Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 134 - май 2023)

• 132 351
  • 1 778
  •   1
Отговори
# 1 560
  • Елхово
Скрит текст:
Chio - носят ги Еконт!

Какво иска куриера при получаване на пратката? Опаковката нужна ли е или нещо друго?
Нищо не иска! Опаковка не търси! Само три имена и подпис на протокола и взема единия екземпляр!

# 1 561
Може ли линк към играта на Мерилин?

Заповядай: https://igraskod.com/

# 1 562
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Здравейте!

Дали сте попадали на това предложение във фейса

В края на поръчката при плащането, излиза един много дребен текст
Цитат
Съгласен съм и приемам условията за членство. Повтарящо се плащане на всеки 14 дни, текущ курс (23 €). Отказ по всяко време. С натискането на бутона "PayNow" приемате незабавен достъп до TopTv.site .

Явно е фейк, но все пак да попитам ...

# 1 563
Моята тавичка от предпоследното теглене още я няма. Прочетох, че има хора, които са ги получили.
Пратих данните още същия ден, дано да няма проблем...

П.п. когато спечелих клавиатура от Чио, куриерът отказваше да вземе опаковките и му ги дадох насила. Затова се изненадах, когато други писаха, че винаги ги искат.

# 1 564
  • София
Здравейте!

Дали сте попадали на това предложение във фейса

В края на поръчката при плащането, излиза един много дребен текст
Цитат
Съгласен съм и приемам условията за членство. Повтарящо се плащане на всеки 14 дни, текущ курс (23 €). Отказ по всяко време. С натискането на бутона "PayNow" приемате незабавен достъп до TopTv.site .

Явно е фейк, но все пак да попитам ...

Здравей, това е фейк, разбира се. Ако искаш гривни или талисмани на изгодни цени, в Алиекспрес има доста варианти, някои наистина са мега сполучливи...

Честито и успешна седмица на всички, за Чио имам към 6 -7 кода и нищо не ми се пада.. май месец явно ще приключи и като април - без нищо, а участвам на доста места и то за все награди, които искам.

# 1 565

Дойде ми компенсацията от КК.
Кърпата хубава ли е?

# 1 566
Кърпата изглежда много хубава, честито! За Чио - и аз участвам с 4-5 опаковки; харесваме го този със сол най- обикновения вид и си викам защо не - като има игра. Simple Smile

# 1 567
# 1 568
Кърпата на Кока-Кола е много хубава, мислех, че ще е от онези изкуствените, плюшени, но си е чиста хавлиена кърпа. Не от най-плътните, разбира се, но за морето е идеална, голяма е също така.

# 1 569
Прословутите мостри от Нотино, най-накрая дойдоха

# 1 570
  • Пловдив
Радвам се, че сте получила мострите Hug Как пристигнаха?

# 1 571
Играта на Chupa Chups е стартирала https://www.chupagames.com

Като прочетох условията обаче се отказвам да играя. Излиза, че за седмичните награди трябва да въведа 3 бележки х 3.99 лева, а за голямата награда iPhone минимум 6 бележки...Confused

Скрит текст:
При регистриране и одобрение от администратор на касови бележки потребителят участва в томболата за спечелване на награди - 3 бр. iPhone 14, 120 бр. безжични слушалки, 120 бр. ваучера на стойност 50 лв. за пазаруване от emag.bg. При 3 (три) регистрирани касови бележки потребителят участва в седмичната томбола за спечелване на ваучер на стойност 50 лв. за пазаруване от emag.bg и в седмичната томбола за спечелване на безжични слушалки. За участие в томболата в края на кампанията за спечелване на iPhone 14 потребителят трябва да е регистрирал поне 6 (шест) касови бележки, с които не е спечелил ваучер на стойност 50 лв. за пазаруване от emag.bg и с които не е спечелил безжични слушалки

# 1 572
Радвам се, че сте получила мострите Hug Как пристигнаха?
Пощальона ми ги достави

# 1 573
  • София
Подарявам ваучер за 10 лв. за Емаг, валиден до 31.05.2023г. /само за продукти на Емаг, без бебешки храни и разопаковани стоки и при поръчка над 50 лв./
Подарен!

# 1 574
  • София
Подарявам ваучер за 10 лв. за Емаг, валиден до 31.05.2023г. /само за продукти на Емаг, без бебешки храни и разопаковани стоки и при поръчка над 50 лв./
Може ли за мен, ако е свободен?

Общи условия

Активация на акаунт