Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Майска вещерска и спортна

• 89 500
  • 2 302
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Бърди, честита придобивка! Хубава, както всичко, рисувано от нашата 13, което е стигнало до погледа ми!

Мисте, като каза "голяма уста". Мои приятеки от гимназията , сестри, когато им гостувах понякога ме черпеха с т.нар. от тях "сандвич за голяма уста", който включваше всичко, което се подвизава в хладилника към момента и е подходящо за слагане в сандвич. Всеки път беше много вкусно, независимо от на пръв поглед невероятните комбинации.
Спомням си и гозбите на майка им. Винаги много вкусни. Простички гозби, нищо особено, но вкусно. А щерките й заявяваха, че не било вкусно.

# 91
Бърди, страхотна е картината!
13  златни ръце имаш, поклон!
  Нервно и напрегнато ми е, пулса ми е в небесата.

# 92
  • тук и там
Ай сега ще я захващам и аз.Една супа, един кекс и още нещо за довечера трябва да направя.
До сега зяпах в Заландо и си купих един розАв панталон и блуза-това за лятото в БГ.Обичам поли и рокли-ама на другите,аз си ходя с панталони,само за плажа слагам рокля.Щото нали -от миналата година ми става май само един панталон, другите са ми малки..Confused
В петък ми пристигнаха обувките(пролетни, не за лятото),сега купих панталон и взеха да ми излизат реклами на машини за броене на пачки..JoyНякой разправяше за еротични сайтове дето му излизали,
на мен това ми излиза, ама от какъв зор не знам, като нямам пет пари в джоба си даже,а дори и да имах -щяха да са в карта..
Скрит текст:

Пия кафето, и захващам ОИ.

# 93
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
казан пилешка супа се вари на котлона, аз вършея из нета и се опитвам да наваксвам. Simple Smile
никакви машини за пачки не ми излизат.
сал' един младеж, дето не мога да разгадая какво прави, ми се явява от време на време и ме подсеща, че бащицата наш е в командировка.
де бой де!

ей го нА!
а кажете сега какво рекламира!
ще го поприкрия малко, че от два дена съм се върнала, два пъти сгазих лука Wink
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 02 май 2023, 14:40 от st. Dobri

# 94
Мисте, в такъв в случай правя една тава от някаква любима манджа Килешова, правя баница, кекс и оставям материал за бургери...Зеленчук за салата и готово..
Благодаря, другарки 🤗
На пазарих, домъкнал, простирам пералнята и после себе си 😁 на диванчето.

Последна редакция: вт, 02 май 2023, 15:04 от Thirteen#

# 95
  • София
Да у дома сме си. Благодаря ви❤️

# 96
  • Пловдив
Панде, на гости, у съседи все е по-вкусно Wink Помня като малки с брат ми все ни беше срам и уж неискахме да ядем у съседите, ама пък беше Yum да си оближеш пръстите!

Мид Hug

Май не казах как една от четящите на балкона изтипоса тва дет сподели тук 13счето в темата за музея, нали? Confounded

Последна редакция: вт, 02 май 2023, 15:09 от mystic woman

# 97
Кой тва, Мисте и кво 😁 А па мноу важно.. да ти кажа.
Мид 🤗
ДобрЕ, пхахаха. Е, как кво рекламира човека- гащЯ,ве 🙃

# 98
Сядам за бързо с кафето.

Мид, бързо възстановяване на Павката. У дома си е друго.

Бърди, Kissing Heart

Тринидаде, ще се повторя, не подесетя, но шапка долу.

Много служебна простотия, която нараства лавинообразно Head Band Аман.

# 99
  • Пловдив
Кой тва, Мисте и кво 😁 А па мноу важно.. да ти кажа.
Мид 🤗
ДобрЕ, пхахаха. Е, как кво рекламира човека- гащЯ,ве 🙃
https://www.bg-mamma.com/?topic=1539522.1215
Пост 1227 на Aisha.
Дано има срам и се извини поне.

# 100
Добре завърнал се Павел, да го слушат мама и сестричка!

Добри, не го знам този какво рекламира, бандана сигурно. Ти с какво засегна ССФ-ка?

Марулетка, много бързо се развиват нещата при свекърва ти! Дано само така ми се струва и да изкарате спокойно празника на младежа. Много приятно ми стана от споделеното за шефа на сина ти, не е навирил глава от хамериканската работа, помни от къде е тръгнал!

Мистик, вие сам ли ще го оставите вашия тийн тук?

# 101
То пък щото голямото важно някоя верига как си организира персонала - дали на бройка артикули или на оборот. Хората в темата се интересуват от сирене и франзели, не как се определят смените на персонала.

# 102
Не ми трябва извинение, да ти кажа. Пиша във форум, ясно е, че е публично. Нека си споделят, не ме бърка. Тази информация не знам как ще им помогне с нещо, но решила...па казАла 😂  жената. 
Инфото нито е таен код на Наса, нито е важно за някой, освен персонала. Ние да му мислим..Та, решила па се направила на вътрешна..ми всеки си има потребности ко да прайш..

Марулетова и на теб прегръд!

# 103
Ха добър ден.

Радвам, че вече си е вкъщи детето, Мид. Да се оправя сега още по-бързо!

Тия па у бакалията нов шеф ли са си назначили, че идва с блестящите идеЙ.
То само по това може да се ориентира човек, като заизвират с таквиз умнотиЙ е ясно, че някой иска да блести някъде.
Аз от онзи ден размишлявам над логиката, ама понеже не я измислих, не писах.

# 104
  • Пловдив
13сче, ма да бе, въпросът беше принципен дет се вика, т.е предложението ми... знайш кво имам предвид.

Общи условия

Активация на акаунт