Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Майска вещерска и спортна

• 90 021
  • 2 302
  •   1
Отговори
# 180
Бърди, ти пък що?

# 181
Меркурият, неговата кожа! От тук тъъът, тъъъът... Къмто 3 реда поне, ама ще ви ги спестя.

Изпратих първороден на най-трудния му изпит, толкова спечен не съм го виждала никога. Дано не блокира. Изпратих благоверен за седмица далеч, и той в някакъв шаш-период, всичко му  се вижда черно, ама черно. И деца на училище изпратих, три броя. А мен си пратих в градината, да поградинарствам антистресоео преди работа, добре ми идва.
Дано денят е успешен за всички!

# 182
Мьос, успех на първородния!
 Той вай е колкото моя? Завършва?
 Нашият реши да отиде на още един предварителен и да приключва след матурите с учене и изпити. АЗ съм за, ако изкара добра оценка.

# 183
Марулетка, служебни неволи, притискащи ме срокове, много работа.
Не смогвам и се шашкам, бързам, действам под напрежение, не се наспивам. Ще мине, но такива моменти ми разкатават играта.

# 184
  • Пловдив
Бърди, ам що поемаш толкоз и се затрупваш наведнъж...? Не е ок тъй под напрежение. Всъщност...ти прие ли оная оферта?

# 185
  • Сф
Добър ден станало. 🤪Днес се моткам нещо. А не е като да няма какво да правя. Например ще спортувам с прахосмукачката. Много ви се радвам какви сте дейни тук Не съм от тях Как' Сийке , ама наистина 😂 Вярвам повече в мотото като " работата не е заек да избяга", " защо да го вършим днес като може и утре", " работа ще има и след нас" и подобни. Ми не ми е ден.  Ето и детето влезе сутринта , още не бях отворила очи добре и започна с " Трябва да говоря с теб ". Това  винаги означава едно и също - "искам пари". Но, тя използва " трябва" . Т.е. някакво абсолютно категорично събитие се е случило . Така и беше . Специална шапка за РД за специален човек и събиране на пари, за тийнка, която не може да си позволи актьорския им лагер, защото е настъпило някакво неприятно събитие за семейството. Та, ще събират пари от групата , по 60 лв , но не всеки ще даде или колкото може . Разбира се , ще помогнем . Използвах случая да обясня поне ,че може да е по пестелива и да яде каквото има в хладилника , а не да вика все- " пак няма нищо". Прекъсна ме и каза, че отсега и е ясно и се готви за студентските си години в НАТФИЗ, когато " на хората им се налагало по цяла седмица да са на консерва боб ". 🤣
Така , че имаме споразумение в крайна сметка.
Търси си и работа пак покрай средата. Ако успее и сега , когато е втора смяна на училище я признавам .Все пак няма и възрастта.
И така виждате деня ми минава във важни решения и нямам време за ...нищо Wink
Успех на детето на Ефект на изпита ! Мид, всичко да е наред и при вас. Другите, които имат проблем да им се реши. Просто поименно/пониково не помня .
*Стюардеса ли е това красиво  дете Търтин? Ох, много тежка професия! Да ти е жива и здрава и успешна! Не е лесно с щуравите ни деца Simple Smile
Лек ви ден на всички!

# 186
И на мен мий нещо притеснено и нервно, безпричинно уж 🙄.Започнах и служебни глупости да сънувам,което хич не е добре.Купих си видсяща китка за терасата,да ме разсейва, докато си пия кафето,но и тя не ме зарадва.Дълго чакана поръчка взех,и тя не ме разведри.Нямам настроение и на Шефовете щуротии да се впрегна.Май имам нужда от отпуска вече 🙄.

# 187
Едно е пчелно млечице, съвсем друго е пчелен прашец. Нека не ги бъркаме.

А тъй! Така и предполагах.

Аз май разбрах какво така грубо е нарушило нощния ми покой.
Загледах един сериал (Патрик Мелроуз), та покрай него явно.
Бях на пазар.
Сега, ако може, някой да разпредели покупките по местопредназначение, цена няма да има.
Нещо взе да ми се придремва.

13, прекрасница имаш! Да е жива и здрава и все така очарователна!

# 188
  • София
Момичета, за работата изобщо не заслужава да се ядосвате. Тя е само и единствено необходимост за оцеляване. Кариера е друго, де, и все пак не си заслужава. Пропускаш си покрай ушите, правиш там каквото трябва и е разумно и м%/+ата му на другото. Все ще има недоволни. Аз доживях до подобен извод и да е почнаха да ме уважават повече.

Ония ден съседите отгоре са се карали и може би били. Дъщерята е чула, ние сме спали. Пробвала е да събуди баща си, но той спи като пън и само е измърморил "какво да направя" спейки, т.е. изобщо не я е чул. Аз бях с тапи за уши и нищо и не съм усетила. Вчера беше притеснена какво става с тях, блъскали са се мебели, крясъци, викове "удари ме, ма, аре", дете е ревало. С мъжа ми вчера го обсъждахме и ние с нея. Да ни буди по-яко и да викаме 112, ако трябва, се разбрахме. Или да ходим при тях ли...сега се чудя кое е най-правилно. Дано не се случва повече.

# 189
Мисте, понякога няма чалъм да откажа. Разчитат на мен и не мога да ги вържа, особено за спешни неща, да търсят по спешност друг човек. А и в повечето случаи, когато съм го правила, после се е налагало да поправям чужди грешки и сме яли голямото дърво и аз, и фирмата. Приех другата оферта, да, но в момента зорът не е свързан с нея. Тя е с дълъг краен срок, изобщо не й е дошъл реда да я започна.

