Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Майска вещерска и спортна

• 89 502
  • 2 302
  •   1
Отговори
# 105
Ям.Попара с прясно мляко.За балконя- шъ замлъкна.
   Мерси за окуражителните думи, да, много бързо се случват нещата.
   Павката да бъде гушкан от мама и да оздравяваш!
  ДобрЕ, ти пък кво сгафи?

# 106
Кайсийче, вземете му добавки на баща ти, за да понесе по-леко терапията. МУ взимаше биобран (по съвет на лекар, минал  по същата процедура). В сравнение с "колегите" му, понасяше цялата отрова в пъти по-безболезнено.
Бърдче Kissing Heart Продължавам да настоявам, да опъна  хамак на втория етаж Simple Smile
Тринидаде, аз на "моята" Африка ДЪРЖА да има автограф! Heart
Тия от балкона не ги разбирам. Чети си тихо и кротко, ако имаш нещо да кажеш, кажи ни къде те стяга джапанката. Ще ти съдействаме за лейкопласт.  Ма, да слухтиш и да носиш по чужди чаршии... Пффф.  Или пък да се врежеш като моторист в стоповете на бетоновоз и после да пищиш, че не те посрещат с 'лЕб и воТка...
Като прогнил зеленчук съм. Всичко ме боли, направо се разпадам. Малко ми е работата явно.

# 107
  • София
Мид, у дома е най-добре! Бързо да се оправя и да забравя малкият герой! И мама, и Ена.

Мама му, без извинение. Сега пък направлението за хирург не можело да се използва в бившата Тина Киркова. Абе яяяяяя, луда калинка станах да запазя някъде час. Работата ме залива днес, влизат и излизат без да почукат нонстоп някакви хора, колежката ми каканиже "запази ли та запази ли час". Не съм, пред хора не мога да говоря и да обяснявам. Шсисипя.

# 108
  • тук и там
Супер, Карамелче! Ще му кажа да си купи, или направо аз ще поръчам от някой сайт, ако намеря ! Благодаря! Heart

И да се оплача. Моята Бошка се спомина!(прахосмукачката) Беше с мен и ми помагаше 13 години.Ей сега както си чистеше и внезапно замлъкна. Имам и друга-пак Бошка, ама от новото поколение..Ми за чистенето-чисти, ама много бързо се изтощава-мине първият етаж и и падне батерията  и край..
Сега ме е яд за нея, като кажа на ММ и на него ще му се скофти и ще рече че аз съм я счупила..

Щях да правя супа, ама ще минат с пил. филе (от вчера), салата и картофи (във фрайъра). Нямам настроение нещо за готвене. Ей, много ме  е яд за Бошка!

Мид, нагушкай Павел и бързо възстановяване!

# 109
Бър, сипи. И на мен сипи.
Нали сте вещерици, направете нещо, да ми се счупи каръка, че се не трае.

# 110
  • Варна
БарАбиняк го има и при нас.
 ...

Така ли се пише ? Имах един колега в уни- то, от него научих този лаф. " Глей една мачка ми е одрала колата, а ти идвай, к' во се връткаш като попикан барАбиняк ". Сразена отивам при колата и я оглеждам. Не виждам никъде нищо смачкано, отново я оглеждам - нищо. Казвам " какво ме припираш, защо бързаме, пък и колата си е с идеални ламарини. " После разбрах значението на думите. Smiley

" мачка"- котка, " мачък"- котарак, котак

Ще стискам палци спокойно да изкарате бала . Simple Smile

Мид, радвам се, че Павката е вкъщи. Simple Smile

Бърди, честит подарък. Пореден шедьовър на Търти. Simple Smile

# 111
Бъръльо, Imagine dragons идват на 30-ти юни.
Отивам да гледам за билети Simple Smile

# 112
Ули, къде идват?

Мид, радвам се, че Павката е вече в къщи Hug

Мисте, на твоето мнение съм за споделянето на информация из други теми. Да, щом е написано в публичен форум, е достояние на всички, но все пак ми се струва, че трябва да има някаква хигиена. Аз не скиторя много по други теми и често забравям, че нашето общество не е затворено и че написаното тук се чете от много хора. Разни подобни случки ми напомнят да съм по-внимателна, но бързо забравям.

Днес е истинска лудница. Много ми дойде, а имам още работа. За притискащите срокове дума няма да отварям. Ще си отвися пред компа до късно пак.

# 113
В София, Бърди, на Васил Левски, 30 юли, объркала съм горе.
Продажба на билети започва на 04.05. в 12. Не пишат цени още Confused

# 114
От къде излезе този бурен вятър. Ще ми отвее саксиите от терасата...

# 115
  • тук и там
Еха, и аз много ги харесвам. На 30 юли ще съм си в БГ, ама пусто съм в прованса. Мога да метна децата за една вечер на майка ми(ако всичко е наред), но и хотел в София трябва да търся, та..зависи.
И децата са фенове..
Къде гледате за билети ?

# 116
Още не е ясно, Кайсия. Другиден ще ги търся къде ще са.

# 117
  • София
Центрум витамини му изписаха, друго да му взема или, как мислите?

Кло, то времето пак ще е... Променя се.

# 118
Ули, благодаря за информацията. Изненада ме.
За съжаление точно тогава сме на море. Миналата седмица резервирахме с хиляда зора, баш от 30.07. Ех, яд ме е.

# 119
  • Пловдив
Тъз група не я знам Thinking

Синкото завива и бае тука на едни костилки от авокадо. Ще ги ръти Simple Smile Ух, толкоз иска да се грижи за нещо живо, че .. искам да му взема няква животинка, ама пусто какво 🧐
Едва гледам аз...тия очи незнам кво да ги правя.

Последна редакция: вт, 02 май 2023, 20:28 от mystic woman

Общи условия

Активация на акаунт