Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Майска вещерска и спортна

• 90 015
  • 2 302
  •   1
Отговори
# 150
Аз искам да чакаме, но всички останали не, включително и Беболина. Питах днес, нямало да боли изобщо. Слагат красиви обици с камъчета, които не предизвикват алергии. По ушето са и нямало как да ги дърпа или инфектира... Не знам, сърцето ми се свива, толкова са хубави детските ушички.
Хората какви проблеми имат, аз с глупости ви занимавам. Пожелавам ви никога да нямате по-сериозни проблеми от този 😂

Ето още една любима
https://youtu.be/3jnGs8chFnQ

Последна редакция: вт, 02 май 2023, 22:56 от Sissy

# 151
Сисуне, няма да я боли, но ти решаваш.  Ти си мама. Туй то.
 И от мен https://m.youtube.com/watch?v=j28oqlbk7qU

# 152
Сири, ❤️! В сърцето ми бръкна , да знаеш! Ех, любими Крит!

# 153
Сис, не боли. Ние пробихме на Зори като беше на 6м, пробих си и моите в знак на солидарност, т.е. още две дупки на едното ухо. Ако не бях чула изщракване нямаше да разбера, че са пробити. Сложихме й след стоманените обеци златни, но няколко пъти падаха и пак върнах медицинските. Съвсем малки са, точно бебешки, само едно мини камъче. Много харесвам деца и бебета с обеци, ся тя ако реши да си ги маха, ако реши и името и религията да си смени, аз съм направила това, което съм сметнала правилно. Толкоз.
Много съм заета, четох ви по диагонал. Живи и здрави и лека нощ!

# 154
За обеците, аз също съм на позицията, че уши се пробиват, когато стане достатъчно голямо детето, да врънка с аргументи на възрастен. Stuck Out Tongue Winking Eye

Аз си ги пробих с парите от джобни в бившия Дом на красотата в моя любим град. Heart Няма да казвам какво конско отнесох вкъщи.

Щерката (голямата) се сдоби с дупки в 4 клас. Или трети беше, вече не си спомням. Малкото ще почака, докато ги поиска наистина.

# 155
Ай- ай, ай!
Ококорих се в 2.10!
Луна ли е, кихането от алергията ли, или някакви неосъзнати размисли тревожни са ме налегнали- идея нямам, но след малко второ кафе ще пия.

За Imagine Dragons- супер новина, синко им беше голям фен преди 4- 5 години. На 1- ви летим към тазгодишното дълго море, та не съм сигурна, че концерт вечерта на 30- ти е добра идея. Трябва да проверя кога е полетът, всъщност и може и да се тествам да взема билети. Въпреки че май му е минал меракът вече, вчера баща му прояви по- голям интерес към инфото за събитието. Grinning

Цветарките по балконите не ми се ще да ги коментирам дори. Смешна работа.
Аз си имам една "любима" другарка, която последно биографията реши да ми преправя. Joy Да се чуди човек да се ядосва ли, да се смее ли. Аз лично заложих на второто, още ме напушва смях като се сетя.

Търти, за не знам кой път- мнооооооооооооого добре ти се получават нещата, много!!!

Имаше още, ще дописвам.

ПП. Голям съм шматарок. Полетът ни е на 30- ти, не на 1- ви. Та дилемата  за концерта се реши, нЕма я мисля. Sunglasses

Последна редакция: ср, 03 май 2023, 06:15 от TuЛи

# 156
Добрютру!

Сиси, изобщо не вземам насериозно желанието на тригодишното за обици. Да не говорим, че се появява само като ме види аз да слагам и то не винаги. Решила съм, ама се мотам, да й потърся някакви на клипс, да си слага като я хване меракът и толкоз. Слага, маха, но има като реши.
Пробиването като реши в една далеч по-осъзната възраст.
Не е като да я лишавам от нещо Simple Smile
Аз самата нося много обици, имам си две любими авторки, които изработват и доооста техни чифта, шаренки, не толкова шаренки, весели и т.н.
Наистина не смятам, че пробиването по-късно означава някакъв пропуск за детето, затова и даже не го мисля Simple Smile

Сиросче, стисвам палците!