# 190
  • Варна
Здравейте, общество любимо! Simple Smile

Стискам палци на който има нужда. Flowers Sunflower

Сирос, каръка го пращам на топло като газела в пандела. Ще те отпусне и ще стане по- спокойно. Simple Smile

Търти, хубавица ти е момичето. Simple Smile

Спомням си двете пробивания на ушите. Първото го свързвам с рев и истерия .

Второто пробиване го свързвам с поезията на Стефан Цанев. Вече бях тийн и с приятелката ми се уговорихме тя да ми пробие допълнителни дупки на ушите. ( родителите и бяха мед. лица, и в тях имаше всякакви мед. принадлежности и консумативи включително и медицинска обеца) Беше хубав юнски следобед към привечер когато се срещнахме с приятелката ми на една помпена станция в местния парк. Прескочихме  оградата, след това се промушихме покрай едни допълнителни заграждения, минахме покрай свърталището на влюбените, където имаше захвърлени угарки от цигари, бутилки от алкохол, използвани презервативи и накрая по една ръждясала стълба се качихме на покрива на помпената станция.

Аз в раницата си носех бутилка с кола примесена с малко водка, бутилка вода и шалтето от дивана вкъщи, за да седнем на чисто. Smiley Приятелката ми пък носеше спирт, мед. обеца и книга с поезия на Стефан Цанев. Седнахме, приказвахме, смяхме се, четохме, наблюдавахме залеза и накрая пийнахме от колата за кураж и допълнителни сили преди да пристъпим към същественото. Набързо се сдобих с още 4 допълнителни дупки и този път не усетих нищо. Беше по мое желание и инициатива. След това продължихме със смеха и четенето докато светлината отстъпи на мрака. Това е хубав спомен, приятна емоция за разлика от първия път. Simple Smile

Бъръльо, за мен 112 е по- удачния вариант. В момент на афект хората са непредсказуеми. Simple Smile

Мьос, успех на първородния на изпита. Simple Smile

# 191
  • Пловдив
Бър, ама много хубу го каза...туй за турянето по една м@+%на и продължаваш. И аз лекинко вървя по твоите стъпки, обаче мисля да избързам...по-добре ще ми е, да се схвана скоро Simple Smile
За съседите - 112, ако не сте близки не рискувай лично.

Бърди, м да...щом е тъй няма как, но все пак не се натоварвай прекалено.

Ренко, то туй щот се пак ти е нещо ново...ще мине малко време и ще мине!

Ре, ти де се загуби? Как е кръста?

Панде, окото?

# 192
Бър , 112! И ако може анонимен, защото не знаеш на какво са способни хората.
   На нашите съседи едната щерка живееше, и има дете , от  един абсолютен лумпен.Лежал в затвора за убийство, пие, ултрас на ЦСКА, тъп на гински брус. Лежкуним си ние един следобед около басейна и се чува някаква дъндания у тях.Тряскат се врати, жени крещят, тоя мучи, деца реват.На горния етаж живее сестра й. ММ ни рибра вътре, и със съседа от другата страна бяха  в бойна готовност.Обаче виждаме, щото аз кибича на прозореза, как жена му му изнася дрехите в чували и ги товари в колата.Изгони го, оня събори един телевизор и влезе с крак в една врата,не докосна нито децата ,нито жените.
    И мислехме,че тая е сложила черта. Обаче, оказва се, че тоя си в колата на брега на язовира, таз убавица му носи от тях туби с топла вода да се къпе, ядене,  води му детето да го вижда,щото да не го лишавала от баща.Детето е с ТЕЛК и тоя взема парите, щото не иска да работи. после тъщата идва да ме вика за свидетел, че да вади ограничителна заповед. Абе я марш, тя щерка ти му се навира, аз ще ходя за свидетел. Да ме причака мен после някъде, или синът ми,който тъкмо беше почнал да позакъснява.

# 193
Бър, и аз си мисля, че 112 е по-удачният вариант, въпреки че понякога може да е нужна бърза намеса, за да се предотврати по-сериозен инцидент. Но е страшно, не знаеш на какъв човек ще попаднеш, не знаеш как ще реагира - било в момента, било впоследствие. При толкова изперкал народ си е опасно да се месиш Sad

Мен за малко да ме отнесе тротинетка на тротоар. Понеже в един момент улицата става павинара, рязко се метна на тротоара, въпреки че ме видя, и се засили надолу срещу мен, а в този момент по улицата се движеше кола. Трябваше да избера дали да скоча на улицата пред колата, или да ме отнесе тротинетката. Голям мъж беше, не някое хлапе.

# 194
🤬🤬🤬🤬 Тия електрически тротинетки,или трябва със закон да ги забранят,или да се минава изпит за правоуправление за тях,и да фигурират много ясно в ЗДП!Вчера,на много оживено кръстовище в Пловдив,една госпожа,реши,че ще пресича с такова чудо на червено (и за пешеходци,и за велосипедисти).Пресече половината булевард,в този момент ми светна на мен зелен светофар,и тя се закова,секунда преди да мина през нея 😵‍💫.Не,не,думи нямам за тях!Хем не пътувам в час пик,и пак изобилства от тях по пътищата по това време.По-опасни са и от мотористите.Дано отмине скоро тази мода 🙄.Или поне онези отгоре измислят в най-скоро време нещо адекватно!

Общи условия

Активация на акаунт