Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Майска вещерска и спортна

• 90 023
  • 2 302
  •   1
Отговори
# 195
Много са опасни. Всеки, който реши, просто се мята на някоя тротинетка и си кара, където му скимне, без значение дали познава правилата за движение, дали се ориентира в трафика. Наистина трябва да подлежат на контрол и да има ясно разписани правила.

# 196
  • тук и там
Няма да им мине модата, според мен. Такава е тенденцията на всякъде в Европа-да се ограничи изполването на автомобили,заради околната среда.В Люксембург общественяи транспорт е безплатен, мисля в Германия слушах наскоро за някакво голямо  намаление на картите-пак поради тази причина. Проблемът в БГ е че няма подходящи алеи  за тях. Както впрочем -там където няма отделна велоалея, би трянвало пътя да е разделен и маркиран за втомобили, и съответно за автобуси , велосипеди и тротинетки, но не е..В Бг редовно се мятат на тротоара, и мен много ме яд на велосипедистите  и др. там,щото някой може да те връхлети, както си вървиш по тротоара.

Ходих на фитнес, ММ отиде да кара колело  в обедната почивка. Накрая - до август месец, той е  минус 7 килограма, аз съм най-много минус 700 грама..

Бър, по-добре се обаждайте на 112, че вие може да го отнесете ако се намесите..

# 197
  • София
И аз съм била в ситуация да гадая дали се случва домашно насилие в горния апартамент, че да звъня на 112, или хората така си общуват .
Скрит текст:
Бяха доста шумни обитатели като цяло ( изнесоха се вече ). Всяка вечер правеха Кекс, но доста шумно и от звуците съдя, че си падаха садо-мазо. Освен това бяха чужденци, индийци май, и не говореха български, така че само се поздравявахме из входа, нямах разговор с тях, който да ми хвърли яснота за взаимоотношенията им. Та крещяха си една вечер на техния език, звучеше като да се карат - по принцип говореха на висок тон, но този път беше по-висок. Имах усещането, че се гонят по едно време и аха да се обадя на 112, но в този момент зазвучаха като обичайните им звуци при секс , като чат пат събаряха нещо, но това със събарянето докато се кексят се е случвало и друг път. Та стоях и ги чаках кога ще утихнат или ще се развихрят отново, за да реша да звъня ли. В крайна сметка утихнаха, а на мен ми стана смешно, че стоя и целенасочено се вслушвам как правят кекс. Smile На следващия ден ги видях във входа и никой от двамата не изглеждаше пребит.
Тротинетките и мен ме хвърлят в потрес. Трябва си не само да познават и спазват правилата за движение, а и да минават на курс за управление на тротинетка, защото някои хора очевидно не могат да управляват това чудо, но все пак го карат, рискувайки и своята, и чуждата безопасност.

Скрит текст:
Редактирам се, за да си пусна тук една картинка, която опитвам да си кача като подпис, но не успявам да я дръпна в подписа директно от  компа, затова ми трябва да е от интернет. Grin

Последна редакция: ср, 03 май 2023, 14:49 от Pandachina

# 198
  • София
И аз все си мисля, че 112 е по-вярното решение, но ... все си представям, че на мен някой ми разбива главата, а друг от шубе не ще да се притече на помощ и чака. ММ е по-импулсивен и е скачал в защита по пътища и т.н. Не знам дали би си затраял, ама пък и не си представям насилникът да отвори вратата, като му позвъним. Дано само са изпускали напрежение съседите и не е имало насилие.

Панде, то пък това твоето е било съвсем хахаво. Добре, че не си им звъннала, да те поканят да се присъединиш. Sunglasses

Тротинетките са много опасни, мразя ги и аз.
Емили Тротинетката, която им е рекламното лице у нас, живее в съседния квартал. Нали я олепиха за друго наскоро, дано не подкара пак по поличка и фюююю. Как се разминава такова поведение, че и по телевизията я дават постоянно и пишат по нета за нея/него?

# 199
Пия кафе и изчезвам да вземам Кати от ясла.Синът и дъщеря ми бачкат,на терасата на щерката.Направили са си нещо като офис,че и двамата са хоум офис,в една фирма са.На обяд ходят тримата,и зет ми, на фитнес.Пълнят ми душата, как се разбират и си помагат.И се търсят непрекъснато .Пу-пу-пу!
    Аз дремнах 100тина минути. Следващите 14 дни ще се бачка без почивка.Днес ми беше последния почивен половин ден.Рева!!!!!

# 200
  • София
Мисте, по-добре е окото ми, но още не е минало и продължавам да мажа. Благодаря, че питаш!
В тази връзка. Влезе днес един клиент в офиса и ми казва "имате нещо под окото". Погледнах се в телефона - само блести от мазта, с която мажа. Питах го това ли има предвид. Каза да. Та се зачудих колко ли други клиенти си мислят, че съм се изцапала. То е безцветно, но лъщи. Предишните дни лесно се виждаше подутия червен клепач, но днес вече не е толкова подуто и червено.
В следващия момент забелязах, че въпросният клиент е реално изцапан - върху мустака му имаше засъхнал дълъг со*ол, висящ от ноздрата. Animal Speak No Evil Позамислих се дали да не му кажа, но щеше да прозвучи сякаш отмъщавам. Сега съжалявам, че не му казах, защото може да се засрами някъде, но от друга страна той и тук щеше да се засрами, ако му кажа.

# 201
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Simple Smile успях да ви изчета Simple Smile

хелен, Горинич не учи арабски, ни стандартен, ни египетски. аз уча и много ме кефи. и езика, и пълният ступор, в който изпадат, когато ме чуят да говоря арабски. Simple Smile

сиси, пуснах песента, защото когато в едно кафе я чух за първи път  бях като замаяна, хем ми е много познато, хем с нищо не мога да я свържа. чалга и маанета никога не съм слушала и това, че ми звучи познато ме изнанада много.
най-накрая онова между ушите ме сръчка и подсказа, че слушам Моцарт. Simple Smile след това чух още много нейни песни по известни музикални парчета, но първата си беше стрес. Simple Smile

мид, много се радвам за вас. Simple Smile и за Павката, но и за Ена. милата, колко ли се е приеснявала...

от утре сле почивка Simple Smile денят на труда се измести утре, а след това са двата почивни дни в края на седмицата. Simple Smile
значи днес ми е петък. Simple Smile
по тоя повод - поздравче

# 202
Ей ме на 🤕 Мина гадно. Ще има и продължение още по - гадно. Каръкът ми си е цял явно.
Мамамустарамамамустара.

# 203
Прегръдки, Сиросче Hug съвет нямам, давай да бъбрим тук белким малко те разведрим.

# 204
Сирос,гуш !

# 205
Ех,Сирос, 🥺 Hug
Аз си сипах,задължително е,ако не си,да последваш примера ми!

# 206
  • Пловдив
Скайче, ела кажи как сте и дали се климатизира след ония топ кадри дет пускаше Wink

Тук май пак се мъчи да вали...аман. Пека набързо едни пил.филенца, имам и салати и ще скочим до магазин.

# 207
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
никога не съм влачила от една тема в друга, но сега не мога да се спра.
това е страница от помагало по БЕЛ за 9 клас.

# 208
  • София
Добри, текста предизвика голям фурор от коментари в социалните мрежи. 
Най-интересното е, че доста родители не виждат нищо притеснително в него.

# 209
  • Пловдив
М да, работата върви на отричане на класиците автори и бутане на такъв тип литература. Не слагам последното в кавички, щото сигур е такова, но надали е за изучаване в училище 😐🤨

Общи условия

Активация на акаунт