# 157
Сирос,отсега стискам,че да не забравя!
    Добро утро, другарки! Снощи ни даваха по новините,запалили монтанското сметище. Ако знаете какъв черен , плътен дим и каква смрад се носеше.....А това по тв викат,нямало опасност за хората.А вятърът духаше към нашия квартал.
    Обеци има Кати,мънички камъчета,няма как някой да ги дръпне.Миналата година септември ги сложиха,на Кръстовден.Що тогава, не знам. И аз съм пробила на щерката като бебе, а после тя сама няколко пъти.
   За пчелен прашец,едно като малки гранули, за мен е топ имуностимулатор.Със сина какво ли не сме пробвали,ей това го закрепи.Сутрин, в малко кисело мляко,разтворено от вечерта.
   Хелън, питай ме как преди 26 години гледах като голЕм камИк като ми заговори някой монтанчанин. Дойдохме за Великден на гости и всеки ме пита направих ли перашките???!!!!!

# 158
  • София
Добро утро.
Сиросче ❤️

# 159
Пръстчета за всички, които имат нужда. Heart

# 160
  • тук и там
Добро утро! Пия кафе и след малко ще събуждам децата. Днес ми е ден за фитнес. Трябва да отида да си взема и боята за коса ,че поръчвах чак от Франция.Фризьорката ми в БГ ме боядиса и направи някой кичур, и тъй като имам доста вече бели коси-вървим към изсветляване.Каза, най-добре да издържа до юли без да я боядисвам, така ще вдигнем с един тон като се прибера , в краен случай, ако не мога да се гледам  толкова прошарена да се боядисам с една безамонячна на Редкен.Брех, не мога да го открия този номер, някрая я намерих във Франция, и ще трябва да ходя на ма*ната си ,да си я прибера.
Сънувах че имам дълга, красива, гъста, лъскава,къдрава и червена коса..(само в сънищата мога да имам такава) .И че имам едно малко сладко коте -сивичко на ивици, пухкаво  със сини очички.Това сигурно покрай темата за дом. любимци дето разискавахме.

Хубав ден на всички!
Стискам за Сирос, и аз се надявам днес да мине добре при баща ми.

# 161
Кайсия, стискам и аз татко ти 🍀

Събудих се с чувал камъни на гърба, ако ме разбирате. Детето се събуди с хиляда претенции, а още няма 8.

# 162
Добро утро!
Кайсийка, палците са ми стиснати, за всички други, които имат нужда също.

Дами, за пчелния прашец ще дам и аз моите пет стотинки. Не го давайте на децата. Моя колежка, която не ме послуша и редовно даваше на момиченцето си, през лятото между първи и втори клас проимаха цикъл. Личното ми мнение е, че пчелния прашец има общо с това.
Все пак, той е РНК от растителен произход и колкото и да не ни се вярва, повишава имунитета, но и води до по-ранно развитие.

# 163
Личното ми мнение е, че хормоните, с които блъскат индустриално отглежданите животни за по-бърз растеж и наддаване, са отговорни за все по-масовия ранен пубертет. Линкове няма да търся. Пчелното млечице е силен алерген и трябва да се внимава с него. Но връзка със съзряването у хората ми е неочаквана. Моите и тримата са приемали редовно пчелно млечице от детската градина още, никой не е с ранен пубертет.

Палци за таткото на Кайсия и за болничките тук.

13, много талант и чудна ръка! Впечатляваш ме  и ме респектираш!

# 164
  • Пловдив
Добро!
Чакам си аз пак...

Незнам кога са ми дупнали ушите, ама от сигур 20г не нося обеци. Ако реша, че искам ще трябва отново, но аз не се харесвам принципно със и...тъй...

Общи условия

Активация на акаунт