско Ена е от 7 месечна с пробити уши.
Какво те гложди?

Hellen благодаря.

# 136
Мид, мои страхове са си. Аз съм алергична към много метали и първите ми дупки за завършили злощастно! А и се притеснявам в детската градина да не я дръпне друго дете...ох , знам, бъзла съм и си предавам страховете на детето...

# 137
  • sf
Аз смятам , че детето самО трябва да реши дали иска обеци, когато е достатъчно голямо.

# 138
Донси, аз също!
Очертава се да е кокетна като майка си 😄. Обожава рокли, панделки, бижута, парфюми...абе все женски работи. Няма как да е иначе, крушата не пада по-далеч от дървото!

Забравих да похваля грозните сандали. Супер удобни се оказаха 😉

# 139
Аз, ще разкажа за моите обици. Нямам спомен много, на колко съм била. Малка. Дядо ме заведе в тогавашния Михайлов град, да ми пробият ушите. Защо там, на амнаесе километри, не знам и не помня. Помня, че беше тайна. Помня обиците, беше ги купил или от Румъния или от Русия. В тия държави ходеше. Но ги помня. Едни сърца, остри и ръбати. Помня щракването на пистолета, така му казваха. Помня ококорените очи на майка ми, като разбра. Помня и когато ги продадох и заради кого. Хем ми е кофти, хем си струваше.
Нищо не ти казах, споделих. Там бръкна. ❤️

# 140
Мен много ме беше страх когато разбрах, че ще ми дупчат ушите, защото дупчат с пистолет и ще ме застрелят, нали… Била съм не повече от петгодишна. Много се изненадах като оживях след процедурата, а още по-невероятното беше, че не усетих нищо. Иначе обеци не нося повече от двадесет години.

# 141
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
прегръдки за мидчето. събрахте се, нагушкайте се.
за витамни не мога да помогна. не ги харесвам.

Sad за имуностимулант на бащицата взимах сарженор.
той се кълнеше, че му помага, но той си е податлив на внушения. така си внуши, че съм добра и се взехме. Wink

сирос, ей сега ще направя магията и утре да си кажеш как са се променили нещата. Simple Smile утре, не днес Wink

кой пита с какво съм сгазила лука?
дребна работа. в една тема си диреха чорапите.
една хубавица каза, че изчезват само когато ги изтръска през балкона с дрехите.
не бях лошава, почти нежно ѝ казах, че човек, който тръска през балкона, заслужава ни един чорап да не му остане и дъжд да му вали непрестанно на прането.
от доброта пропуснах да я информирам, че за тръскачи през балконите има специален кръг в ада, но и без това уточнение пак ме затриха.
Simple Smile лека нощ сега.

# 142
И аз не усетих. Но без обици не оставам. Едни и същи, не ги свалям, като ония в Михайловград.

Добре, ан тъй. Утре в тринайсет часоТ, палците моля. Гади ми се от ентипътната безпътна ситуация, в която ще го отнасям. Не зависи от мен, но ще го отнеса. Едни хора не знаят какво правят и искат, но друг им е виновен. Мрън и аман. И накрая, ще ида да копам картофи, не че е срамно, а ми е невъзможно с това дете.

# 143
Добри, даже много меко си ѝ го казала.

Не мога да ги разбера тези тръскачи (ки), при нас при условие, че имаме обща тераса, на всеки етаж, достъпна свободно, какво густо им бута през другите тераси да си ръсят косм@ците и трохите. Човек едно кафе да не реши да пие сутрин на спокойствие.
Сири, нов ден, нов късмет Heart Eyes

# 144
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
я да ви почерпя с една малка нощна музика;)

# 145
Не знам в кой кръг на ада отиват тръскащите от терата, но аз в настоящето живея в ада на същите тия тръскащите и хич не ме е еня къде ще пребиват във вечността. Цигари, космИ, покривки на легла, килимчета от банята, работни дрехи, пране - каквото и когато ви дойде на ума, без значение някой от нас дали е на терсата отдолу.

Аз не помня кога са ми пробили ушите, била съм много малка. Обеците ги помня, носих ги дълги години - златни кошнички, типични за онези времена. Още са у мен, но сега не нося злато. И почти винаги съм с едни и същи обеци.

Май ще хлопвам лаптопа вече. Едни сметки правя и не излизат. Чувствам се малоумна направо.

# 146
Черпя и аз нещо, което слушам сега
https://youtu.be/BmUNlaycc5E

# 147
Добри,  сина ти учи ли арабски/египетски арабски?
Съчувствам за съседите ви. И тези над мен са уникално несъобразяващи се с елементарни правила. Влачат мебели инизпускат много много силни предмети по пода от 5ч. сутрин до 23 ч вечер. Любимо им е да тропат и блъскат между 14 и 16ч събота и неделя. А детето им всяка вечер в 22ч свири на пиано.

# 148
На Благовещение ви разказвах, как се сдобих с дупки на ушите, посреЦвом един брой баба съседка, един брой игла и два броя нишки от ЗЕЛЕН конец( по мое време конецът задълже беше червен)  Екстри като пистолеДи, отсъстваха.
Пак по същото време писах, че присъствах на десетки пробивания на уши на малки девойчици. Повечето плачеха по време на процедурата. Не зная дали от болка или страх, аз плачех повече от тях и исках да ошамаря напористите майки. Дори се появи една леля, която извади 10 лева и ги даде на ревящото детенце, за да го склони да му пробият ушенцата. Детето естествено отказа офертата и избяга с рев. Не разбирам, защо го причиняват на себе си и на малките душички. Личеше си кои деца идват по своя воля ( бяха по-смели) и кои са завлечени от мама, щото нали,така се прави.
Сисунче, дали да не изчакате малко?

# 149
  • тук и там
Търти,имаш страхотен талант и ти се възхищавам най искрено,но честно казано мисля че друга картина би се оценила повече в чужденеция.Не за друго,а защото сувенири с картина на Вермеер и най-вече на Ван Гог,има доста в Холандия и по-скоро чужденците си тръгват с нещо такова.Може и да греша,даже най-вероятно е така,но питаш за мнение,казвам го.Иначе си я докарала едно към едно.

Последна редакция: вт, 02 май 2023, 23:04 от Кайсия

Общи условия

Активация на акаунт