Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Майска вещерска и спортна

• 90 018
  • 2 302
  •   1
Отговори
# 165
Не зная, за едно и също нещо ли става дума?
Пчелния прашец и пчелното млечице визирам.
На мен като дете (разбирайте през 80- те години) също ми даваха пчелно млечице, на капсули.
Не зная имала ли съм ранен пубертет, първият цикъл ми дойде в 5- ти клас, доста момичета от класа вече имаха такъв.

# 166
  • Пловдив
Пчелните са силен алерген.

Стискам палци аз за всички в нужда!

# 167
Едно е пчелно млечице, съвсем друго е пчелен прашец. Нека не ги бъркаме.
Отдавна няма по аптеките лиофилизирано, във вид на капсули. Млечицето в момента, в непреработен вид се предлага в малки шишенца, 10 гр. като гъста белезникава течност. Прашецът е малки топченца, в жълто-кафяв-черненикав оттенък, в зависимост какви цъфтящи са посещавали пчелите, при събирането му.

# 168
Сиросче, стиснала съм те! Четири часа остават докато се изправиш срещу това, което те тревожи. Да минат неусетно часовете и нека всичко работи в твоя полза! Heart
Кайсийче, успех в терапията на тате! Дано я понесе леко и бързо да се възстанови!
Някакво напрежение ме е стиснало за гърлото, а главата ми е като в менгеме. Няма конкретна причина за състоянието ми, но буквално ми се гади от стрес. Тоя ремонт ме унищожи! Непрекъснато излиза нещо непредвидено, нещо се прецаква и трябва да му мисля решение. Халапеньо всяка вечер ме информира за нови идеи, които държи да се осъществят... Краят е мираж, а аз съм кълбо от бодлива тел и ток.

# 169
  • France
Сири, Кайсия Flowers Four Leaf CloverHands Pray стискам палци.
Аз още нямам дупки. Нашите са решили да изчакат аз да проискам и още не е дошъл този момент. Иначе като пубер се носех с всякакви цветове в косата. Мама ми помагаше в боядисването. Не съм станала маргинал. Поне не все още.
От вчера ме драска окото, днес се събудих с кърваво червено. Аман. Всяка ваканция - конюнктивит. Децата вчера бяха нетърпими. Вече искам да си ходим.

# 170
Утро.

Тази сутрин до 4 и 30 мацаххх...и да кажеш, че нещо напреднаххх...🤣 Ааам нЬе 😁 Ам тъй то..някога върви като по ноти, друг пъттт.. Проблема ми е, че за първи път рисувам портрет с маслени бои. И изобщо с бои. Всичките ми портрети са молив 😊 и сега налучквам оттенъци, цвят..По тази причина и още не пипам момчето на Мид . На скица е готов..амъъ..пусти страх с тези бои..Ще стане. Рогато ли съм или да 🙃

Сиросче, късмет 🤞
Аз също с лош спомен за обеците.. Такива балони бяха станали...такава гной, такава болкаааа...Казали на Танчето, никви обеци повече за мен. Били са медицински. Аз имам и алергия към метали на определени места..та ушите явно са такова място.
Онзи ден си взех от флората мед с куркума в бурканче. Та на описанието пише, че действа нещо на цикъла женски..не помня точните думи. Аз мед под каквато и да е форма на малко дете не бих давала..
Успешен и спокоен ден / Карамелова за теб, спешъли/ другарки!
Кафе..че ме сърбят ръцете да се лепна пак на платното.
Кайсия, леко да мине и при тати ти.

Мисте, ти кво ти има но очите?
Фил, прегръд и на теб.
Снощи сте напускали малък концерт, послушах с кеф.
На Уишова поздрави 🤗

# 171
  • Пловдив
13сче, и аз незнам кво им е на очите, обаче това зверско парене не е ок...Сигурно пак на очен тряя ида, ама файда преди нямаше. Имам очки за близо, нося си ги и пак парене, щепане и уморени ги усещам.

Боцнаха ме и по обяд ще звънна да питам как са резултатите. Изписаха ми хап за холестерола, висок ми бил...6,02 като с-ст. Rolling Eyes И на предни изследвания тъй е било.
Чакам дебит нотата за застраховките и сметката ми трепери и тя Money

А кафе...? Simple Smile

# 172
Тоя ретрограден Меркурии ни разката фамилията! Сирос, пак да кажа, стискам и те мисля!
   Обеците , които нося са ми много скъпи - баба и дядо ми ги подариха за 16 -я рожден ден.

# 173
  • София
Тринайсче, знаеш, не бързам аз❤️
Мистиче стискам палци.

Моите са ми подарък от Павел, не съм ги сваляла 8 години вече.

# 174
  • Наблизо
Добро утро Simple Smile

Първо Кайсийка,стискам много големи палци на татко ти! Пропуснах го вчера,с моите притеснения..

Фило,ау много гадно..При нас ваканцията свърши,малкото вече е на училище и не е особено доволно.Друго си е да се въргаля вкъщи и да ходи в парка.И да яде каквото си иска.

Мист,и аз стискам палци.И мен трябва да ме бодят ама пусто не мога да намеря време,хем да не съм яла..А можеше ли да съм пила кафе или не?За хормони и чудеса питам.

Мен ми ги пробиха като бях на 5,с пистолет,голямо реване и сега дупките ми не са на едно и също място..Ама не ми пука.

Днес е много хубав ден и имам поне 4ри варианта какво д аправя в обедната,която е точно един час.И все не стига.

# 175
Да ви разсея малко..Щерката имат пет почивни сега и се чудят къде да се възтибирчат.. Вчера като ми прати снимките инфаркт щях да получа....на едни скали кат се покикерчила....🤐🫢 Ма веднага се сетих за тез дето се правят селфита по високото и тупват после...оффф 🤕 Ма само да ги мислиш, вЕ
Скрит текст:

Глей го начЕ 🤨
И после целувка
ахъммм..викам марш в стаята, кво ми ходиш като коза из тез планини 🤣🤣

# 176
Боже, каква красавица ни е Фърчипланката!
   Маке ти, стига си мислила страхотии за детето!
  Мисти, стискам и за твоите резултати!
 Мид, как е Павката?
    Карамело, я развей на деда ти Игрек трендафиловите гащя и веднага ще те пусне паниката! /иначе, добре разбирам какво е усещането. Да минава!/

# 177
  • София
Добре е, силен е той, ще се оправи. Благодаря.

# 178
  • София
Малката Търта е ясна отдавна. Хубавица и по живота. Така и трябва. Търто, остави детето, ко го гледам, не е много баш до ръбчето на скалата. Разумна е искам да кажа. Нема се сурне, най-много сърцетуп от либоф да докара на някой младеж.

# 179
Въх, къде се е покатерила фърчипланката Scream
Палчета за всички в нужда Flowers Four Leaf Clover

Яко съм на черешата. От сутринта досега съм направила 4 експресни поръчки, подготвила съм още две и чакам зелена светлина за тях. Много ми е напрегнато и тревожно.

Общи условия

Активация на акаунт